Tersinden buz kalıbında bekletilir diye biliyorum, hafifçe kazinmalıymışHanımlar size bir şey sormak istiyorum. Penye kıyafetime sakız yapıştı 2-3- kere yıkadım çıkmadı. Buz kalıplarında beklettim yine çıkmadı başka bir yöntemi varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Balkon ganimetleri heyyyyy maşallah ellerine sağlıkGeçen hafta salı günü dizdiğim biberler de kurudular
Eki Görüntüle 2681368
Deneyelim bakalım, sağol canım Allah razı olsunTersinden buz kalıbında bekletilir diye biliyorum, hafifçe kazinmalıymış
Oglumun gomlegine yapismisti. Bir parca buzu yavas yavas o bolgeye surtunce cikmisti...Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. Penye kıyafetime sakız yapıştı 2-3- kere yıkadım çıkmadı. Buz kalıplarında beklettim yine çıkmadı başka bir yöntemi varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. Penye kıyafetime sakız yapıştı 2-3- kere yıkadım çıkmadı. Buz kalıplarında beklettim yine çıkmadı başka bir yöntemi varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ediyorum sağolasın canımOglumun gomlegine yapismisti. Bir parca buzu yavas yavas o bolgeye surtunce cikmisti...
Teşekkür ederim canım sağolDondurucuya koyup bekletseniz cikar
Eline sağlıkPatlıcanları uzun dilimleyip kızarttım 2 yemeklik oldu bize göre misafir olursa tek yemeklik olur, 2 yemeklik daha yapmak istiyorum,
Yenmeyen havuç, yeşil soğan vardı, doğradım buzluğa, 2 domatesi yuvarlak, iki domatesi uzun dilimleyip poşetledim
Kırmızı biberleri tüm şekilde buzluğa
Kendim için az patlıcan, biber havuç kızarttım yedim, kızıma mücver yaptım yedi
Meyve olarak biraz üzüm ve muz var
Dolap temizliği yapmış oldum domates, salatalık, marul, limon ve büyükce 1 kabak var dolapta
Ellerine sağlık canım güle güle yiyinPatlıcanları uzun dilimleyip kızarttım 2 yemeklik oldu bize göre misafir olursa tek yemeklik olur, 2 yemeklik daha yapmak istiyorum,
Yenmeyen havuç, yeşil soğan vardı, doğradım buzluğa, 2 domatesi yuvarlak, iki domatesi uzun dilimleyip poşetledim
Kırmızı biberleri tüm şekilde buzluğa
Kendim için az patlıcan, biber havuç kızarttım yedim, kızıma mücver yaptım yedi
Meyve olarak biraz üzüm ve muz var
Dolap temizliği yapmış oldum domates, salatalık, marul, limon ve büyükce 1 kabak var dolapta
Ovvvv virüs için çok tehlikeli ama ya bol temaslı olur birlikte yemeler.. Allah korusunYarın arkadaşlarla seminerimizi mesire alanında yapacağız
Adaylığı kaldırılan öğretmenler bize piknik ziyafeti çekecekler
4 gündür kahvaltı yapıyoruz birlikteOvvvv virüs için çok tehlikeli ama ya bol temaslı olur birlikte yemeler.. Allah korusun
Kuluçka süresi doldu diyorsun4 gündür kahvaltı yapıyoruz birlikte
Kuluçka süresi doldu diyorsun
Biz de buzdolabindan cok magduriyet yasadik. Bosch servisi emaneten bir dolap vermisti. Bekleme suresince onu kullanmistik...yesa gözünüz aydın Allah kaza bela vermesin. Bizim de buzdolabı bozuldu dün 7-8 saatlik elektrik kesintisi oldu. Bugün soğutmadığını farkettim servis geldi. 2 gün fişini çekin bekletin dedi. Sonra gelip bakacaklarmış sıkıntı nerede diye. Kompresörde sıkıntı varsa hurdaya çıkmıştır,motoru bozulduysa 1300 lira masrafı olur dedi. Parçanın gelmesi tamiri falan 1 haftayı bulur diyor.. buzdolabı olmayınca nasıl yapıcaz bilemiyorum bosch un son çıkan modelini almıştık,10 sene oldu bu yaz.. bilinçli eskitme dedikleri şey mi yoksa elektrik kesintisine bağlı bişey mi bilemedim. Canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?