Buzluktaki sigara böreği can kurtarır afiyet olsun canımDün çok yoğun bir gündü.22 yufkadan stokluk sigara böreği sardim 20 lik 13 poşet oldu birinin yarısını sabah kahvaltıda kizarttim. Dun yine etli nohut yemeği ve biber dolması yaptım.Bugun pek yemek işimiz olmaz ufak şeyler ekleriz dün yoruldum bugün dinlenirim inşallah
Sabah gözümü açtım sınav ücretinin yattığı mesajını gördüm Allah bereket versin
Aynen öyle canım teşekkür ederim aminnBuzluktaki sigara böreği can kurtarır afiyet olsun canım
Sınav ücretin de bereketli olsun
Bugün sabah namazı vakti aklıma geldin bu kadar gelmemezlik yapmazdı diye içimden geçirdimHayırlı akşamlar güzel bayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz birikimleriniz bereketli olsun. Kışlıkları mız afiyet şifa olsun ellerinize sağlık.
Bir kaç gün dür tansiyon yüksekliği yaşıyorum sizleri çok özledim.
Amin canım Allah razı olsun. Tüm hastalara şifa versin rabbim.Bugün sabah namazı vakti aklıma geldin bu kadar gelmemezlik yapmazdı diye içimden geçirdim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Bakalım şuan gümüşten zararda dolardan kardayım ama dolar azdı. Şimdiye kadar çeyrek alır atardım ilk kez bu yıl hesaptan aldım. Avukatım 1 oğlum var.Hoşgeldin,bence çok akıllıca bir yol izlemişsin,zenginler de parayı tek yere bağlamazmış , birinden zarar etsen diğerinden kar edersin ,kendinden bahseder misin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?