Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evime geldim.
Ben de torunla birlikte, sanki sinif arkadasiymisim gibi masa basinda oturuyorum.
Torun telefon konusmalarini hic sevmez, dolayisiyla uzaktan egitimi de hic sevmedi. Yapacak bir sey yok, sartlar bunu gerektiriyor diyeee diye alistiriyoruz. Benim de payima okulculuk oynamak dusuyor...

Ellerine sağlık canım Güle güle yiyin inş
Ben de bamya, barbunya, mucverlik kabak istiyorum 2ser yemeklik yeter
Konserve olarak mi ? Hakikaten bamya da alıp yapayım.Pazar marketle aynıydi,geçen yıl kilosunu 1 TL den aldığım Ayaş domates bugün 4 TL idi,5 TL diyen de coktu
Teşekkürler canım

Çok yoğun bir gündü ..konserve menemen yapmak için domates biber aldım ,başka sebzeler de aldım yemek yapmak için.6 orta boy 2 büyük boy kavanoz ancak yapabildim,devamı yarına ins
Ellerine sağlık, bereketli olsun
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım

Çok yoğun bir gündü ..konserve menemen yapmak için domates biber aldım ,başka sebzeler de aldım yemek yapmak için.6 orta boy 2 büyük boy kavanoz ancak yapabildim,devamı yarına ins
Ellerine sağlık canım güle güle yemek nasip olsun inşallah, kolaylıklar diliyorum

Gunaydin hanimlar...

Sabah sabah balkonumuzda, mermerinde, kombi borusunda ve camlarda gordugumuz ust katlardan asagi boca edilmis tas kebabi manzarasi tansiyonumuzu cikartti.

Bu insanimsi mahlukatlarin insanlarin arasinda isi ne?

Cok moralim bozuldu...

Pessss
Abla sabah sabah diyecek söz bulamıyorum ama durumun sebebini mutlaka sorun dertleri neymiş...
sessiz kalırsanız devamı gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…