20-30 bin veririm gücüm yetiyorsa ama evi hediye etmek nasıl bir beklenti buMerhaba bayanlar. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Birikimleriniz bereketli olsun. Ben de her ne kadar biriktirmeknistesem de masraflar cok.Surekli.bir sey cikiyor. Ben ogretmenim 2 yildir ucretsiz izindeydim.Haziranda basladim goreve. Duruma gore eylulde tekrar ayrilabilirim. Hazoran maasimla 1 ata altin almistim 2700 liradan.Bakalim.ne zaman kismet olacak arttir.ak. Aslinda benim size danismak istedgim birsey var. Biz dugunumuzu bastan sona kendimiz yaptik. Hatta dugun takilarimdan bir kismini esimin ailesine verdik. Esim.bama sordu ve rizami adi. Cok zor durumdalardi iflas etmislerdu..neyse 10 yillik evliyiz. 2 3 senw icinde ev alma durumlari olabilir. Su an kiradalar. Ev alirken 20 30.bin neyse biz de yardim edelim.diyorum.esime. yani anne babasi sonucta. Ama ozellikle.kv nin sanki evi hediye etmemizi bekledigininhissediyorum. Babasinin borclari var sabki.bizden odememiz vekleniyor vs vs. Acikca soylenmiyor ama.ben hissediyorum. Akrabalarindan acikca soyleyebler de oldu
Neyse cok uzun oldu kusura bakmayin
Siz olsaniz bu ev meselesinde nasil tavie takinirsiniz? Yani bu 20 30.bini verme konusunda?
Allah razı olsun ablacım daha güzelleri sizlerin olsun inşaallahBereketli olsun canim...
Bereketli olsunKahvaltımı yaptım
Doğru kuyumcunun yolunu tuttum sabah sabah
1 çeyrek (750 tl ),1 tane de cumhuriyet altını (3000 tl) aldım
Allah bereket versin
Allah razı olsun canım daha güzelleri sizlerin olsun inşaallahBereketli olsun ♥
Herkese günaydın
Benim için uzun bı sure mümkün değil.Ama olsunAllah razı olsun canım daha güzelleri sizlerin olsun inşaallah
Gerçekten konu açmak da sıkıntı bir grup insanı şişirmek için yer arıyorHakaretler baslayinca kapattim.
Kendimi niye uzeyim ztn bi linc tayfa var konu acmak buyuk risk.
Bizim durum kendiliginden cozuldu gibi.
Kv galiba o ilcede yasayan yegeni ve kocasina yaptiracak. Bahceden isci topluyor ama cuvallanmasi kurumasi fln hep is..
Ben ztn normal bir evlilik gecirmedimki ayri sehirlerdeydik su an bana ben gidiyorum hadi sen annenin evine denmesini tabiki istemem
Esim beni anladi ve daha dikkatli. Annem kardesim hala evli oldugumu anlamadi birtek babam anladi diyor araya uzaklikta girdi adami parcalasak doyamayacaklar
Haftaya gorumceyi alma konusundada secenek sun cuma gelirsen gelip alirim de ctesi saatlerce araba kullanamazsin dedim. Esimde istemiyorki cok rahatsiz
Su dugunler kisitlansada bizde rahatlasak. 65 yas ustu yasakli ama kp illa gidecek dugun iptaline kdr gidebilir hayirlisi olsun
Gerçekten konu açmak da sıkıntı bir grup insanı şişirmek için yer arıyorstreslerini böyle attıklarını düşünüyorum.
Halletmene sevindim benim eşim de kendisi beni rahatsız edecek birşeyi yapmaz direk cevap verir aslında ama dün o da akıl tutulması yaşadı sanırım bugün düzelmiş
Araba işi de ayrı bi mesele hastane acil bı iş falan olsa amenna ama bu dönemde düğüne gitmek nediraraba konusuna gelmeden ben düğün konusuna takıldım İnan
Tesekkurler tavsiyeriniz.icinO zaman iyi niyeti kötülükle karşılık bulmuş ablandan nacizane tavsiye
Herkes kendi problemine birazcık kendisi kafa yorsun
Sonunda yapmasaydı ya da yapmasaydın lafıyla karşılaşma ihtimalini de aklının bir köşesinde bulundur derim canım
Tesekkurler. Yazilarinizi takip ediyorum. Ne guzel evlatlarina destek olan bir annesiniz@mutlu1988
Allah yardimciniz olsun, en hayirli karari verin insaallah.
Bu dunyada herkes bir digeri icin imtihan vesilesi...
Bazen evlatla, bazen kardesle, bazen de ana-babayla...
Estağfirullah canım rica ederimTesekkurler tavsiyeriniz.icin
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatrsnz bu düğün cikmazini da, sağlıkla,sihhatleDugunde şöyle bir durum var.
Biz sadece taki birakacagiz. Acik havada olacak dikkat edecegiz diyorlar.
Ailede kp en buyuk hala abisini yaninda ister ama kp korkuyor. Kv tek bobrekli. Dunya kadar laf sayiyormus. Kendisi ve kocasi diger dugune gitmedi. Gorumcem olmaaaz diye zorla goturmeye calisiyor esim de aileside kibar insanlardir kolay kolay kimseyi kirmazlar. Ozel masada uzak otururuz diyorlar..
Cok kafam bozulursa 155 e ihbar ederim.
Esim beni uzmemeye ozen gosterir ama kibar bir insandir benim aileme de boyledir cevresine de problem karsi tarafin uslubu.
Beni dikkate alir israrla her konuda benimle konusup kesinlestirecegini soylemeye basladi
Hadi bakalım kolay gelsinKizlar oturup bı hesap yaptım.
Malum elimdeki altını erken bozup kârdan zarar ettim sonra üzülüp yüksekten aldım bu sefer de o düştü ondan zarar ettim.
Neyse ben en toplamda zarar etmedim aslında.ama stratejik hatalarim oldu.altinlar birikim gitti araba geldi şükürşuan hiç bir birikimim yok.harcligim dışında param da yok
Arabaya eksta 10 binden fazla masraf yaptık.lpg tüp kasko boya koruma LED far cart curt bilmiyorum toplam 13 bin gitti sanırım bunlar için kredi kartı kullandik mecburen.
Velhasili hedefim aralığa kadar kart borcunu kapatmak
Araba kredisi ödenecek zaten ayrıca ilk taksitini ödedik,son taksiti de kolayca ödemek nasip olsun
Ev kirası +. Faturalar
Harçlık
Birikim olmaz böylece.
Haftalık 400 lira mutfak bütçesi ayırdım artarsa stokluk birşeyler alırım .
Ben de son durum bu
Esimin dedesi yeni evliykrn onu da soylemisti bize. Babanin.kirasini ver dedi20-30 bin veririm gücüm yetiyorsa ama evi hediye etmek nasıl bir beklenti buçok çok çok muhtaç olsalar kiralarını veririm ama ev vermem
Tabiki canım hayırlı olsun
Teşekkür ederimTabiki canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?