Butuuuun guzellikler, cevher icinde, oraya yonel...o olumlamalardan ve enerjiden ben de istiyorum abla, lütfeeen… :)
doktor arkadaşlardan gelen bilgiler çok ürkütücü.... sözde tedbir alıyoruz ama, işte, markette vs her yerdeyiz.... Rabbim korusun...
Cuma nın hayrı, bereketi hepimizin üzerine olsun... amin...
Onlar soylemese de, siz talep edin. Oyle bir hakkiniz var...Teşekkür ederim,valla bişey demediler belki götürürken söylerler
Birisi eğer elektrik kesintisi kaynaklıysa medaşa tutanak tutturun tüketici hakem heyetine başvurun dedi. Bugün servise söyledik. Neyden kaynaklı olduğunu bilemeyiz, tüketici bunu iddia ediyor yazabiliriz sadece dedi. Geçici buzdolabını da sordum ama yok dedilerOnlar soylemese de, siz talep edin. Oyle bir hakkiniz var...
Harika bir haberKizimin arkadasinin testi cok sukur negatif cikmis...
Ben de aynı durumdayım. Evden çıkmamak çok yıprattı bir de hamilelik varken o maskeyi takmak bile zor geliyor.. İnşallah geçicidir toparlarız yakın zamandaBugün çok sıkıcı bir gündü benim için,ne yaptıysam olmadı okulun eski düzende gitmeyisi,evden gönül rahatlığıyla çıkamamak ,hatta çıkmamak çok sıktı beni.Oysaki evcimen de bir insanım ama evde çok asosyal hissediyorum ve sıkılıyorum gecicj bir durumdur inşaallah
İnşallahBen de aynı durumdayım. Evden çıkmamak çok yıprattı bir de hamilelik varken o maskeyi takmak bile zor geliyor.. İnşallah geçicidir toparlarız yakın zamanda
Kolay gelsin canımAşure yapmaya koyuldum bakalım
Kolay gelsin canımSınav görevi için evden çıktım, akşama doğru ancak geçerim eve kısmetse.e-yds sınavı çok uzun kalınıyor sınav yerinde.
Sinav için bile olsa çıkmak iyi geliyor bana
Sağolasın canımcımKolay gelsin canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?