Aldıkların bereketli olsun afiyetle yiyinGünaydın kızlar,
Uyandım, tekrar uykum vardı, uyuyamadım 9 gibi kaktım, kızımla kahvaltı, sabah bakımı, kuaföre gittim kimsecikler yokken 40tl
Marketin manav reyonu nektarin armut 5tl
Karnabahar 5tl
Domates yerli 2tl
Havuç 2.5tl ye
Üzümler 5tl ye idi
Azar azar aldım 30tl
Manavdan salatalık, domates, dolmalık biber 8tl
Aldıklarımi yıkadım yerleştirdim, önce kendimi dezenfekte ettim papatyali sıvı sabunla yüz kol bacaklarımı iyice yıkadım, kağıt havlu kullanıyoruz artık, Içim daha rahat ediyor.
Dünden islim kebabı, pirinç pilavı var, kızım için bugün başka birşey yapmalıyım,
Aklımda bir yemek yok
Bugunumuze sukur...Abla nasılsın inşaallah biraz daha toparlanmışsındır
Güle güle kullan canım benim de acilen dip boya yaptırmam ve saç kestirmem gerekiyorCumartesi günü kuaföre gittim saçlarımı kestirdim 25 tl
Bizim ekdersler yatmadı dahaBir haftalik ek ders+temmuzdaki AOL ücreti beraber yattı çok sevindirik oldumAllah bereket versin
Kardeşim ailecek gelip gidince eksiye girmek durumunda kaldım 130 kadar oraya gitti sağlık olsun.Diger alacaklarım da gelsinler bakalim
Bizim de bugün yattı seminer ek dersiBir haftalik ek ders+temmuzdaki AOL ücreti beraber yattı çok sevindirik oldumAllah bereket versin
Kardeşim ailecek gelip gidince eksiye girmek durumunda kaldım 130 kadar oraya gitti sağlık olsun.Diger alacaklarım da gelsinler bakalim
Bir haftalik ek ders+temmuzdaki AOL ücreti beraber yattı çok sevindirik oldumAllah bereket versin
Bereketli olsun kızlarBizim de bugün yattı seminer ek dersi ☺
Eli kulağındadirBizim ekdersler yatmadı daha
Teşekkür ederiz canım aminBereketli olsun kızlar
Olsun varsın sen gel hayatı paylaşmaya gene gelKızlar aldiklariniz biriktirdikleriniz bereketli olsun.
yesa arabanız hayirli olsn kazasız belasız binin inşallah ♥
CanTorun abla Allah herşeyin hayırlısını versin evladın da malın da ,üzüldüm ben de arkadaşına,dişin için de geçmiş olsun.
Purpplee sonuca bağlanmış ama yine de yazmak istiyorum bence sen yeterince sorumluluk altına girmişsin herkesi düşünürsen kendini unutursun,evladının sana ihtiyacı var bence önce ben ve evladım deme zamanın gelmiş, merhametin kalbin çok güzel burdan hissettim ama herkes kendi sorumluluğunu alacak yaşta de ve çok yorma kendini.
Varyemez abla bu konularla ilgili çok net fikrim yok ama sanki eczacılık eski cazibesini kaybetti mühendislik daha popüler tabi bu kendi bakış açim.
Bu aralar çok gelemedim çünkü harcamalarımiz aldı başını gitti,ayın onbesini falan da beklemiyorum geldiği gibi gidecekkimseyi olumsuz etkilememk için bı sure yazmasam daha iyi olacak
CanımsınOlsun varsın sen gel hayatı paylaşmaya gene gel
Yaa ben de özledim yazmayı,sizi
Teşekkür ederim canım, herşey para demek değilCanımsın ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?