Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin yaparken zorluyor ama bitince dolabı açıp ohh ne güzel ya huuu deyip deyip duruyorumAynen ben de yoğunum, ufak ufak kış hazırlığı yapıyorum,
Haklısın canım,yaşım da küçük değil zaten bu vakitten sonra oglumdan başkasını düşünme lüksüm yok aslında.Dilegim o konunun tekrar gündeme gelmemesi,gelse de olmaz dicem artık.Kızlar aldiklariniz biriktirdikleriniz bereketli olsun.
@yesa1 arabanız hayirli olsn kazasız belasız binin inşallah ♥
CanTorun abla Allah herşeyin hayırlısını versin evladın da malın da ,üzüldüm ben de arkadaşına,dişin için de geçmiş olsun.
Purpplee sonuca bağlanmış ama yine de yazmak istiyorum bence sen yeterince sorumluluk altına girmişsin herkesi düşünürsen kendini unutursun,evladının sana ihtiyacı var bence önce ben ve evladım deme zamanın gelmiş, merhametin kalbin çok güzel burdan hissettim ama herkes kendi sorumluluğunu alacak yaşta de ve çok yorma kendini.
Varyemez abla bu konularla ilgili çok net fikrim yok ama sanki eczacılık eski cazibesini kaybetti mühendislik daha popüler tabi bu kendi bakış açim.
Bu aralar çok gelemedim çünkü harcamalarımiz aldı başını gitti,ayın onbesini falan da beklemiyorum geldiği gibi gidecek kimseyi olumsuz etkilememk için bı sure yazmasam daha iyi olacak
Eline sağlık canım dolabı açıp oh ne güzel iş çıkarmısim deyip bir de "bundan sonra sık sık silecem "diyorumKolay gelsin yaparken zorluyor ama bitince dolabı açıp ohh ne güzel ya huuu deyip deyip duruyorum
Eylül itibariyle geçerli , kasım günü benimEn sevdiğim, günde kasım, aralık aylarında parayı almak
İnşaallah evini hayırlı ,seni maddi ve manevi olarak uğraştırmayacak biri tutarKiracı evden çıkacağını söyledi, okul bitti, iş yok, maddi sıkıntı var zaten dedi, eşyaları satacakmış, bana teklif etti
Ben de güvenerek alış-veriş yapmıştım, hayırlısı
Umarım hemen iyi birisi gelir
Ben bu şekilde yapmıyorum birikimi eşimin ve benim maaşım yatınca zaten birçok şey otomatik ödemede eşimin hesabından ödenir kalırsa bana aktarır kalmazsa ben ona EFT geçerim. Sonra yaklaşık 1.000 TL nakit çekerim pazar parası,bina aidatı , harçlık bize 1ay yeter o para, birikim benim maaş hesabımda durur. Bu ara TL de kaldım .Kumbaradaki bozuklukları bütünlettim 25 tl , oğlana kitap sipariş etmiştim onun parasını getirmiş babasından 110 tl de o para .üzerine de ekleme yapıp 150 tl olarak cüzdan kumbarama koydum