Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ailem benim için yayla evi kiraladılar biz ev için buzdolabı ve çamaşır makinesi alacağız kullandığınız memnun olduğunuz model ve marka tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ailem benim için yayla evi kiraladılar biz ev için buzdolabı ve çamaşır makinesi alacağız kullandığınız memnun olduğunuz model ve marka tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çocukluğumda, ilk eğlendiğimde geçen yıl sıfırdan ev döşediğim evde de kullandığım buzdolabı ve çamaşır makinasının markası bosch
çok memnunum,tavsiye ederim

Bereketli olsun canım
Ben eylül ayında daha bir şey yapamadım, ösym'nin yatırdığı ücreti koydum kenara birikmesini bekliyorum üstüne. Bu ay da bir gram alırım sanırım ay bitmeden bakalım.
Karnabahar pişirdim bugün, dünden de çorba vardı.
Gittikçe ağırlaşıyorum bebek de aşağıya baskı yapıyor gibi rahatsız ediyor.. Yarın gardrop kurulacak eşyalarını yerleştirmeye başlayacağım bir an önce işlerimi bitirmek istiyorum

Allah razı olsun canım
Bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum

Kaçıncı haftadasin canım ozleniyor bugünler vaktinde sağlıcakla gelsin minnoş cinsiyet ne

Bugün 2.5 tl ye domates
13 tl ye kuru fasulye
5 tl ye gazoz aldım

Selam kızlar
25tl manavda harcadım, salatalık, domates, erik, barbunya aldım, barbunyalar buzluk için
Şoktan kahvaltılık çikolata 20tl
2 arkadaşa hediye alınacak 150tl toplamda
Sanırım ev kiraya verildi, umarım hayırlı olur
Yaklaşık 5 yıl önce bosc marka çamaşır makinası almıştım, memnunum, buzdolabim yeni siemens
Gözüm gönlüm açıldı Varyemez ,artsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…