Ah ah insanlar (kardeş ,evlat ,vs ) çok bencil olduuuu cokkkk hep kendi menfaatleriAnlamaya da calismamali.
Evlat iste. Atamazsin, satamazsin. Herkes isini elbet kendi bilir de, bu laflari yedirirdim.
Arkadasimdan umidim yok ama, insaallah esi dik durabilir.
Insanlar yillarca calistilar, bir kac senedir de keyif yapiyorlardi. Evlat icin feragat ediyorlar, daha fazlasi isteniyor. Goz donmesi bu olsa gerek.
Allah evlatla imtihan etmesin, seytana uymasinlar insaallah.
İnşallah canımSelam kızlar
Mesai yoğundu, hava sıcak ötesi 45 derece
Ben de haftalık 200tl yi geçmiyorum, iyi gidiyor arada kızıma harçlık da veriyorum bu paradan
Maaşa kadar 300tl var
Patlıcan alacaktım yoktu manavda, buyıl sıkıntı varmış, biraz kızartıp buzluğa koyacaktım sabah serinliğinde,
Biraz da karnıyarık hazırlayıp hafta arası pişirecektim,
Purpplee
Ev üstüne ev olmaz bence de, inşallah bulundukları yerde kendi düzenlerini bozmadan çalışabilsinler kısa süre içerisinde
CanTorun geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Arkadaşın için üzüldüm, ALLAH refaha çıkarsın, ders alınacak olaylar
Varyemez afiyetle yensin inşaallah
Kızının çok güzel bir sınav geçirmesi dileğiyle Allah yardımcısı olsun ,hakkında hayırlar versin canımGünaydın, pazar günü için erken bir saat. Uyandım uyuyamam tekrar, sınava gireceklere başarılar diliyorum, yakınımda girenler var
Kızım, arkadaşları, yasin okuyayım,
Kızına başarılar diliyorumGünaydın, pazar günü için erken bir saat. Uyandım uyuyamam tekrar, sınava gireceklere başarılar diliyorum, yakınımda girenler var
İnşallah Allah emeklerini zayi etmez,başarılar diliyorumGünaydın, pazar günü için erken bir saat. Uyandım uyuyamam tekrar, sınava gireceklere başarılar diliyorum, yakınımda girenler var
Beş yaşındaki kızım kreşe gidiyordu,aylık 1200 TL veriyordum, koronavirüs çok yaygınlaşınca kreşe göndermemeye karar verdim,zaten küçük kızım için bakıcı ayarlayacağım ikisi evde birlikte kalırlar diye düşündüm. Şimdi bakıcı bulmaya çalışacağım,bulunduğum şehir büyük bir yer değil, acaba ortalama bakıcıya ne kadar ücret vermem gerekir ki
İkisine 1500 olabilir diye düşündümBeş yaşındaki kızım kreşe gidiyordu,aylık 1200 TL veriyordum, koronavirüs çok yaygınlaşınca kreşe göndermemeye karar verdim,zaten küçük kızım için bakıcı ayarlayacağım ikisi evde birlikte kalırlar diye düşündüm. Şimdi bakıcı bulmaya çalışacağım,bulunduğum şehir büyük bir yer değil, acaba ortalama bakıcıya ne kadar ücret vermem gerekir ki
Şehirden şehire değişir canım etrafında bakıcısı olan kişilere sorsan sizin oralarda piyasası nasıl bu işin diye bence daha isabetli olurBeş yaşındaki kızım kreşe gidiyordu,aylık 1200 TL veriyordum, koronavirüs çok yaygınlaşınca kreşe göndermemeye karar verdim,zaten küçük kızım için bakıcı ayarlayacağım ikisi evde birlikte kalırlar diye düşündüm. Şimdi bakıcı bulmaya çalışacağım,bulunduğum şehir büyük bir yer değil, acaba ortalama bakıcıya ne kadar ücret vermem gerekir ki
Gerçekten çok garip bir piyasa, bulunduğum yerde en yüksek veren 2000 TL veriyor, o datemizlik yemek vs. dahilseAnkarada bakıcı 2000 altında yok
Ankaranin ilçesi polatlıda bakıcı 1000 in üzerine yok
Garip bir piyasa
Ben de en aşağı 1500 TL düşünüyorum, yemek ve etrafı toparlama da dahil olursa 1800 -2000 TL olur gibiİkisine 1500 olabilir diye düşündüm
Ya aslında sordum,bakıcılar da bi garip , herkesin mesleğine göre fiyat veriyorlar, 900 , 1100, 1500, 2000 verenleri duydum, bakalım benden ne kadar isteyecekler,ben hak yemek de istemem, bir ay izinde de olsa maaşını veririm ,duruma göre ücret uyarlaması yaparım,çocuklara iyi baksın da diğer işler çok iyi olmasa da olur sorun çıkarmam,Allah vicdanlılarla karşılaştırsın inşallahŞehirden şehire değişir canım etrafında bakıcısı olan kişilere sorsan sizin oralarda piyasası nasıl bu işin diye bence daha isabetli olur
Ama kreşe gitmeyecekse büyük kızın iyi fikir
Senin mesleğin neydi canım?Ya aslında sordum,bakıcılar da bi garip , herkesin mesleğine göre fiyat veriyorlar, 900 , 1100, 1500, 2000 verenleri duydum, bakalım benden ne kadar isteyecekler,ben hak yemek de istemem, bir ay izinde de olsa maaşını veririm ,duruma göre ücret uyarlaması yaparım,çocuklara iyi baksın da diğer işler çok iyi olmasa da olur sorun çıkarmam,Allah vicdanlılarla karşılaştırsın inşallah
Ben hukukçuyum canımSenin mesleğin neydi canım?
Sen yandın o zaman bakıcı çok para kazanıyor düşüncesiyle 2000 tl çocuklar için bir de sigorta istemeye kalkarBen hukukçuyum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?