- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim krediyi aldığında mezun oluyorsunKızlar hayırlı gunler aklımda delı sorular var. Aralık 5 ve 6 lıse sınavları var. 5ekımde kıtapları alacagım. Ben biraz arastırma yaptım axık lıse hakkında 192 kredı toplanınca bıtıyormus ben bu kredi yı topladıgımda mezun oluyormuyum.kac yılda olacagım
Bu bızım elimizde ozamanBenim bildiğim krediyi aldığında mezun oluyorsun
2.5 yılda da bitirebilirsin 4 yılda da...
Evet canım benim bildiğim o şekildeBu bızım elimizde ozaman
Ben de öyleyim.Yolculuktan gelince bile valizi atıp camlardan başlıyorum bir günde de bitecek ! Ne acelem varsaSabahtan beri zemberegim bosalmiscasina temizlik yaptim.
Baslayinca yine duramadim.
Yarisini bugun, yarisini yarin yap degil mi...
Arkamdan atli mi kovaliyor sanki.
Bu huyumu duzeltemedim gitti...
Ne güzel olmuş. Darısı başımıza:) Benim 6 yaşı beklememin nedeni gittiğimiz yerleri hatırlasın hem de ben kendisi ile fazla uğraşmak zorunda kalmayayım diye:)Cok iyi dusunmussun, birikimlerin bereketli olsun.
Ilk yurt ici turuna torunu 4 yasindaydi goturduk. Inanilmaz uyumlu ve mutluydu.
Gecen yil da yurt disina cikardik.
O da cok guzel gecti.
Belirgin bir sekilde vizyonu genisledi...
Dil ogrenme hevesi ve genel kulturu artti...
Bu yil da gidecektik ama nasip degilmis.
Cocuklara verilecek en guzel hediye bence seyahat...
Yurt disina ciktiginda o da 6 yasindaydi...Insaallah size ve isteyen herkese coluklu cocuklu nasip olsun.Ne güzel olmuş. Darısı başımıza:) Benim 6 yaşı beklememin nedeni gittiğimiz yerleri hatırlasın hem de ben kendisi ile fazla uğraşmak zorunda kalmayayım diye:)
Merhaba elecda umarim hedeflerine isteidigin zamanda ulasirsin. Benim cocuklarim da 7 ve 2 yasinda. Ve benim de en buyuk istegim kucuk.buyudugunde 6 7 yasina gwldiginde mesela, oncelikle.nasipse umre daha sonrsinda d yurt ici ve yurt disi turlar. P kadae hevesliyimki bunun icin. Umarim gerceklestirebiliriz.Selamlar Hanımlar,
Orta vadeli maddi hedeflerimden birisi kızlarım için eğitim birikimi, diğer ise seyahat birikimi yapmaktı. Bu hedefler için ufak ufak birikim yapmaya başlayacağım. Ekim ayından itibaren her ay kızlar için 2 gram fiziki altın ve döviz bürosundan da 50 Euro almaya karar verdim. Büyük kızım 7, küçük kızım 2 yaşında. Küçük 6-7 yaşına gelince nasip olursa yurdışı seyahatlere başlayıp, kızlarımla anı biriktirmeyi çok istiyorum.
Şu an küçük hanım, oto koltuğundan hiç hoşlanmadığı için 15-20 dk’lık mesafelerde bile sıkıntı yaşıyoruz. 4 yaşta normalleşeceğini ve yurt içi gezileri çıkabileceğimizi umut ediyorum ben de:) 6’da da yurt dışına çıkarız inşallahYurt disina ciktiginda o da 6 yasindaydi...Insaallah size ve isteyen herkese coluklu cocuklu nasip olsun.
Benim torunum gezmeyi inanilmaz seviyor. Kultur turlarina bayiliyor. Herkesten once rehberin yanina kosuyor ve yoruldum deyip sizlanmiyor.
Hic korkmayin, imkan bulur bulmaz gidin
... Cocuklar yetiskinlerden cok daha uyumlular.
Ben de çok hevesleniyorum. Küçükler kendini kurtardığında ailecek keyifle gezebiliriz umarım.Merhaba elecda umarim hedeflerine isteidigin zamanda ulasirsin. Benim cocuklarim da 7 ve 2 yasinda. Ve benim de en buyuk istegim kucuk.buyudugunde 6 7 yasina gwldiginde mesela, oncelikle.nasipse umre daha sonrsinda d yurt ici ve yurt disi turlar. P kadae hevesliyimki bunun icin. Umarim gerceklestirebiliriz.
Afiyet olsun...Bugün okula gitme günüm değildi evde de canlı ders yoktu
Dün piknikte 7 lt lik düdüklü tencere ile kuzu eti de haşlamıştım ,hiç yenmeden olduğu gibi hizmetli arkadaşla okula gönderdik buzdolabına koymasını söyledik
Bugün evde pirinç pilavı yaptım okula götürdüm
Kalan malzemelerle okulda 12 kişi öğle yemeği yedik
Bugün de güzel bir etkinlik oldu bizim için
Allah razı olsun ablacımAfiyet olsun...