Hayırlı aksamlar kızlar bu zaman da esyalı evı kıraya ne kadar verırsınız sız olsanız
ev benım esımın memleketınde ydık şehıt olduktan sonra aılemın yanına geldı hıc bır esyamı almadım cumku dayanamadım gormeye şimdi kıraya verecegım inşallah eşya yatak odası buzdolabı camasir makınası tv. Yemek masası buyul olan tum ev esyasıBoş evler ne kadar ? Eşyalı olan bence boş evin 300 /500 tl fazlası olur
Eşya olarak ne olduğu da önemli
Haklısın canımSahibinden den bakıp ortalama bi fiyat çıkarabilir
Il ilçe semt ıvır zıvıra yakinlik eşyalar hep belirleyici
Baktım eyalı 750. Tl esyalı 1300 tle yazmişlar ama takı ora ilce ve kucukBoş evler ne kadar ? Eşyalı olan bence boş evin 300 /500 tl fazlası olur
Eşya olarak ne olduğu da önemli
Konumu, çevresi ilk önceliklerim olur,boş evin aylık 1,5 katı olabilir.Hayırlı aksamlar kızlar bu zaman da esyalı evı kıraya ne kadar verırsınız sız olsanız
Merkezı konumu cok ıyı katkaliferı zaten. Orda dogalgaz yok daha gelmedı. Öyle dıyeyım. Ama ev gunes alan sicak bıraz arastırdım esyasız 750 tle verılıyormuş. Esyalı 1300 tle verılıyormuşKonumu, çevresi ilk önceliklerim olur,boş evin aylık 1,5 katı olabilir.
Canım o ilçede evlerin kirasını öğren önce bakalım ne diyeceklerBaktım eyalı 750. Tl esyalı 1300 tle yazmişlar ama takı ora ilce ve kucuk
Ohh temiz temiz otur, eline saglik...Merhaba hanımlar kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim biraz mola verdim
Balkonu yıkadım
Yatak odası ve antre yolluklarını, oğlanların oda halısını silktim .
Elimden gelse bütün halıları silkerek temizlemek isterdim
Birazdan süpürür , siler , yolluklarını sererim .
Kolay gelsin canım eline sağlıkMerhaba hanımlar kahvaltıdan sonra temizliğe giriştim biraz mola verdim
Balkonu yıkadım
Yatak odası ve antre yolluklarını, oğlanların oda halısını silktim .
Elimden gelse bütün halıları silkerek temizlemek isterdim
Birazdan süpürür , siler , yolluklarını sererim .
Evet cok haklısınızPolo33 guvendiginiz bir emlakci araciligiyla verirseniz, kiraciyla hic muhatap olmazsiniz.
Emlakciya kriterlerinizi soyler, aydan aya hesapta parayi gorursunuz. Komisyon olarak o da 1 aylik kirayi alir. En son bildigim boyleydi...
evet cok guzel olur cok arastırma yaptım. Tlfon uzerınde. Herkes 1000 lıra ancak verebılırler. Dedı. Bos olmasından ıyıdır. Ek gelırde olur bana
Eşyalı istemeyen olursa da eşyalarını satabilirsinevet cok guzel olur cok arastırma yaptım. Tlfon uzerınde. Herkes 1000 lıra ancak verebılırler. Dedı. Bos olmasından ıyıdır. Ek gelırde olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?