Hosbuldummm çok da mutlu oldumVealeykumselam tatlım hoşgeldin![]()
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldummm çok da mutlu oldumVealeykumselam tatlım hoşgeldin![]()
sagol canimDüşük ayarlı altın
Üretilen altin içerisinde yabancı metallerin daha fazla olmasi
yok canim ev almadik, 1+1 den 2+1 e tasiniyoruz. Burda kiralik ev bulmak mucize. 1 yil aradik oda arkadasimizin sayesinde münihe 25 km uzak bir yerde bulduk. Ama evi cok sevdik ve kiziminda bir odasi olcak diye, evi satin almis kadar seviniyoruz
Darphanede basilmamis guya...merdiven alti uretimde neymis?
Nasipse ummadigin anda musteri gelir.Selamlar
Cantorun abla evin hayırlı olsun.
Biz de iki aydir ev bakıyoruz fiyatlar aşırı yüksek. Altınları bozdursak zarar edeceğiz. Evimiz var o da satılmadı...
Altınları bozdurup üzerine evin parasını koyup ev alacaktık. Uzerine biraz da kredi gerekti. Herşeyin zamanı var kısmet...
En son evi satalım altına yatiralim diye düşündüm fiyatı düşürdük. Az daha dussek satılacak ama eşim düşmüyor.
Evin satışında hep engeller çıkıyor. Krediler düşükken bir alici ile pazarlık yaptık. O da bizi oyaladı. Satmamak mi hayırlısı diye düşünüyorum
Abla piyasada kötü niyetli kişi çok çamur atarak ucuza kapatmak istemiş ve de yine asıl değerinden satarak da 2. Kez kar elde etmek istemiş olabilirDarphanede basilmamis guya...
Ama aldigimiz kuyumcu ben malimin arkasindayim, asla oyle bur durum yok dedi. Altinlarimin tamami darphanedir dedi.
Soyleyenin mantigi nedir bilemedik.
![]()
HoşgeldinPritha Özrengin Cantorun Ablam ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar
Bulaşma hiç,"polo borç verir,hatta almaz " demek ha !Ben dışardan cok safmıyım yoksa öylemı gorunuyorum. Arkadasım benden borç para istıyor 10 bin. Kımse vermemiş hatta cevresı polodan iste o verır hatta almaz demişler ben sok parayıda kocasından gızlı bozdurdugu altınlar için istıyor![]()
Utanmadan haklarına baktım diyor. Bıde. Gıtsın kımden alıyorsa alsın yemınle gece gece sınır oldumBulaşma hiç,"polo borç verir,hatta almaz " demek ha !
Bunu yazan biri "arkadaş " olabilir mi ?Ben dışardan cok safmıyım yoksa öylemı gorunuyorum. Arkadasım benden borç para istıyor 10 bin. Kımse vermemiş hatta cevresı polodan iste o verır hatta almaz demişler ben sok parayıda kocasından gızlı bozdurdugu altınlar için istıyor![]()
Hemde 10 yıllık arkadas. Ve ben insanların yuzunu esımı kaybettıkten sonra gordumBunu yazan biri "arkadaş " olabilir mi ?
Bence çok açık ve net "hayır "
Böylelerinden uzak dur polocum
Ben de geçenler de 29 senelik arkadaşı sildimHemde 10 yıllık arkadas. Ve ben insanların yuzunu esımı kaybettıkten sonra gordum
Cok iyi yaptın CanımBen de geçenler de 29 senelik arkadaşı sildim
Bana başka seçenek bırakmadıCok iyi yaptın Canım
Cok ıyı yapıyorsun bende esımden sonra basladım. Yanlızlıgımı daha cok sevdimBana başka seçenek bırakmadı
Aslında bunca sene alttan alan ,olgunluk göstermeye çalışan taraf benmişim
15 yaşında yeni yetme tavırlarına "yeter " artık dedim ve sildim
Iyiki de demişim
Son 1.5 senedir hayatımda esaslı bir temizlik yapıyorum inan çok hafifledim
Mesafe iyidirCok ıyı yapıyorsun bende esımden sonra basladım. Yanlızlıgımı daha cok sevdim
Zamanı gelınce hepsı sılecegım yavas yavasMesafe iyidir
Mesafesini ayarlamayanı hatta haddi aşma yönünde gayret içinde olanı ,sakince kenara koyup yola devam o da çok iyidir![]()