Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba...
Allah yavrunuzu size, sizi yavrunuza bagislasin...
Biz tasa, tuglaya para yatirma taraftari hic olmadik.
Oturdugumuz bir evimiz var. Bir de oglumuzun oturdugu bir evimiz var.
Oglum bugun kendine ev alip, cikiyorum dese o evi hemen satariz. Kiraciyla ugrasmak zor is...O para yasliligimizi rahat gecirmemiz icin bize yeter. Bir de mutevazi bir koy evimiz olsa kâfi.

Mal edinmenin sonu yok. Onu al, bunu al ya sonra? HIC...
Evladinizin egitimi icin biriktirin ama...
Hersey tadinda, hersey kivaminda, hersey dengede gerek...
Imkaniniz varsa evladinizla bol bol gezin. Ani biriktirin...
Cok cabuk buyuyorlar.

Ne kdarda güzel dusunceler tesekkur ederim saolun
Allah hepimizin evladini bizlere bagislasin acilarini gostermesin inşallah amin

Etrafımdakı insanlar bu saaten sonra okuyupta ne yapacaksın. Zaten basında koca yok. Cocugunı sefılmı edeceksın dıyınce. Kotu oldum bian

Etrafımdakı insanlar bu saaten sonra okuyupta ne yapacaksın. Zaten basında koca yok. Cocugunı sefılmı edeceksın dıyınce. Kotu oldum bian
Bence öğrenmenin kendini geliştirmenin yaşı yok, ayıbı da yok.Cevre hep yönlendirme yapar zaten,ben olsam umursamazdim.
Benim ilkokul mezunu bir velim iki çocuktan sonra açıktan okuya okuya şimdi üniversite kazandı.Cocuklarina daha faydalı olmak için ve de içinde kalmış,hayalini gerçekleştiriyor, darısı size neden olmasın, hayırlı olsun

İnşallah hayatımda herseyı eşimle birlikte basaracaktık planlarımız öyleydi nasıp olmadı. O yanımızdaymiş gıbı bişeylerı basarmak istiyorum. Bilinçli bır bırey olmak istiyorum. Ogluma daha iyi bır egıtım vermek istiyorum inşallah basarabılırım.

İnşallah
Eşinize Allah rahmet eylesin sabırlar versin.Her şey gönlünüzce olsun

Hayırlı aksamlar kızlat bugun bırar aldım ve acık ögretıme kaydımı yaptırdım. Iyımı yaptım kotumu bilemedim yapabılırmıyım onca sorumluluktan sonra
Çok iyi yapmışsın , hayırlı olsun canım
Insanlar hep birşey söylemeye özellikle olumsuz mesaj içeren yorumlar yapmaya bayılırlar
Çözüm odaklı değil problem meydana getirme odaklidirlar genelde
Sana tavsiyem öylelerinden durabildigin kadar uzak dur

Bu saatten sonra diye birşey yok hayatta yaşadıktan sonra tabiki olur hem de bal gibi olur

Sen etrafındaki negatif enerjilerini sana gönderenlere aldirmayip yoluna devam ettikten sonra
Çünkü hayat sana Allah tarafından verilmiş bir fırsat bunu kendin ve çocuğun için yaşamalısın
Eller için değil
Herkes nasıl kendi bildiğini yaparken sana sormuyorsa sen de bildiğin ,inandığın gibi yaşamaya bak tatlım
Bu demek insanlara saygısızlık değil, dengeli bir şekilde insanlarla arandaki mesafeyi koymak ve korumaktir

Bir tanıdığımin kizinin evlendi evleneli sorumsuz bir kocası vardı adam yıllarca yurt dışında idi her sene belli süre gelir tekrar giderdi
Kızı oldu,küçük kız anne ,anneanne ve dede arasında büyüdü sonra yillar geçti gitti adamın birşey olacağı yok
Adam sorumsuzca yaşıyor adamın bunlara bir faydası yoktu
Böyle 15 yıl geçip gitti
Ama komşunun kızı lise mezunuydu azmetti dışardan çocuk gelişimini okudu
Atandı ana sınıfı öğretmeni olarak şimdi duyduğum kadarıyla idarecilik yapıyormuş
Şu an Antalya'da yaşıyor abisi filan da yıllar önce evlenip oraya yerleşmiş
Küçük kız Antalya üniversitesi tıp fakültesinde okuyordu belki de bitirmiştir

Eylul ve ekim ayinda bende birikim olmaz.
Implant tedavisini iki taksitte vereyim diyorum.
Altin veya doviz bozmaktansa boyle yapayim...
Yine de birikim rutinimi sekteye ugratmamak icin, az da olsa bir seyler koymaya calisacagim...
Arka azilar hep kaplama, bir kac yila onlarin da omru biter.
Hazirlikli olmakta fayda var...
Dis tedavileri gercekten cok pahali.

Giden para olsun,önce sağlık

Cok haklısın canım sureklı bırılerı için hayatımızı degıstırıyoruz kendımız için degıl baskalaeı için yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…