Çocukluğumda, ilk eğlendiğimde geçen yıl sıfırdan ev döşediğim evde de kullandığım buzdolabı ve çamaşır makinasının markası boschAilem benim için yayla evi kiraladılar biz ev için buzdolabı ve çamaşır makinesi alacağız kullandığınız memnun olduğunuz model ve marka tavsiyelerinizi bekliyorum.
Allah kabul etsin canım eline sağlık
Teşekkür ederim canım sağol.Çocukluğumda, ilk eğlendiğimde geçen yıl sıfırdan ev döşediğim evde de kullandığım buzdolabı ve çamaşır makinasının markası bosch
çok memnunum,tavsiye ederim
Selam hanımlar, hayırlı günler
Maaşlarınız birikimleriniz bereketli olsun,Varyemez Allah kabul etsin inşallah, babanıza ve tüm vefat eden yakınlarımıza Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Polo33 geçmiş olsun canım Allah onlara fırsat vermesin insanların duygularıyla oynamak nasıl bir vicdansızlık. Tesekur ederim canım
[/QUOTE insanoglu cıg süt emmiş
rabbım bereket versin canım
Amin Allah razı olsun canımrabbım bereket versin canım
Bereketli olsun canım
Bereketli olsun canım
Allah razı olsun canımBereketli olsun canım
Ben eylül ayında daha bir şey yapamadım, ösym'nin yatırdığı ücreti koydum kenara birikmesini bekliyorum üstüne. Bu ay da bir gram alırım sanırım ay bitmeden bakalım.
Karnabahar pişirdim bugün, dünden de çorba vardı.
Gittikçe ağırlaşıyorum bebek de aşağıya baskı yapıyor gibi rahatsız ediyor.. Yarın gardrop kurulacak eşyalarını yerleştirmeye başlayacağım bir an önce işlerimi bitirmek istiyorum
Kaçıncı haftadasin canım ozleniyor bugünlerBereketli olsun canım
Ben eylül ayında daha bir şey yapamadım, ösym'nin yatırdığı ücreti koydum kenara birikmesini bekliyorum üstüne. Bu ay da bir gram alırım sanırım ay bitmeden bakalım.
Karnabahar pişirdim bugün, dünden de çorba vardı.
Gittikçe ağırlaşıyorum bebek de aşağıya baskı yapıyor gibi rahatsız ediyor.. Yarın gardrop kurulacak eşyalarını yerleştirmeye başlayacağım bir an önce işlerimi bitirmek istiyorum
İnşallah dua et benim için olur muAllah razı olsun canım
Bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum
32. haftadayım canım, biliyorum özleyeceğim tadını çıkarmaya çalışıyorum. Cinsiyeti kızKaçıncı haftadasin canım ozleniyor bugünlervaktinde sağlıcakla gelsin minnoş cinsiyet ne
Allah sağlıcakla tamamına erdirsinİnşallah dua et benim için olur mu❤
32. haftadayım canım, biliyorum özleyeceğim tadını çıkarmaya çalışıyorum. Cinsiyeti kız
Ilk bebeğin mi canım?İnşallah dua et benim için olur mu❤
32. haftadayım canım, biliyorum özleyeceğim tadını çıkarmaya çalışıyorum. Cinsiyeti kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?