Hoşgeldin canımSelam canlar, nasilsiniz? Geleniyorum coktandir.yogun, kosturmacali ve yorgun geciyor günler. Part time bir ise basladim, sonra kostur kostur cocuklara ve günün kosturmacasina atiyorum kendimi. Ise girince ev meselesini tekrar gündeme aldik, baktik, hesapladik, evdeki hesap carsiya uymadi. Zaten ev fiyatlari o kadar yüksekki, Bu durumda. O kadar borcun Altina girmek akillica olmaz diye ertelemeye karar verdik. Cok sükür esim de istekli ve o da bekleyiip üc bes ne kadar yapabilirsek biriktirelim düsüncesinde. Ilk birikimle arabamizi tamire etmemiz lazim. Insallah istedigimiz, düsündügümüz gibi olur hersey. Olmazsada birakicam artik, Bu pahalilikta kimseye muhtac olmadigimiza, sahip olduklarimiza sükür...
buraya ugrayamadigim zamanda, sos ve menemen yaptim daha baskabirsey yapamadim.
Varyemez , kis hazirliklarinizi afiyetle tüketin.
Diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir Insallah.
Ben de yapiyorum bunu.Eki Görüntüle 2685855 Eki Görüntüle 2685856
Kisin , kalan portakal ve limon kabuklarini sirke yapmak icin Böyle kavonozlara koymustum. Simdi süzdüm, temizlikte kullanmak icin, mis gibi portakal koktu heryer.
Arkadasim geldi, balkonda epey oturduk.
Hem agladi, hem anlatti.
Yazliklari yakin bir yerde. Bosaltalim, kendinizi toparlayana kadar oturun demisler. Evlenirken de teklif etmislerdi, istemediler. Simdi de bizi o ev bogar, satin diye tutturmuslar. Dunurunun ne haddineyse, o bile boyle analik babalik olmaz, cocuklara destek olun demis.
Uc tane evlat var, bir tek onlar yok ki...Ustelik biri daha okuyor.
Calisip kazanirken, onlar mi varmis yaninda...
Uc cocugunu calisip buyuturken neler cektigini ben biliyorum...
Oglan da nasil, hangi ara bu kadar bencil olmus...
Insaallah dik durabilirler.
Evladin mi var, derdin var dedirten bir vaka...
Büyük sözü dinleme, herşeyi biz biliriz havaları estir ,başın dara düşünce ailenin çözüm yolunu da beğenme malını mülkünü sattırmaya kalk bu ne hadsizlik yuhhh yazıklar olsunArkadasim geldi, balkonda epey oturduk.
Hem agladi, hem anlatti.
Yazliklari yakin bir yerde. Bosaltalim, kendinizi toparlayana kadar oturun demisler. Evlenirken de teklif etmislerdi, istemediler. Simdi de bizi o ev bogar, satin diye tutturmuslar. Dunurunun ne haddineyse, o bile boyle analik babalik olmaz, cocuklara destek olun demis.
Uc tane evlat var, bir tek onlar yok ki...Ustelik biri daha okuyor.
Calisip kazanirken, onlar mi varmis yaninda...
Uc cocugunu calisip buyuturken neler cektigini ben biliyorum...
Oglan da nasil, hangi ara bu kadar bencil olmus...
Insaallah dik durabilirler.
Evladin mi var, derdin var dedirten bir vaka...
4 ayda 25 bin tl biriktirdim. Daha önce ki birikimle araba almıştık 54 bin e sattık. 79 bin oldu. Altın birikimleri ve düğün takıları vardı. Onların da birazını bozdurduk. 250 bin e yeni yapı daire aldık 3+1. İnşallah bebeğim doğana kadar ona da birikim yapabilirimbirikim yapmaya başlayıp da kısa orta uzun vadeli hedeflerine ulaşanlar başarı hikayeleriniz nelerdir paylaşır mısınız ?
Anlamaya da calismamali.Büyük sözü dinleme, herşeyi biz biliriz havaları estir ,başın dara düşünce ailenin çözüm yolunu da beğenme malını mülkünü sattırmaya kalk bu ne hadsizlik yuhhh yazıklar olsun
Kız tarafına ne demeli senin de evladın var ortada sen de olaya çözüm odaklı yaklaş, sen de elini taşın altına koy ,koyamıyorsan edebini takın ,kızına söz geçir yaptıklarının yanlış olduğunu belirt
Bazı insanları hiçbir zaman anlayamayacağım
Disimin yeri iyilesecek insaallah, sonrasinda implant tedavisi...Selam kızlar
Mesai yoğundu, hava sıcak ötesi 45 derece
Ben de haftalık 200tl yi geçmiyorum, iyi gidiyor arada kızıma harçlık da veriyorum bu paradan
Maaşa kadar 300tl var
Patlıcan alacaktım yoktu manavda, buyıl sıkıntı varmış, biraz kızartıp buzluğa koyacaktım sabah serinliğinde,
Biraz da karnıyarık hazırlayıp hafta arası pişirecektim,
Purpplee
Ev üstüne ev olmaz bence de, inşallah bulundukları yerde kendi düzenlerini bozmadan çalışabilsinler kısa süre içerisinde
CanTorun geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Arkadaşın için üzüldüm, ALLAH refaha çıkarsın, ders alınacak olaylar
Varyemez afiyetle yensin inşaallah
Hadi gelin kiz demis, evlat nasil demis veya dedirtmis? Hata bizim hatamiz, aileme laf etmek ne haddinize diyememis. O da birlik olmus...Büyük konuşmayım da kv kp bana evini verecek
Ben diyeceğim ki saTin bu ev boğar beni ay tövbe allahım ya coook teşekkürler allah razı olsun deyip koşa koşa oturmak varken
Zaten bütün mesele oHadi gelin kiz demis, evlat nasil demis veya dedirtmis? Hata bizim hatamiz, aileme laf etmek ne haddinize diyememis. O da birlik olmus...
Allah gostermesin, beni baglayan evladimin durusu olur. O yikmis arkadasimi...
Haklısın abla benim de aslında altın 1980 tl iken aylık ortalama 3000 3500 tl kenara koyarım 1 ay 1 tane , diğer ay 2 tane cumhuriyet alırım diye hesap ettim çünkü o tl ile rahatlıkla alabiliyordumVaryemez su kadar altin alacagim diyemiyorum hic. Cok fazla artti. Ortalama ayda 3000 koysam dedim, yil sonunda 36000 olur dedim. Artik ne kadar altina tekabul ederse.
Ben de ocak ayindan itibaren 8 cumhuriyet, 1 yarim ve 5 ceyrek almisim. Allah bereket versin...
Sari kizlarim benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?