- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Hoşgeldin,bence çok akıllıca bir yol izlemişsin,zenginler de parayı tek yere bağlamazmış , birinden zarar etsen diğerinden kar edersin ,kendinden bahseder misin birazÖerhabalar beni de gruba alır mısınız? Ben de ilk defa bu yıl başladım çeşitli yatırımlara şuan bir miktar gram altın doalr ve gümüş aldım ne alakaysa :) ama anlıyor muyum bu işlerden tabiki de hayır
Bizim burada bir laf vardır alan aldanmaz diyeAslında haklısın ama cevremdekıler pahalı donemde aldıklarım için zarar ettın dıyorlar
Merhaba hoşgeldin canımÖerhabalar beni de gruba alır mısınız? Ben de ilk defa bu yıl başladım çeşitli yatırımlara şuan bir miktar gram altın doalr ve gümüş aldım ne alakaysa :) ama anlıyor muyum bu işlerden tabiki de hayır
Hoşgeldin canım,Allah sana ve çocuğuna uzun iman dolu ,sağlıklı ,huzurlu ömür versin inşallah
[/QUOTE,
Amın Allah razı olsun canım
Cok haklısın canım akıl veren çok olurBizim burada bir laf vardır alan aldanmaz diye
Yıl yıldan zor geliyor yarının ne getirip götüreceği belli değil
Senin aklına yattıysa sorun yok
Bir de akıl veren çok olur kimi bilir konuşur, kimi bilmez ,kimi hasetliğinden ,kimi dostluğundan...
Toplum içinde tabiri caizse eşeğin kuyruğunu kesersen kimi uzun der, kimi kısa...
Bence takma kafana hayırlı olsun evin ,araban sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullan her ikisini de .
Merhaba, hoş geldinizÖerhabalar beni de gruba alır mısınız? Ben de ilk defa bu yıl başladım çeşitli yatırımlara şuan bir miktar gram altın doalr ve gümüş aldım ne alakaysa :) ama anlıyor muyum bu işlerden tabiki de hayır
Amin canım hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar canlar
umduklarımıza nail ,korktuklarımızdan emin olduğumuz güzel bir olması dileğiyle ...
Ben de bel ağrısından uyuyamıyorumGunaydin hanimlar...
Uyku sorunum var, dalamiyorum.
Bu da dengesizligi tetikliyor.
Yatar yatmaz uyuyabilen, gecenin bir vakti deli durtmuscesine uyanmayan sansli kesim, sizi imrenerek ( biraz kiskanarak da olabilir) selamliyorum...
Ben o kesime dahil değilimGunaydin hanimlar...
Yatar yatmaz uyuyabilen, gecenin bir vakti deli durtmuscesine uyanmayan sansli kesim, sizi imrenerek ( biraz kiskanarak da olabilir) selamliyorum...
Hayırlı sabahlar canım Amın Allah razı olsunMerhaba, hoş geldiniz
Günaydınlar
Polo33 Allah size çocuğunuzla uzun ve huxurlu ömürler versin ,
Şehitlerimiz peygamber efendimizin komşusu olsun inş
Gunaydin hanimlar...
[/QUOTEk
Uyku yu pek seviyorum pek ama uyudugumdada dırek daluyorum
Günaydın ablaGunaydin hanimlar...
Geçmiş olsun Allah şifalar versin yavrunaGünaydin canlar,
güzel bir gün olsun.
Kizim hasta, isler cok. Buzdolabindaki hersey bitirip öyle alisverise ciktim. Hedefim , iyice tüketip öyle almak.
dün harcama yok. Bu gün de harcamasiz gecer diye düsünüyorum.
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydin canlar,
güzel bir gün olsun.
Kizim hasta, isler cok. Buzdolabindaki hersey bitirip öyle alisverise ciktim. Hedefim , iyice tüketip öyle almak.
dün harcama yok. Bu gün de harcamasiz gecer diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?