Bence kendi internetimizi ve telefonumuzu kullanırızTabi okulun internet alt yapısı bunu kaldırır mı ?
AlınmayacakmisBir de hu hafta için ekders alınacak ama 18 eylüle olan kısım için net bir bilgi yok
Hocam şu bir gerçek ki bazı meslekler uzaktan home office tarzında yürütülse bile eğitim için aynı şey söz konusu bile olamazAynen.. muhtemelen okul müdürleri duruma göre ayarlama yaparlar.. inş yani. Benim okul merkezde ama kenar mahalle,interneti sağlıksız,tlfumun internetini bağlarım öyle olursa.
Çocukları düşünüyorum sadece,2 hafta daha okula götürmek istemiyorum
Nasıl yani sadece canlı ders veren öğretmenler gelecekse seminer ne olacak?Biz de bütün zümreler sirasiyla geleceklermis okula.Ornegin pazartesi birler ,salı ikiler, .gibi
Katılıyorum,biz öğrencilere gerçek ve mecaz anlamda dokunuyoruz. Keşke önlemler iyi alınsa da canlı ders değil yüzyüze yapabilsekHocam şu bir gerçek ki bazı meslekler uzaktan home office tarzında yürütülse bile eğitim için aynı şey söz konusu bile olamaz
Yasayip gorulecek seyler.Tabi okulun internet alt yapısı bunu kaldırır mı ?
Seminer sadece bu hafta..haftaya telafi başlıyor,eğitim filan verilmeyecek bence hiç konuşulmadi ki..Nasıl yani sadece canlı ders veren öğretmenler gelecekse seminer ne olacak?
Ders programına göre mi ek ders verilecek yoksa hiç mi verilmeyecek?Alınmayacakmis
Bir sosyal medya grubunda okuduguma göre hiç verilmeyecekmisDers programına göre mi ek ders verilecek yoksa hiç mi verilmeyecek?
Kim bilirSelam hanımlar. Size bi itirafta bulunucambi ara amaan biriktirip ne uğraşayım borçlar bitene kadar yer içerim,borçsuz kalınca altın alırım yine demiştim. Rafa kaldırmıştım açıkçası.
Promosyon yatırmışlardı,harcayacaktım dur altın alayım dedim.
Sonra birden zorunlu bes geldi aklıma,iptal ettirdim. O parayla dün 11 gram altın aldımsanki biriktirmeye niyetlenince ekstradan para gelmeye başladı para parayı mı çekiyor ki
Aslında bu kadar hesaplama yaptım yaa, unuttuğum çok kalem var. Yazmam gereken. Örneğin lazer e gitmem gerek, 200 TL taksidi var, anneme kurutmalık sebze aldım 100 TL ona vercem, yani hiçbir zaman yaptığım hesaplar tutmuyor :) ben biraz da gönlümden geçeni yazıyorumGelir gider durumuma bakarsak eğer: eşim bu ay rapor aldı bir hafta kadar onun maaşı ve yemek fişi yatar maaşı 2800 TL yatarsa 300 TL de fişi yatar onunla market alışverişi yaparız. Benimde 4000 TL yattı. Toplam 6800 TL gelir diyelim.
1800 TL kredi ödemesi
700 TL kreş ödemesi
2000 TL kalan dolap ödemesi
500 TL faturalar ve aidat diyelim
Toplam 5000 TL ödeme.
Bize 1800 TL kalıyor. Bir de kartta 300 TL si ile kızıma bez, ıslak Mendil belki bir kaç ihtiyaç alınır.
Çok şükür.
Kredi ödemesi diye yazdığım kalemin 850 TL si altınları aldığım kredi. O zaten birikim benim için:)
Tahminime göre önümüzdeki 4-5 maaşta kızımın odasını ve robot süpürge isteğimi yerine getiririm . Onlar tamamlanır ve Allah uzun ömür verirse devamında biraz Birikim yapabilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?