Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Göndermezdim canım cesaret edemezdim emanet çocuğun başına virüs ya da başka birşey gelse ömür boyu azap
Aynen böyle söyledim ben de.. Israr edilmesine de acayip bozuluyorum,geçenlerde söylemiştim halbuki bu konudaki fikrimi

Sanırım hayiiir

Akşam erken yatınca sabah erken uyandım, klima sabaha kadar çalışmış, kız da uyanınca kahvaltı hazırladım,
Kahveyi kızım yaptı, aromalı bişiy
Çiçek sula, balkon temizle, tüm evi sil, toz al, lavaboları yıka,
Yemek olarak da patatesli köfte yaptım,
Duş al namaz kıl, çay iç, az uyumuşum 20dk kadar
Uyanınca dondurmaya saldırdım serin serin
Ütü var ama acelesi yok şuan
Varyemez çok güzel görünüyor hazırladıklarin, durkan teşekkür ederim hepimiz inşallah
Şu garibin balkonunda kuruyan sebzesi olmadı, şalca hariç

Hayir.
Hatta ben annesi olmadan torunumu bile emanet almam.
Kimseye birakilmasina da izin vermem. Hic bir seylerine karismam. Ama soz konusu torunumsa etmedigimi koymam.
Dunyanin binbir turlu hali var.

Onceden yegenlerimi alirdim.
Ama kendim cocuklarimi annem olmadan, kimseye birakmadim.
99 depreminde aileden bir gelinin kiz kardesi Golcuk'e ablasina yatiya geliyor.
Anne pek gondermek istememis, ama gelin israr etmis. Daha 3.gece deprem oluyor, enkaz altinda kaliyorlar. 12 yasindaki kardes vefat ediyor.
Akacak kan damarda durmaz elbet.
Ama hem anneyle buyuk kizin arasi sogudu, hem abla cok azap cekti...
Bu benim donum noktam oldu.
Herkesin kuzusu yaninda dursun...

Senin canın sağ olsun canım bizim balkonda kurur sana doğru yol alır

Hayir.
Hatta ben annesi olmadan torunumu bile emanet almam.
Kimseye birakilmasina da izin vermem. Hic bir seylerine karismam. Ama soz konusu torunumsa etmedigimi koymam.
Dunyanin binbir turlu hali var.
Kesinlikle öyle ..Aslında ben de kendi çocuğum olduktan sonra kimsenin çocuğunu emanet almiyordum,hatta bu yeğenimin annesine direkt söylemiştim memlekette, bana sakın çocuk bırakmayın sorumluluk alamam diye ama bu çocuğu memlekette hic gezdirmediler kendileri çıkıp çıkıp gittiler bu çocuğu arkada bıraktılar ayrıntıya girmek de istemiyorum üzüldüğüm noktalar oldu onunla ilgili,o yüzden ortamdan biraz uzaklaştırmak istedim.insallah pişman olmam.

O küçük kıza da çok üzüldüm ayrıca ama kader aslında, ömrü bitmiş

Aynen oyle, omru bitmis...
Ablaya, anneye cok agir geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…