• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba bayanlar. Bugun maasimi aldim 2 ceyrek 1 yarim altin aldim. Ceyrekler hediye olacak ,yarim altin birikime ayrildi.Benindw listeye ekleyebilir misin ozrengin? Bu da yarim altinim
Ne demek canım ekledim bile hayırlı olsun devamı gelsin 🥰

Kur 'an-ı Kerim kursundaki talebeler babam için geçen hafta hatim yapmışlar
Ben de bugün onlara aşure yapıp göndereceğim nasipse

Bugün okul yok eba canlı ders var akşamüzeri

Akşam menüsü olarak düşündüklerim

Dünden kalan makarna
Taze fasulye
Yoğurt
Içecek
Aşure

Eylul ayi benim acimdan harcama ayi oldu.
Bu yilin zekat borcunu agustos ve eylul aylarinda bitirdim sayilir.
Pc taksidinin ilk odemesi vs derken, birikim icin banka hesabimdan 2.5 gr altin aldim, 500 tl'da harcligim var..
Allah hepimizin kesesine bereket versin. 🤲

20200916_122030.jpg

Aşure pişti ve gönderdim bile
Bu da arkadaşıma ayırdığım aşure😀

Ben de cok seviyorum kuyumcuya bakmayi😁
Önceki yıllarda Euro birikimi yapmıştım.Parayi paraya dönüştürmek görsel olarak hoşuma gitmişti.Bu sefer altın da aliyorum,o da cezbetti ☺️ arada döviz de karistircam kısmetse.

Bu yıl sanki ek ders alamayacak gibiyiz, inşallah korktuguma ugramam.iyi ki o ev kredisine girmemişim,ek ders ile geciniriz diye düşünüyordum çünkü 🙄

Bu yıl sanki ek ders alamayacak gibiyiz, inşallah korktuguma ugramam.iyi ki o ev kredisine girmemişim,ek ders ile geciniriz diye düşünüyordum çünkü 🙄
Önü görünmeyen yıllardan biri
Ekdersle çok rahat geçinir maaşı da olduğu gibi birikime ayırırım diye düşünüyordum
Ama olmadı

Selam hanımlar, hayırlı günler 😘
Maaşlarınız birikimleriniz bereketli olsun, Varyemez Varyemez Allah kabul etsin inşallah, babanıza ve tüm vefat eden yakınlarımıza Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Polo33 Polo33 geçmiş olsun canım Allah onlara fırsat vermesin insanların duygularıyla oynamak nasıl bir vicdansızlık.

Back