- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Evet canım memur olarak çalışıyorum, şu anda doğum iznindeyim ,ondört yıldır çalışıyorum,ufak tefek yatırımlarımız oldu ama artık birazda nakit param veya altınım olsun istiyorum, bebek üç aylık olup mama takviyeli beslenince biraz masraflı oluyor ama artırabildiğimce birikim yapacağım inşallahSelam kızlar
Çook yorgunum, gözlerim açılmıyor
Hoş geldinizmeneksemelifim
Çok güzel Birikimlerimiz olsun inşallah :)
Çalışıyor musun
Ben de kaşar alicaktim,bakayım yarın A101 e... Ben A101 den sadece temizlik ürünleri bakıyordum güzel mi kasar peyniriAkşam yemeğinden sonra A101 deki indirime girmiş kaşar ve tahinden alıp stoğa attım
39.65 tl ödedim
Geçen torku indirimdeydi 7 tane almıştım gayet de güzeldiBen de kaşar alicaktim,bakayım yarın A101 e... Ben A101 den sadece temizlik ürünleri bakıyordum güzel mu kasar peyniri
Ben de öyle yapacağım. Kartı mümkünse hiç kullanmayıp borcunu azalta azalta bitireyim. Taksitli alışverişte iyi oluyor kredi kartı, ama biz market alışverişinde bile kullanıyoruz hiç nakit harcamayız. Sanırım bu alışkanlığı değiştirmemiz gerekiyorİnşallah canım
İki kredi kartım vardı ikisini de aynı taktikle bitirdim (2.yi arada az az kullanıyorum )
Kartları kesip sadece borç odedim ve giderlerimi epey kistim bir dönem. Çünkü elim sürekli kartlara gidiyordu ayda 2000 e yakın asgari ödüyordum.Baktim böyle olmicak kartlardan önce birini kestim borcu sıfırlayıp kapattim,sonra da diğerini kestim limiti düşürdüm.Kk olmadan olmuor bazen oralarda kullanıyorum,bilet alırken mesela..
Eşinin kk kapatmisıniz seninki de kapanır ins canım en kısa zamanda
Benim de sınavlarla birlikte (temmuzda girdiğim ama ücreti henüz yatmamış olan AÖL dahil ) ek ders +eğitim ödeneği+maaş filan iyi olacak inşallah.Egitim ödeneği yatmaz bu sene diye düşünüyordum ama yatacakmis şükür.Bu durumda 3000 TL belki üzeri altın ayırabilirim,geçen ayın telafisini yapmak istiyorum bakalım.Allah bereket versinKaba taslak hesap yaptım ; ayın 6 sına kadar 24 -28 ağustos tarihlerini kapsayan ek ders
Ayın 7 sinden itibaren eğitim öğretim tazminatı
15 inde ise maaş derken elime yaklaşık 6500 tl para geçeceğini düşünüyorum
Bir ara da 5 eylül günü görevli olduğumuz sınavın parası yatar o para hariç...
Kredi kartım şu an için 1165 tl ayın 6 sında hesap kesiliyor.
Sanırım bu ay 1 cumhuriyet altını ve 1 yarım altın ya da 10 gr altın şeklinde birikim yapabilirim
Allah kazancına bereket versin canım, bazı gram altınların üzerinde her çok azla başlar diye bir söz yazar ya hakikaten öyle , az çok demeden kenara atmak lazım ,damlaya damlaya göl olması umuduyla inşallahBenim de sınavlarla birlikte (temmuzda girdiğim ama ücreti henüz yatmamış olan AÖL dahil ) ek ders +eğitim ödeneği+maaş filan iyi olacak inşallah.Egitim ödeneği yatmaz bu sene diye düşünüyordum ama yatacakmis şükür.Bu durumda 3000 TL belki üzeri altın ayırabilirim,geçen ayın telafisini yapmak istiyorum bakalım.Allah bereket versin
Amin canımAllah kazancına bereket versin canım, bazı gram altınların üzerinde her çok azla başlar diye bir söz yazar ya hakikaten öyle , az çok demeden kenara atmak lazım ,damlaya damlaya göl olması umuduyla inşallah
Çok geçmiş olsun,en önemlisi sağlık, zaten parayı zor günler için sağlık harcamaları için biriktiriyoruz genelde..Kizlar malesef dis kirilmis, dr cekmek zorunda kaldi. Yerine implant yapilacak, bir tane de alt ceneye...Toplamda 7000 tl tutuyor. Yapacak bir sey yok, saglik olsun ve Allah kesemize bereket versin...
Aynen oyle. Birikimlerimi farkli isimler altinda yapiyorum. Saglik ve egitim fonu basi cekmekte...Çok geçmiş olsun,en önemlisi sağlık, zaten parayı zor günler için sağlık harcamaları için biriktiriyoruz genelde..
Ablacım geçmiş olsun Allah acil şifalar versinGunaydin hanimlar.
Dun aksam kaplamam cikti, bugun disci yolu gorundu...
Dunden yemegim var.
Biraz camasir at-yika-kurusun-katla-yerlestir yaparim.
Uc kisiyiz, bitmiyor arkadas...
Bir de evi ustten supurebilirsem benden iyisi yok.
Menopoz emareleri had safhada. Allah beterinden korusun da bu yaz sicaklar cok zorluyor... Seriiiin serinnn havalari iple cekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?