Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

sureklı evdeyım belkı ondandır. Aynı seylerden sıkıldım.
Amin inşallah canım
Bende kendimi bu aralar değişik bı ruh hali içerisinde görüyorum.belki mevsimdendir.esinin ailesini düşünmemeye çalış ,evladın için kendini düşün önce.Dunya mali her zaman baş agritir. Sen denilenleri boş ver yoluna bak

Elhamdülillah diyelim bu günümüze de🤗
Zaman çok hızlı hakikaten.

Bu arada ekdersler verilecek diye duydum yarin bir toplantı varmış aciklanacakmis ,haydi inşallah
Evet ekdersler verilecekmiş o nedenle normal ders programına uygun şekilde zoomdan dersimizi işleyeceğiz
Konu kazanımları yazıp müdüre rapor edeceğiz

Evet ekdersler verilecekmiş o nedenle normal ders programına uygun şekilde zoomdan dersimizi işleyeceğiz
Konu kazanımları yazıp müdüre rapor edeceğiz
Evet canlı derslerimiz çok yoğun bizim de,ders saatim belli değil henüz ,geçici bir program yapılmıştı gelen giden oldu saatler değişecekmis merakla yeni programı bekliyorum,gerçekten çok sıkıştık maddi anlamda ,bu aralar inanılmaz harcama oldu.eksi hesaptan ve kredi kartından yiyoruz daha maaşa da var baya.
Bal, tereyağı, peynir sipariş ettik.
Stokluk baya bir ürün aldım ve bu aralar ekstra şeyler çıktı hep haftalık market alışverişimiz 500 lira civarı karta baktım 18 günlük harcamamız 2800 küsur bu sadece mutfak ve yakıt ve bir iki parça kıyafet her ay bu sekilde harcamamız.Asla duzenleyemiyorum.Esim günde 3 kere markete gidiyor nerdeyse .Artık çok sıkıldım hesap yapmaktan.

Kızlar dün annemle uzun uzun konuştuk

satılık 2 apart daire var 157 ve 158 bin tl ye alıp kiraya vermek istediğimi düşündüğümü söyledim
Annem de sen bilirsin ama durduğun apartmanda hissedarların biraraya gelip çözülmesini bekleyen ufak tefek sorunlar var
Çözülürse ala olmazsa kendine daha oturmuş bir düzeni olan yere koymak adına yeni bir ev al
Durduğun yeri kiraya ver

Ya da
Biraz zamana bırakırsın 2. alacağın evi kiraya verirsin ek gelir elde edersin kendin bilirsin dedi

Apartı peşin alabilirim hiç borçsuz
Annem ben sana borç veririm istediğin zaman ödersin ölsem aldığın borcun yarısını ablana verirsin sorun değil dedi
Borcu altın ya da döviz olarak alacağım uzun vadede ödeneceği için sorun değil
Her ay birikim yaptığım gibi kendimi üzmeden ödemeye çalışırım.

Hayırlısı artık...

satılık 2 apart daire var 157 ve 158 bin tl ye alıp kiraya vermek istediğimi düşündüğümü söyledim
Annem de sen bilirsin ama durduğun apartmanda hissedarların biraraya gelip çözülmesini bekleyen ufak tefek sorunlar var
Çözülürse ala olmazsa kendine daha oturmuş bir düzeni olan yere koymak adına yeni bir ev al
Durduğun yeri kiraya ver

Ya da
Biraz zamana bırakırsın 2. alacağın evi kiraya verirsin ek gelir elde edersin kendin bilirsin dedi

Annem ben sana borç veririm istediğin zaman ödersin ölsem aldığın borcun yarısını ablana verirsin sorun değil dedi

Hayırlısı artık...
Hayırlısı olsun abla,oturduğun yerde çözülemeyecek sorunlar varsa önce ona odaklan bence de ama basit problemler ise bahsettigin fiyatlar cok makul ev için,değerlendirilebilir gibi

Varyemez Varyemez p_ritha p_ritha aldiklariniz bereketli olsun
hawar hawar Allah kolaylıklar versin
Purpplee Purpplee Allah sana da güç kuvvet versin bir çok sorumlulugun altına girmissn,Allah işlerini rast getrsn kazancına bereket versin
Canım benim amin çok sağol ❤
Dolapta hiçbir şey kalmamış yarın eksi meksi alicam biseyler,ek ders birinci sınıf olarak canlı derse geç baslatildigimizdan dolayı çok az ne de olsa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kazancımıza bereket versin

