• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Herkese günaydın, ben de birikim yapmaya karar verdim, kredimiz var ayrıca biri beş yaşında diğeri üç aylık olmak üzere iki kızım var Allah bağışlarsa, eşimle birlikte az da olsa para biriktiriyoruz ana benim herkesten gizli ayrı bir birikimim olsun istiyorum zor zamanlar için ya da keyif için, burası beni gaza getirdi, özellikle cüzdan kumbara işi çok güzel, eşimle birlikte birikim yaptığım için kendi masraflarımdan kısarak birikim yapacağım,başta kk harcamalarımı kısmakla işe başlayacağım,hadi hayırlısı

Herkese günaydın, ben de birikim yapmaya karar verdim, kredimiz var ayrıca biri beş yaşında diğeri üç aylık olmak üzere iki kızım var Allah bağışlarsa, eşimle birlikte az da olsa para biriktiriyoruz ana benim herkesten gizli ayrı bir birikimim olsun istiyorum zor zamanlar için ya da keyif için, burası beni gaza getirdi, özellikle cüzdan kumbara işi çok güzel, eşimle birlikte birikim yaptığım için kendi masraflarımdan kısarak birikim yapacağım,başta kk harcamalarımı kısmakla işe başlayacağım,hadi hayırlısı
Hoşgeldiniz, birikimleriniz bereketli olsun 🤗

Yeni kararın hakkında hayırlı olsun ; bol bereketli birikimlerin olsun inşaallah 🙂

Hosgeldin, ne guzel bir karar. Hayirli ve bereketli olur insaallah...🤲🙃

Akşam nohut ıslattım onu haşlayıp buzluğa koyarım elimizin altında hazır dursun. Salamura asma yaprağı ıslattım bir kaç kez suyunu değiştirdim onu saracağım erkenden pişsin dinlensin. Balkon bu ara çok dağıldı akşam üzeri oranın temizlenmesi gerek. Atıkları ayrıştırarak poşetliyorum kağıtlar, plastik, geri dönüşüme veya kağıt toplayanlara artık nereye giderse.

Akşam nohut ıslattım onu haşlayıp buzluğa koyarım elimizin altında hazır dursun. Salamura asma yaprağı ıslattım bir kaç kez suyunu değiştirdim onu saracağım erkenden pişsin dinlensin. Balkon bu ara çok dağıldı akşam üzeri oranın temizlenmesi gerek. Atıkları ayrıştırarak poşetliyorum kağıtlar, plastik, geri dönüşüme veya kağıt toplayanlara artık nereye giderse.
Ayyy iyi hatırlattın ben de hemen nohut ıslatayım da pişireyim buzluğa atmak için :KK19:

Hosgeldin, ne guzel bir karar. Hayirli ve bereketli olur insaallah...🤲🙃
İnşallah bereketli olur, sizce 100 lirada olsa kumbaraya atarken TL olarak mi atsam yoksa 10 Euro bile olsa Euro’ya çevirip öyle mi atsam , anladığım kadarıyla burda herkes bir adet bozuk para kumbarası bir adette kağıt para kumbarası yapmış, kağıt parayı üç dört ay sonra mi altın veya dövize çevirsem yoksa az da olsa çevirip mi kumbaraya atsam 🤷‍♀️ siz daha deneyimlisiniz, sizce ne yapmalıyım

İnşallah canım,sizlerden öğreneceğim çok taktikler ver, senin çil çil altınlar beni çok cezbetti, bir gram da olsa külçeyle başladım birikime😊
Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun canım 🤗🤗🤗
Arada paylaşımlarım oluyor amaç hanımlarımızın dikkatini çekip, gayrete sevketmek 😘🥰🥰
Zaman çok çabuk geçiyor, doğan yavrular çabuk büyüyorlar para her devirlerinde lazım ama büyüdüklerinde daha bir fazla lazım oluyor
O yüzden şimdiden kazançlarımızın kıymetini bilip değerlendirelim 😍

Back