Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selam kızlar
Çook yorgunum, gözlerim açılmıyor
Hoş geldiniz meneksemelifim
Çok güzel Birikimlerimiz olsun inşallah :)
Çalışıyor musun
Evet canım memur olarak çalışıyorum, şu anda doğum iznindeyim ,ondört yıldır çalışıyorum,ufak tefek yatırımlarımız oldu ama artık birazda nakit param veya altınım olsun istiyorum, bebek üç aylık olup mama takviyeli beslenince biraz masraflı oluyor ama artırabildiğimce birikim yapacağım inşallah

Akşam yemeğinden sonra A101 deki indirime girmiş kaşar ve tahinden alıp stoğa attım
39.65 tl ödedim
Ben de kaşar alicaktim,bakayım yarın A101 e... Ben A101 den sadece temizlik ürünleri bakıyordum güzel mi kasar peyniri

Son düzenleme:
Ben de kaşar alicaktim,bakayım yarın A101 e... Ben A101 den sadece temizlik ürünleri bakıyordum güzel mu kasar peyniri
Geçen torku indirimdeydi 7 tane almıştım gayet de güzeldi
Bu kez tarabya marka olanı aldım tadına baktım o da güzel ,fena değil ben bunları sigara böreği sarmak için aldım

Kaba taslak hesap yaptım ; ayın 6 sına kadar 24 -28 ağustos tarihlerini kapsayan ek ders
Ayın 7 sinden itibaren eğitim öğretim tazminatı
15 inde ise maaş derken elime yaklaşık 6500 tl para geçeceğini düşünüyorum
Bir ara da 5 eylül günü görevli olduğumuz sınavın parası yatar o para hariç...

Kredi kartım şu an için 1165 tl ayın 6 sında hesap kesiliyor.

Sanırım bu ay 1 cumhuriyet altını ve 1 yarım altın ya da 10 gr altın şeklinde birikim yapabilirim

Ben de öyle yapacağım. Kartı mümkünse hiç kullanmayıp borcunu azalta azalta bitireyim. Taksitli alışverişte iyi oluyor kredi kartı, ama biz market alışverişinde bile kullanıyoruz hiç nakit harcamayız. Sanırım bu alışkanlığı değiştirmemiz gerekiyor

Günaydınlar herkese, bol birikimli bol kazançlı günlerimiz olsun inşallah, dün hastane muayene parası ,mama , market alışverişi derken yine çok harcadım, benim giderler pek azalacak gibi değil, muayene ücreti 120 TL olmuş, ya Allah olmayanlara yardım etsin inşallah

Gunaydin hanimlar.
Dun aksam kaplamam cikti, bugun disci yolu gorundu...

Dunden yemegim var.
Biraz camasir at-yika-kurusun-katla-yerlestir yaparim.
Uc kisiyiz, bitmiyor arkadas...
Bir de evi ustten supurebilirsem benden iyisi yok.
Menopoz emareleri had safhada. Allah beterinden korusun da bu yaz sicaklar cok zorluyor... Seriiiin serinnn havalari iple cekiyorum.

Benim de sınavlarla birlikte (temmuzda girdiğim ama ücreti henüz yatmamış olan AÖL dahil ) ek ders +eğitim ödeneği+maaş filan iyi olacak inşallah.Egitim ödeneği yatmaz bu sene diye düşünüyordum ama yatacakmis şükür.Bu durumda 3000 TL belki üzeri altın ayırabilirim,geçen ayın telafisini yapmak istiyorum bakalım.Allah bereket versin

Allah kazancına bereket versin canım, bazı gram altınların üzerinde her çok azla başlar diye bir söz yazar ya hakikaten öyle , az çok demeden kenara atmak lazım ,damlaya damlaya göl olması umuduyla inşallah

Amin canım Çocuklar büyümeden bizler de henüz iş görebiliyorken ne yaparsak kar.İlk iş borç bitirip sabit giderlere inmekti şükür o aşamayı geçtim.Temmuzda başladım devamı gelsin Allah'ın izniyle ve niyetimize göre kullsnmak nasip olsun inşallah

Kizlar malesef dis kirilmis, dr cekmek zorunda kaldi. Yerine implant yapilacak, bir tane de alt ceneye...Toplamda 7000 tl tutuyor. Yapacak bir sey yok, saglik olsun ve Allah kesemize bereket versin...
Çok geçmiş olsun,en önemlisi sağlık, zaten parayı zor günler için sağlık harcamaları için biriktiriyoruz genelde..

Çok geçmiş olsun,en önemlisi sağlık, zaten parayı zor günler için sağlık harcamaları için biriktiriyoruz genelde..
Aynen oyle. Birikimlerimi farkli isimler altinda yapiyorum. Saglik ve egitim fonu basi cekmekte...
Saglik fonundan en son parayi 10 yil once, yine agiz sagligi icin kullanmistim. 2 yildir da o baslikta para biriktirmemistim, yeterli gormustum. Bu parayi kullaninca agirlik yine saglik fonuna olacak, yerini fazlasiyla doldurmali...
Allah kimseye muhtac etmesin. Olmasa disler eksik gedik gezecektik...

Merhaba kızlar bugün çok koşuşturmacalı ama bir o kadar da güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim
Okulun bazı ihtiyaçları için il merkezine gittik
Okula ,markete, kuyumcuya ve başkaca işlerim için epey dışarılarda vakit geçirdim.
Anneme gittim
Marketten alınan küflü yufkaları iade ettim
Şimdi eve girebildim

Ablacım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…