• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar,
Uyandım, tekrar uykum vardı, uyuyamadım 9 gibi kaktım, kızımla kahvaltı, sabah bakımı, kuaföre gittim kimsecikler yokken 40tl
Marketin manav reyonu nektarin armut 5tl
Karnabahar 5tl
Domates yerli 2tl
Havuç 2.5tl ye
Üzümler 5tl ye idi
Azar azar aldım 30tl
Manavdan salatalık, domates, dolmalık biber 8tl
Aldıklarımi yıkadım yerleştirdim, önce kendimi dezenfekte ettim papatyali sıvı sabunla yüz kol bacaklarımı iyice yıkadım, kağıt havlu kullanıyoruz artık, Içim daha rahat ediyor.
Dünden islim kebabı, pirinç pilavı var, kızım için bugün başka birşey yapmalıyım,
Aklımda bir yemek yok

Günaydın kızlar,
Uyandım, tekrar uykum vardı, uyuyamadım 9 gibi kaktım, kızımla kahvaltı, sabah bakımı, kuaföre gittim kimsecikler yokken 40tl
Marketin manav reyonu nektarin armut 5tl
Karnabahar 5tl
Domates yerli 2tl
Havuç 2.5tl ye
Üzümler 5tl ye idi
Azar azar aldım 30tl
Manavdan salatalık, domates, dolmalık biber 8tl
Aldıklarımi yıkadım yerleştirdim, önce kendimi dezenfekte ettim papatyali sıvı sabunla yüz kol bacaklarımı iyice yıkadım, kağıt havlu kullanıyoruz artık, Içim daha rahat ediyor.
Dünden islim kebabı, pirinç pilavı var, kızım için bugün başka birşey yapmalıyım,
Aklımda bir yemek yok
Aldıkların bereketli olsun afiyetle yiyin
Bana fiyatlar çok uygun geldi 👍

Abla nasılsın inşaallah biraz daha toparlanmışsındır 🤗
Bugunumuze sukur...
Azi disi oldugu icin iyilesmesi biraz surecek gibi.
En buyuk derdimiz bu olsun. 🙃
Torundan geldim, uykusuzdum zaten, yoruldum.
Dinlenme zamani...
Sonra da evi toparlarim, mutfak ve balkonu supurur silerim. Dun bugun icin yemek yapmistim. Iyi ki yapmisim seker fasulye var. Yanina da pirinc pilavi yaparim...

Bir haftalik ek ders+temmuzdaki AOL ücreti beraber yattı çok sevindirik oldum 🤗 Allah bereket versin 🙂

Kardeşim ailecek gelip gidince eksiye girmek durumunda kaldım 130 kadar oraya gitti sağlık olsun.Diger alacaklarım da gelsinler bakalim

Bir haftalik ek ders+temmuzdaki AOL ücreti beraber yattı çok sevindirik oldum 🤗 Allah bereket versin 🙂

Kardeşim ailecek gelip gidince eksiye girmek durumunda kaldım 130 kadar oraya gitti sağlık olsun.Diger alacaklarım da gelsinler bakalim
Bizim ekdersler yatmadı daha 🙂

Bizim de bugün yattı seminer ek dersi ☺️

Kızlar aldiklariniz biriktirdikleriniz bereketli olsun.
yesa yesa arabanız hayirli olsn kazasız belasız binin inşallah ♥️
CanTorun CanTorun abla Allah herşeyin hayırlısını versin evladın da malın da ,üzüldüm ben de arkadaşına,dişin için de geçmiş olsun.
Purpplee Purpplee sonuca bağlanmış ama yine de yazmak istiyorum bence sen yeterince sorumluluk altına girmişsin herkesi düşünürsen kendini unutursun,evladının sana ihtiyacı var bence önce ben ve evladım deme zamanın gelmiş, merhametin kalbin çok güzel burdan hissettim ama herkes kendi sorumluluğunu alacak yaşta de ve çok yorma kendini.
Varyemez Varyemez abla bu konularla ilgili çok net fikrim yok ama sanki eczacılık eski cazibesini kaybetti mühendislik daha popüler tabi bu kendi bakış açim.

Bu aralar çok gelemedim çünkü harcamalarımiz aldı başını gitti,ayın onbesini falan da beklemiyorum geldiği gibi gidecek 😁kimseyi olumsuz etkilememk için bı sure yazmasam daha iyi olacak😂😂

Kızlar aldiklariniz biriktirdikleriniz bereketli olsun.
yesa yesa arabanız hayirli olsn kazasız belasız binin inşallah ♥
CanTorun CanTorun abla Allah herşeyin hayırlısını versin evladın da malın da ,üzüldüm ben de arkadaşına,dişin için de geçmiş olsun.
Purpplee Purpplee sonuca bağlanmış ama yine de yazmak istiyorum bence sen yeterince sorumluluk altına girmişsin herkesi düşünürsen kendini unutursun,evladının sana ihtiyacı var bence önce ben ve evladım deme zamanın gelmiş, merhametin kalbin çok güzel burdan hissettim ama herkes kendi sorumluluğunu alacak yaşta de ve çok yorma kendini.
Varyemez Varyemez abla bu konularla ilgili çok net fikrim yok ama sanki eczacılık eski cazibesini kaybetti mühendislik daha popüler tabi bu kendi bakış açim.

Bu aralar çok gelemedim çünkü harcamalarımiz aldı başını gitti,ayın onbesini falan da beklemiyorum geldiği gibi gidecek 😁kimseyi olumsuz etkilememk için bı sure yazmasam daha iyi olacak😂😂
Olsun varsın sen gel hayatı paylaşmaya gene gel 😍

S Salty nasılsın görüşmeyeli,
Benim de bu ay birikim umudum yok ama harcamak da gerekiyor elbette,
Birikim sadece para ile olmaz bilgi, sohbet,tecrübe de birikimdir :halay: :confused: ,
Özletme
Yaa ben de özledim yazmayı,sizi♥️
Bu aralar evde çok genel bi temizlik yaptım detaylı geçen hafta bı yardımcı abla geldi ben de tüm dolap içlerini ve yıkanacak tüm örtüleri vs herşeyi yaptım kışlık hazırlıklar da bitti sükur .Bir rahatlama geldi bana,dediğin gibi yeni planlar yaptım bu aralar kişisel bakım ve gelişim ile ilgili kararlar aldm inşallah planladigim gibi ilerler.
Sizler nasılsınız 🤩

Back