- 15 Nisan 2017
- 13.387
- 15.846
- 298
Limonlu suda beklettim ve pişirirken de içine limon sıktım salyalanmasin diye ama bakalım işe yaramis miBilmedigim icin soruyorum, bolunce salyalanmiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limonlu suda beklettim ve pişirirken de içine limon sıktım salyalanmasin diye ama bakalım işe yaramis miBilmedigim icin soruyorum, bolunce salyalanmiyor mu?
Görüntüsü güzel ellerine sağlık canım. Biz de CanTorun abla gibi minik minik olanını tercih ederiz.Limonlu suda beklettim ve pişirirken de içine limon sıktım salyalanmasin diye ama bakalım işe yaramis mi
Teşekkür ederim acemiligime geldi hiç dikkat etmedimGörüntüsü güzel ellerine sağlık canım. Biz de CanTorun abla gibi minik minik olanını tercih ederiz.
Bunlarda benim kuru bamyalarım.
Ben de limon sıkarımLimonlu suda beklettim ve pişirirken de içine limon sıktım salyalanmasin diye ama bakalım işe yaramis mi
Merhaba, hoş geldiniz, para birikimi olmazsa bile, sohbet ve tecrübe paylaşıyoruz,birikim yapabilecek duruma gelince burda yerimi alacağım inş.
herkese bol bereketli birikimler diliyorum
Hava ha yağdı ha yağacak çok güzel
Balkonda kurabiyelerimle sütlü kahve yapayım en iyisi
Teşekkür ederim canımSelam kızlar
Bamya pazarda 15tl idi,
Bahçeden topladım az, irilerini deneme amaçlı kızarttım, fena değil di biberimsi geldi bana belki biberle birlikte kızarttım diyedir, 20 kadar yeşil biber kızartıp buzluğa koydum, geçen gün koyduğum barbunyalardan 1 pisirimlik çıkarıp pişirdim bile acil olarak...
Her ay 1 gr altın güzel olurmuş elbet, geçti..
Farkında olmak güzel şey ama, bizden sonrakiler yapar inş, bizde yapabildigimizi yapalım.
Purpplee pişerken az limontozu koyarız, güzel görünüyor ellerine sağlık
Polo33 kendimi geliştirmek konusunda olumsuz konuşan kimseyi dinlemezdim ,okumak olur, meslek eğitimi olur vs.
Haklısın canımSelam kızlar
Bamya pazarda 15tl idi,
Bahçeden topladım az, irilerini deneme amaçlı kızarttım, fena değil di biberimsi geldi bana belki biberle birlikte kızarttım diyedir, 20 kadar yeşil biber kızartıp buzluğa koydum, geçen gün koyduğum barbunyalardan 1 pisirimlik çıkarıp pişirdim bile acil olarak...
Her ay 1 gr altın güzel olurmuş elbet, geçti..
Farkında olmak güzel şey ama, bizden sonrakiler yapar inş, bizde yapabildigimizi yapalım.
Purpplee pişerken az limontozu koyarız, güzel görünüyor ellerine sağlık
Polo33 kendimi geliştirmek konusunda olumsuz konuşan kimseyi dinlemezdim ,okumak olur, meslek eğitimi olur vs.
Ellerine sağlık çok güzellerGörüntüsü güzel ellerine sağlık canım. Biz de CanTorun abla gibi minik minik olanını tercih ederiz.
Bunlarda benim kuru bamyalarım.
Memleket neresi bacım?Haklısın canım
.bamya ne kadar ucuz bızım burda 35 tleye satılıyor
Erzıncan canımMemleket neresi bacım?
Hayırlı sabahlar canımGunaydin, mutlu pazarlar...
Eline sağlık csnim kolay gelsin