Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün görmemişler böyle sarı kızlara sahip olsaGörmemişin oğlu olmuş o misal
Ozrenginin altını olmuş çekmiş kulpunu koparmamış ama çekmiş resmini topiğe koymuş
İşte sarı kızlar
Eki Görüntüle 2678479
Allah razı olsun canımBütün görmemişler böyle sarı kızlara sahip olsa
Bereketli olsun
Valla insan görünce aşık oluyorGörmemişin oğlu olmuş o misal
Ozrenginin altını olmuş çekmiş kulpunu koparmamış ama çekmiş resmini topiğe koymuş
İşte sarı kızlar
Eki Görüntüle 2678479
Değil mi amaValla insan görünce aşık oluyor
Benim alyansim bile beyazama bu sarı kızlar bir başkaAltin sevdasi bir baska...
Isin ilginc yani taki olarak hic sevmem.
Alyans disinda takmisligim yoktur.
Bende küpe de var.Altin sevdasi bir baska...
Isin ilginc yani taki olarak hic sevmem.
Alyans disinda takmisligim yoktur.
Bende alyans yok ,küpe varBende küpe de var.
Hiç yoktan iyidir diyelimBende alyans yok ,küpe var
Güle güle yiyin. Kimse kimsenin nasibini yetmezmiş. Afiyet şifa olsun canım.Bugün anneme gittim, yaptığım yemekten anneme de götürdüm .
Yenice eve geldim
Annemin karşı apartmandaki komşusu kendi bahçelerinden dolmalık biberler,domatesler vs getirmiş bana da vermek istedi istemedim ısrar etti ben de dolmalık biberlerden getirdim
Herkesin kesesine bereket ne diyeyim
Amin Allah razı olsun canım gerçekten de öyle herkesin rızkını Allah bir yerlerde ayırıyorGüle güle yiyin. Kimse kimsenin nasibini yetmezmiş. Afiyet şifa olsun canım.
Rızkımızı başka birileri aracılığlada olsa gönderen rabbimize ne kadar şükür etsek azdır. (Tevekkül, şükür, hamd, kanatkar olmak)Amin Allah razı olsun canım gerçekten de öyle herkesin rızkını Allah bir yerlerde ayırıyor
Sabah kursakları boş akşam dolu yuvalarına dönen kuşlar gibi
Kolay gelsin canımGünaydınlar
İadeden sınav çıktı oraya gidecegim akşama kadar oradayım güzel bir hafta sonu diliyorum herkese