• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Annemin siparişleri vardı hafta içi onları aldım teslim ettim dün hesap gördük
Kredi kartından geçtiğim için elime geçen nakit parayı kumbaraya atıyorum 🤭
Böylelikle cüzdan kumbaraya 150 tl koydum

Piknik günü de okul için aynı şekilde alışveriş yaptım yarın da o hesabı görürüz , o para da kumbaraya gider 😀

Son düzenleme:
Yeğenin kanı kaynıyor ,alttaki oğlan parka gidelim dedi kabul etmedim,bu sefer bizimki ayaklandı.Sabah kimse yokken gitmiştik artık gidemeyiz dedim,tek katılmak istedi izin vermedim morali bozuldu 🙄
İstemeye istemeye gidelim bari dedim gittik döndük sonumuz hayrola.Annesi gelse de götürse ve biz sakin hayatımıza geri dönsek diyorum artık
Gelince yemek yedik oğlusu uyutuyorum. Oğlumun uyku saati de ileri gidiyor bu yüzden 🙄

Merhaba kızlar okula gittik
Çalışma raporumuzu yazdık
Eba canlı eğitim planımızı çıkardık
Kahvaltımızı yaptık
Sohbetimizi yaptık
Kurs planlamamızı yaptık
Hafta içi belirli günler okula gideceğiz, hafta sonu ve hafta içi 1 er gün kursumuz olacak
Hayırlısı bakalım haftaya güzel başladık bence 😍😍😍

Ben de markette 63tl harcadım,
Kasar peyniri, hellim, bulgur, tuz slepy ped denemek için bisküvi, cikolata türü aburcubur
Patates sulusu yaptım,
Manavda güzel patlıcan yoktu, barbunya, bamye hiiç yoktu, başka yere de bakmadım

Akşam menümüz

Güveçte kemikli kuzu eti
Pirinç pilavı
Yoğurt
Soğan közlemesi
Turşu
Baklava /Aşure

Aşureyi komşum getirmiş
Baklavayı da çocukların babasına getirmişler Gaziantep'ten.

Süper menü, afiyet olsun :)
Sarma istedi canım, zorsunmayip yapsam mı ki, kız çok seçici, sevdiğini yaptığım halde bile canım istemiyor diyip yemeyebiliyor

Back