- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
Sagol canim..
Keske komsularim otursaydi.
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Bos da kalabilir, kiraya da verebiliriz. Ne desem bos, nasip...
Bir iki aya sanirim belli olur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim..
Banka borcu degil canim. Hisseli bir mirasi ustlerine alabilmek icin sattilar.Banka borcu vs gibi durumdan mı sattlilar diye geldi aklıma,
Hayırlısı
Kesinlikle haklısınız. 2gundur rahatsızım zaten. Kalp rahatsızlığım var gene basladı aksamları gene nefesım daralmaya basladı.
Aman kendine dikkat et bu genç yaşta bu kadar stres insanı iyi etmezKesinlikle haklısınız. 2gundur rahatsızım zaten. Kalp rahatsızlığım var gene basladı aksamları gene nefesım daralmaya basladı.
5 haftamiz kaldiSagol canim, cok tesekkur ederim.Sen ne yaptin, yeni eve ciktin mi?
Bana zarar veren herkesı cıkarıyorum hayatımdan. Bunedır 2gundur evladımla sarılamadım bıle gozum acılmıyor. Yorgunluktan bas agrısındanAman kendine dikkat et bu genç yaşta bu kadar stres insanı iyi etmez
Bir de minik kuzun var lütfen sakinliği elden bırakma tatlım
Bol bereketli kazançların olsunRabbım bızlerı. Guzel imtihanlardan gecırsınsın dıyım yeni gune elhamdülillah dıyelım. İyimıı yaptım kotumu bilemedim. Ama , el işi yapmaya basladım ve suan 10 tane 3 boyutlu lif modellı 12.50 tleye yapıyorum. Acaba fıyatı yüksekmi bilemedim![]()
Allah razı olsunBol bereketli kazançların olsun![]()
Fotoğraflarını çekAllah razı olsun
İnşallah canım fotoğraf ekliyorumıyorum buraya yaptıklarımı eklerdım..![]()
Tesekur ederim canım bukadarmıymiş ben hıc bılmıyordumFotoğraflarını çek
Dosya ekle var ya oraya tıkla
Sonra göz at ya da kamera çıkar
Göz at tıkla kendi telefon galerinden yüklemek istediğin resme tıkla
Sonra cevapla bas
Bu kadar
cumku benım yaptıklarım hepsı 3boyutlu ve ceyızlıkPolo33 12.5 tl lif icin uygun, hatta ucuz...Cevremde duydugum 15-20 tl arasi. Sehirden sehire degisir mi onu bilemem...
![]()
Bereketli bol kazancin olsun canim...cumku benım yaptıklarım hepsı 3boyutlu ve ceyızlık
Haklısın bunları yapayım artık 15den asagı yapmıyorum dıyecegım.
Tesekur ederim canım Allah razı olsun rabbım hıc bırımızın emeklerını bosa cıkarmasınBereketli bol kazancin olsun canim...![]()
Benim geçen sene yaptığım kavanozda birkaç tane var yeterliKışlık tursuları yaptınızmı.. Ben daha yapmadım. Tabı kış temızlıgınıde![]()