• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eski komsumuzun kardesi ve esi, 15 gun arayla koronadan vefat etmis. Iki gelini evde karantinada, ogullari da hastanedeymis. 😔😔

Yine yakinlarimizdan genc bir adam, beyin kanamasi gecirmis ve yogun bakimdaymis. Bir tarafina inme inmis, uyutuluyormus...😔😔

Bugun hep uzucu haberler aldim. Olenlere rahmet, hastalara sifa diliyorum...🤲🤲

Eski komsumuzun kardesi ve esi, 15 gun arayla koronadan vefat etmis. Iki gelini evde karantinada, ogullari da hastanedeymis. 😔😔

Yine yakinlarimizdan genc bir adam, beyin kanamasi gecirmis ve yogun bakimdaymis. Bir tarafina inme inmis, uyutuluyormus...😔😔

Allah vefat edenlere rahmet ve merhamet eylesin ,kalanlara sabırlar , hasta olanlara acil şifalar versin 🤲😔

Ölenlere rahmet, yakınlarina sabırlar diliyorum.Hastalara da şifa 😔

Dün oğlum öğlen uykusundayken aşağıdan ısrarla bizim zile bastilar,bunu hep yapıyorlar.Bu sefer uyarayım dedim kapıyı açtım aşağı kattan geliyor konuşma sesleri,kim diye bakayım derken bir baktım yerde bir adet 50 lik bir adet 100 luk 🤭 kapı onume paralar döke doke inmis birileri..kapima not yazıp astım,bir miktar para düşürülmüştür sahibi kapıyı tiklatsin diye.Karsi komşu taksici o düşürmüş aceleyle inerken.Dogru tarif edince verdim. Hayırlara vesile olsun 😄

Selam kızlar,
Sil süpür bol çamaşır, çarşaf değişimi, ser topla,katla (misafir vardı),
Dünden tavuk, patates, pilav vardı yanına cacık yaptım,
Yarına, ütü, toz alma, banyo wc temizleme, tabi ki yemek yapmam lazım
Dün 25tl ye tavuk aldım, 15tl kızım Kuaförde harcadı, bugün harcama yapmadım
Varyemez Varyemez bereketli olsun
CanTorun CanTorun ölenlere rahmet, yakınlarına sabır, hastalara şifa versin inşallah,
E Esila09 sorunun çözülmesine sevindim
@mutlu1988 hoş geldiniz ben de gönlümden geçen miktarı verirdim sadece, 20bin az para değil, kaç aylık maaş yani

Ölenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, hastalara şifa versin rabbim.

Selam kızlar,
Sil süpür bol çamaşır, çarşaf değişimi, ser topla,katla (misafir vardı),
Dünden tavuk, patates, pilav vardı yanına cacık yaptım,
Yarına, ütü, toz alma, banyo wc temizleme, tabi ki yemek yapmam lazım
Dün 25tl ye tavuk aldım, 15tl kızım Kuaförde harcadı, bugün harcama yapmadım
Varyemez Varyemez bereketli olsun
CanTorun CanTorun ölenlere rahmet, yakınlarına sabır, hastalara şifa versin inşallah,
E Esila09 sorunun çözülmesine sevindim
@mutlu1988 hoş geldiniz ben de gönlümden geçen miktarı verirdim sadece, 20bin az para değil, kaç aylık maaş yani
Sağolasın canım 😍

Günaydınlar hepimize bereketli bir gün olsun ❤️
Gece oğlus 01.30 da bir uyandı 04.00 e kadar uyuyamadi,altını değiştim yok,çorba icirdim yok.Gunduz babayla idi çok mu koşturdu çocuğu yine bilmem ağrısı var gibiydi.Sabah da 07.30 da uyandı bana da kalk dedi kalmayınca bir ağlama krizi 🤦🏻‍♀️

Bu aralar yeni bir huy çıkardı.Aglama krizine giriyor ve eline biseyleri alıp fırlatıyor ,geri istiyor verince tekrar tekrar fırlatıyor,yine böyle yaptı.