Durduğun yeri kiraya ver

Ya da

Hayırlısı artık...
Hayırlısı olsun hakkında canım.Kendinde peşin para var ise borcu niye alacağını anlamadım apart değil de başka bir ev mi olacak canım gece gece okuduğumu anlamadiysam affola 🤦🏻‍♀️

Canım benim amin çok sağol ❤
Dolapta hiçbir şey kalmamış yarın eksi meksi alicam biseyler,ek ders birinci sınıf olarak canlı derse geç baslatildigimizdan dolayı çok az ne de olsa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kazancımıza bereket versin

Hayırlısı olsun hakkında canım.Kendinde peşin para var ise borcu niye alacağını anlamadım apart değil de başka bir ev mi olacak canım gece gece okuduğumu anlamadiysam affola 🤦🏻‍♀️
Borçsuz apart alabiliyorum ama annem de boşver küçük apartı almışken normal bir daire al gerekirse senin de kalabileceğin bir yer olsun
Parayı dert etme ben borç veririm ödemeyi ne zaman yaparsan yap sorun değil diyor
Borç alacağım miktar 100 bin tl filan olacak(altin ya da döviz olarak borçlanacağım)

Bende kendimi bu aralar değişik bı ruh hali içerisinde görüyorum.belki mevsimdendir.esinin ailesini düşünmemeye çalış ,evladın için kendini düşün önce.Dunya mali her zaman baş agritir. Sen denilenleri boş ver yoluna bak
Haklısın canım dunya malı bos bugun eşimın dogum gunu ve o bızımle degıl. Bunu dusunen hıc yok.

Yeni gune, yeni haftaya merhaba...🥰

Varyemez Varyemez ne karar verirsen ver, hakkinda hayirlisi olsun.

Resmen bosanma yok.
Ola ki cocuklarin babasi bir baskasiyla evlenmeyi dusundu ve bosandiniz.
Aldigin veya alacagin mallarda hak iddia eder mi?
Abla öyle bir duruma karşı alacağım apart ya da daireyi annemin üzerine almak istiyorum
Bu konuyu ablama da ifade edeceğim

Yeni gune, yeni haftaya merhaba...🥰

Varyemez Varyemez ne karar verirsen ver, hakkinda hayirlisi olsun.

Resmen bosanma yok.
Ola ki cocuklarin babasi bir baskasiyla evlenmeyi dusundu ve bosandiniz.
Aldigin veya alacagin mallarda hak iddia eder mi?
Hak iddia etmez mi kendi üzerine mal bırakmaz bendekine ortakçı olur

Abla öyle bir duruma karşı alacağım apart ya da daireyi annemin üzerine almak istiyorum
Bu konuyu ablama da ifade edeceğim
Cetrefilli isler, ben olsam kalkismam.
Altin biriktirmeye devam ederim.
Emlak soyle kazandirdi, boyle kazandirdi deniyor ya, hepsi hikaye...
Dolar veya altin bazinda hesaplandiginda hic de oyle degil. Dolar bazinda hep zarardayiz.

Oturulmayan ev genelde bas agritiyor.
Eger ozel sebeplerimiz olmasaydi, oturmayacagimiz evi almayi hic dusunmezdim.

Cetrefilli isler, ben olsam kalkismam.
Altin biriktirmeye devam ederim.
Emlak soyle kazandirdi, boyle kazandirdi deniyor ya, hepsi hikaye...
Dolar veya altin bazinda hesaplandiginda hic de oyle degil. Dolar bazinda hep zarardayiz.

Oturulmayan ev genelde bas agritiyor.
Eger ozel sebeplerimiz olmasaydi, oturmayacagimiz evi almayi hic dusunmezdim.
Ablacım fikrin ve fikirleriniz benim için çok önemli
Dışardan olaya bakan olayı daha güzel analiz eder o nedenle her daim istişare etmeyi seviyorum 🥰🥰🥰

Sen sarı minnoşlarını sevmeye devam et diyorsun anlaşıldı 😘😘

T....sitesinden ayaklarimi cok rahat ettiren tek markanin deri sayali ayakkabisini aldim. 426 tl...🙃
Ayni markanin bez sayali olanini da almistim, onu da evde leslie yaparken giyiyorum.
Ayni markanin botlarini da almistim, uzunca bir zaman ayaklarimin derdi olmaz...🙃

T....sitesinden ayaklarimi cok rahat ettiren tek markanin deri sayali ayakkabisini aldim. 426 tl...🙃
Ayni markanin bez sayali olanini da almistim, onu da evde leslie yaparken giyiyorum.
Ayni markanin botlarini da almistim, uzunca bir zaman ayaklarimin derdi olmaz...🙃
Güle güle kullan ablacım 🥰

Back