Ben cüzdan kumbaramda ay boyunca biriktirip ayın 15 inde maaş alınca da üzerine ekleyip altın alıyorumİnşallah bereketli olur, sizce 100 lirada olsa kumbaraya atarken TL olarak mi atsam yoksa 10 Euro bile olsa Euro’ya çevirip öyle mi atsam , anladığım kadarıyla burda herkes bir adet bozuk para kumbarası bir adette kağıt para kumbarası yapmış, kağıt parayı üç dört ay sonra mi altın veya dövize çevirsem yoksa az da olsa çevirip mi kumbaraya atsamsiz daha deneyimlisiniz, sizce ne yapmalıyım
Her turlusunu yapiyorum ben...İnşallah bereketli olur, sizce 100 lirada olsa kumbaraya atarken TL olarak mi atsam yoksa 10 Euro bile olsa Euro’ya çevirip öyle mi atsam , anladığım kadarıyla burda herkes bir adet bozuk para kumbarası bir adette kağıt para kumbarası yapmış, kağıt parayı üç dört ay sonra mi altın veya dövize çevirsem yoksa az da olsa çevirip mi kumbaraya atsamsiz daha deneyimlisiniz, sizce ne yapmalıyım
Bereketli olsun canım, kolay gelsinDeğirmenden 25 kg un aldık, aşure lik döğme aldım.
Pazara gittik, sebze, meyve, kurutmalık biber, Kışlık için patlıcan aldım.
Acil hemen yemelik turşu için acur havuç aldım ve kurdum.
Kornişon aldım onu kuracağım.
Harika , borçlardan kurtulmak gibisi yokSaat tam 14.00 da ÖSYM sağolsun hafta sonu gittiğim sinavin ücretini gönderdifakat durduğu yerde durmadı yine,kk borcunun bir kismini ödedim onunla,kaldı 106₺ borç.Bende 65 TL vardı 40 TL si ile pazar alışverişi yaptım.
7 kg patates
Salatalık
Yeşil biber
Patlıcan
Üzüm
Şeftali aldım.+ Bir külah dondurma
Beklediğim ödemeler var insallah eksiye girmeden yetişirlerkk kullanmak istemiyorum cüzdanın dışına çıkardım sakladım onu yok sayıcam yine.
Amin canım sağolHarika , borçlardan kurtulmak gibisi yok
Aldıkların da bereketli olsun canım
Aynen canımAmin canım sağol
Borçlu gezmeyi hiç sevmiyorum.
106 ₺ bile beni geriyor.
Kolaylıklar dilerim canım bereketli olsunDeğirmenden 25 kg un aldık, aşure lik döğme aldım.
Pazara gittik, sebze, meyve, kurutmalık biber, Kışlık için patlıcan aldım.
Acil hemen yemelik turşu için acur havuç aldım ve kurdum.
Kornişon aldım onu kuracağım.
Ya ne güzel, ben de inşallah kredi kartı borcumu şu rakamlara indiririmAmin canım sağol
Borçlu gezmeyi hiç sevmiyorum.
106 ₺ bile beni geriyor.
İnşallah canımYa ne güzel, ben de inşallah kredi kartı borcumu şu rakamlara indiririm ☺bugün aybaşı, oturup yeni ayın takvimini hazırladım ajandama. Her ay için ayrı yaparım. Gelirler, giderler, kartlar vs. Eşimin kredi kartlarını kapattık çok şükür, benimkileri de eritiyoruz tüm nakitler oraya gidiyor. Mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum kartı.. İnşallah toparlanır
Teşekkür ediyorum sağolasın.Bereketli olsun canım, kolay gelsin
Teşekkür ediyorum sağolasın.Kolaylıklar dilerim canım bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?