Neden böyle acaba iki yaş sendromu mu ? 23 aylık olmak üzere

Günaydın,
Uzmanlar ağlayınca hiiç ilgilenmemek gerektiğini söylüyor,
Ağlamak istiyorsan git diğer odada ağla, bitince gel güzelce söyle ne istediğini, denebilirmis.
Ama tabi sabır işi
Oyuncağını attın demek ki sen bu oyuncağı istemiyorsun öyleyse ben de geri götürür aldığım yere veririm, kilit cumlee olarak öneriliyor.
Bu süreci kolay atlatırsınız inşallah

Günaydın,
Uzmanlar ağlayınca hiiç ilgilenmemek gerektiğini söylüyor,
Ağlamak istiyorsan git diğer odada ağla, bitince gel güzelce söyle ne istediğini, denebilirmis.
Ama tabi sabır işi
Oyuncağını attın demek ki sen bu oyuncağı istemiyorsun öyleyse ben de geri götürür aldığım yere veririm, kilit cumlee olarak öneriliyor.
Bu süreci kolay atlatırsınız inşallah
İnşallah.Cok zorluyor bu sıralar, nasıl davranacagimi şaşırıyorum.Yanimizda birileri varken ağlamasına kayıtsız kalmak o kadar zor ki..

İnşallah.Cok zorluyor bu sıralar, nasıl davranacagimi şaşırıyorum.Yanimizda birileri varken ağlamasına kayıtsız kalmak o kadar zor ki..
Merhaba canım hu konuda p_ritha p_ritha ya katılıyorum.

Ben çocuklarımda bu tip şeyler sık bir şekilde yaşamadım
Aşağı kattaki annemin kiracısının çocuğu da eylül ayında 2 yaşına girecek
Bunları yazarken bile her sabah olduğu gibi şu anda saat yaklaşık 09 dan beri devam eden çığırma ağlama evdekileri birbirine katıyor
Onların altındakilere Allah sabırlar versin

Ben olsam çocuğun dikkatini başka yöne çekmeye çalışırım, ısrarla istenmeyen durumu sürdürüyorsa karşısında beklemem çıkarım başka odaya ya da mutfağa bir işe koyulurum
Çocuğa şunu söylerim bağırmaları bırakmazsa onu dinlemeyeceğimi söylerim
Ve dediğim gibi başka işle meşgul olurum
Yoksa dur,sus diye karşılık bulduğunda çocuk adeta inadına yapıyor hatta olumsuz hareketin dozunu artırarak yapıyor
Sanki o an sanırsın ki istediği adeta büyük insan gibi bu olumsuz durumu yaşamak
O nedenle buna müsade etmemek lazım kontrolü eline vermemek lazım
Ben böyle düşünüyorum çocuklarıma da böyle davranırdım bakarlar ki başka çare yok hemen yola gelirlerdi 😀😀

Günaydınlar hepimize bereketli bir gün olsun ❤
Gece oğlus 01.30 da bir uyandı 04.00 e kadar uyuyamadi,altını değiştim yok,çorba icirdim yok.Gunduz babayla idi çok mu koşturdu çocuğu yine bilmem ağrısı var gibiydi.Sabah da 07.30 da uyandı bana da kalk dedi kalmayınca bir ağlama krizi 🤦🏻‍♀️

Bu aralar yeni bir huy çıkardı.Aglama krizine giriyor ve eline biseyleri alıp fırlatıyor ,geri istiyor verince tekrar tekrar fırlatıyor,yine böyle yaptı.

Neden böyle acaba iki yaş sendromu mu ? 23 aylık olmak üzere
Selam canim,normal bir durum.iki yas krizleri, sebebsiz yere aglamalar, illa Ben yapicam demeler, hatta benim ki erken bile basladi.maalesef Bu ataklar sürekli inisli cikisli devam Ediyor. Büyük kizim Tam büyüdü derken, tekrardan yasiyoruz ataklari.doktorumuz normal dedi.Allah biz Annelere sabir, gün kuvvet versin.cocuklar cok zor büyüyorlar,daha bütün ergenligi var....
Varyemez Varyemez ,Altinlarin bereketli olsun 😀
CanTorun CanTorun ,Allah sabir versin geride kalanlara.ölenlere Allah rahmet Etsin.

Günaydin canlar, oturdum balkona sabah kahvemi iciyorum.günün kosturmasina girmeden sakin sakin biraz kendi basima kalmak iyi geliyor.Dün cocuklarla ormana yürüyüse gittik, yürüdük,bögürtlen topladik güzel gecti gün. Bu gün biraz sil süpür,camasir var..bakalim Bu gün de belki orman ya da du kenari bi parka gideriz.

Güzel bir gün olsun.

Back