Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hocam şu bir gerçek ki bazı meslekler uzaktan home office tarzında yürütülse bile eğitim için aynı şey söz konusu bile olamaz

Tabi okulun internet alt yapısı bunu kaldırır mı ?
Yasayip gorulecek seyler.
Torunun canli derslerinde 3 gundur hic bir aksama olmadi.
Tikir tikir gidiyor...
Ama hem ogretmenler, hem ogrenciler icin cok zor.
Ogretmenler de sık sık huzunleniyor. Okullar, siniflar garip kaldilar.
Tez zamanda bu illetten kurtulalim insaallah...

Selam hanımlar. Size bi itirafta bulunucam bi ara amaan biriktirip ne uğraşayım borçlar bitene kadar yer içerim,borçsuz kalınca altın alırım yine demiştim. Rafa kaldırmıştım açıkçası.
Promosyon yatırmışlardı,harcayacaktım dur altın alayım dedim.
Sonra birden zorunlu bes geldi aklıma,iptal ettirdim. O parayla dün 11 gram altın aldım sanki biriktirmeye niyetlenince ekstradan para gelmeye başladı para parayı mı çekiyor ki

Kim bilir

Selam arkadaşlar. Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Kuzum daha iyi, toparladı biraz. Doktor kilosunun düşük olduğunu söyledi. İnşallah kilo aldirabilirim. Kreşte çok güzel yiyor ama eve gelince sadece meme emiyor. Çok zorlanıyorum yemek yedirmede. Sütten kessem belki daha iyi olur amA şuan da kıyamıyorum kesmeye. Çok düşkün çünkü. Bakalım artık neyapacagim :)

Gelir gider durumuma bakarsak eğer: eşim bu ay rapor aldı bir hafta kadar onun maaşı ve yemek fişi yatar maaşı 2800 TL yatarsa 300 TL de fişi yatar onunla market alışverişi yaparız. Benimde 4000 TL yattı. Toplam 6800 TL gelir diyelim.
1800 TL kredi ödemesi
700 TL kreş ödemesi
2000 TL kalan dolap ödemesi
500 TL faturalar ve aidat diyelim
Toplam 5000 TL ödeme.
Bize 1800 TL kalıyor. Bir de kartta 300 TL si ile kızıma bez, ıslak Mendil belki bir kaç ihtiyaç alınır.
Çok şükür.
Kredi ödemesi diye yazdığım kalemin 850 TL si altınları aldığım kredi. O zaten birikim benim için:)
Tahminime göre önümüzdeki 4-5 maaşta kızımın odasını ve robot süpürge isteğimi yerine getiririm . Onlar tamamlanır ve Allah uzun ömür verirse devamında biraz Birikim yapabilirim inşallah.

Aslında bu kadar hesaplama yaptım yaa, unuttuğum çok kalem var. Yazmam gereken. Örneğin lazer e gitmem gerek, 200 TL taksidi var, anneme kurutmalık sebze aldım 100 TL ona vercem, yani hiçbir zaman yaptığım hesaplar tutmuyor :) ben biraz da gönlümden geçeni yazıyorum

Kizimin ogretmen arkadaslarindan biri dun kendini iyi hissetmeyince, bugun zumre toplantisina katilmamis. Eklem ve kas agrilari varmis, covid19 suphesiyle test yapmislar. Yarin sonuclanacakmis...
Insaallah sonuc negatiftir. Yoksa butun okul temasta oldugu icin karantinaya alinir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…