Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Butuuuun guzellikler, cevher icinde, oraya yonel...

Onlar soylemese de, siz talep edin. Oyle bir hakkiniz var...
Birisi eğer elektrik kesintisi kaynaklıysa medaşa tutanak tutturun tüketici hakem heyetine başvurun dedi. Bugün servise söyledik. Neyden kaynaklı olduğunu bilemeyiz, tüketici bunu iddia ediyor yazabiliriz sadece dedi. Geçici buzdolabını da sordum ama yok dediler

Bugün 7.5 tl ' ye 2.5 lt süt aldım yoğurt yapmak için başka da harcama yok
Yarın aşure günü her yıl olduğu gibi birkaç parça birşey alırım onlar da stoğa gider

Evde ihtiyaç hiçbirşey yok çok şükür

Bu hafta şu ana kadar toplam harcanan 108.17 tl
Dağılımı şu şekilde ;

88.27 tl haftalık mutfak harcaması
9.95 tl Stok
10 tl Kış hazırlığı

Bu haftaki 250 tl nin 150tl sini cüzdan kumbarama koydum .
Nasılsa hafta bitti sayılır. Yarın nasip olur da alışveriş yaparsam stoğa koymak için kredi kartından geçerim.

Mercimek çorbası, kabak, et kavurma yaptım,
Harcama yapmadım, yarın alışveriş yaparım, azar azar erzak, meyve, sebze

Bugün çok sıkıcı bir gündü benim için,ne yaptıysam olmadı okulun eski düzende gitmeyisi,evden gönül rahatlığıyla çıkamamak ,hatta çıkmamak çok sıktı beni.Oysaki evcimen de bir insanım ama evde çok asosyal hissediyorum ve sıkılıyorum gecicj bir durumdur inşaallah

Ben de aynı durumdayım. Evden çıkmamak çok yıprattı bir de hamilelik varken o maskeyi takmak bile zor geliyor.. İnşallah geçicidir toparlarız yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…