Aynen böyle söyledim ben de.. Israr edilmesine de acayip bozuluyorum,geçenlerde söylemiştim halbuki bu konudaki fikrimiGöndermezdim canım cesaret edemezdim emanet çocuğun başına virüs ya da başka birşey gelse ömür boyu azap
Sanırım hayiiirHanımlar yeğenim kısa süreliğine benim yanımda,alt komşum yeğenimi kendi oğluyla birlikte Anıtkabir'e götürmek istiyor,bayram coşkusunu yaşasın diye ama izin vermedim çünkü resmi bayramlarda orası çok kalabalık oluyor,virüs kapar diye tedirgin oldum emanet çocuk.Bayagi da ısrar etti kimseye degmeyiz filan dedi siz olsanız gönderir miydiniz ??
Hayir.Hanımlar yeğenim kısa süreliğine benim yanımda,alt komşum yeğenimi kendi oğluyla birlikte Anıtkabir'e götürmek istiyor,bayram coşkusunu yaşasın diye ama izin vermedim çünkü resmi bayramlarda orası çok kalabalık oluyor,virüs kapar diye tedirgin oldum emanet çocuk.Bayagi da ısrar etti kimseye degmeyiz filan dedi siz olsanız gönderir miydiniz ??
Bardakla dondurucuya bişey koyuldugunu bilmiyordum değişik fikir ☺ üstlerini nasıl kapatacaksin canım
Eki Görüntüle 2682771
Tatlım bunlar zaten 12 bardak buzlukta donunca buzdolabı poşetlerine bardaktan çıkarıp koyarım
Sonra da derin dondurucuya
Senin canın sağ olsun canım bizim balkonda kurur sana doğru yol alırAkşam erken yatınca sabah erken uyandım, klima sabaha kadar çalışmış, kız da uyanınca kahvaltı hazırladım,
Kahveyi kızım yaptı, aromalı bişiy
Çiçek sula, balkon temizle, tüm evi sil, toz al, lavaboları yıka,
Yemek olarak da patatesli köfte yaptım,
Duş al namaz kıl, çay iç, az uyumuşum 20dk kadar
Uyanınca dondurmaya saldırdım serin serin
Ütü var ama acelesi yok şuan
Varyemez çok güzel görünüyor hazırladıklarin, durkan teşekkür ederim hepimiz inşallah
Şu garibin balkonunda kuruyan sebzesi olmadı, şalca hariç
Annem de et suyunu bu şekilde yaparBen refikanın YouTube kanalında gördüm böyle yapıyor, kardeşimde et sularını bu şekilde yapıyor.
Hayir.
Hatta ben annesi olmadan torunumu bile emanet almam.
Kimseye birakilmasina da izin vermem. Hic bir seylerine karismam. Ama soz konusu torunumsa etmedigimi koymam.
Dunyanin binbir turlu hali var.
Kesinlikle öyle ..Aslında ben de kendi çocuğum olduktan sonra kimsenin çocuğunu emanet almiyordum,hatta bu yeğenimin annesine direkt söylemiştim memlekette, bana sakın çocuk bırakmayın sorumluluk alamam diye ama bu çocuğu memlekette hic gezdirmediler kendileri çıkıp çıkıp gittiler bu çocuğu arkada bıraktılar ayrıntıya girmek de istemiyorum üzüldüğüm noktalar oldu onunla ilgili,o yüzden ortamdan biraz uzaklaştırmak istedim.insallah pişman olmam.Onceden yegenlerimi alirdim.
Ama kendim cocuklarimi annem olmadan, kimseye birakmadim.
99 depreminde aileden bir gelinin kiz kardesi Golcuk'e ablasina yatiya geliyor.
Anne pek gondermek istememis, ama gelin israr etmis. Daha 3.gece deprem oluyor, enkaz altinda kaliyorlar. 12 yasindaki kardes vefat ediyor.
Akacak kan damarda durmaz elbet.
Ama hem anneyle buyuk kizin arasi sogudu, hem abla cok azap cekti...
Bu benim donum noktam oldu.
Herkesin kuzusu yaninda dursun...
Aynen oyle, omru bitmis...Kesinlikle öyle ..Aslında ben de kendi çocuğum olduktan sonra kimsenin çocuğunu emanet almiyordum,hatta bu yeğenimin annesine direkt söylemiştim memlekette, bana sakın çocuk bırakmayın sorumluluk alamam diye ama bu çocuğu memlekette hic gezdirmediler kendileri çıkıp çıkıp gittiler bu çocuğu arkada bıraktılar ayrıntıya girmek de istemiyorum üzüldüğüm noktalar oldu onunla ilgili,o yüzden ortamdan biraz uzaklaştırmak istedim.insallah pişman olmam.
O küçük kıza da çok üzüldüm ayrıcaama kader aslında, ömrü bitmiş
Biz de acili kiymali menemen ve karpuz yiyecegiz.Oğlanlar bugün babalarıyla pikniğe gittiler
Ben de kaşarlı tost ve kavun yedim
Afiyet bal şeker şifa olsun ablacımBiz de acili kiymali menemen ve karpuz yiyecegiz.
Piknik dedikçe canım piknik çekiyorOğlanlar bugün babalarıyla pikniğe gittiler
Ben de kaşarlı tost ve kavun yedim
Bu sicaklarda Uludag cok guzel oluyor ama, ozellikle inis kabus gibi. Hafta sonu asla cikilmaz. Hafta ici isi olmayana guzel...Piknik dedikçe canım piknik çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?