Benim de bugün hastanede annemin kontrolü vardı, öğleni birlikte orada yedik, o sağlıklı çorba içerken bilin bakalım ben ne yedimOkuldan gelince sucuklu kaşarlı tost erik kompostosu ve kavun yedim içtim akşam menüsü olarak
Bugün 10 tl ekmeğe para harcadım sadece
Kalan harcama limitim 1090 tl
Son 2 gün
Ooo iyisin canım, birikime bile paran kalacak gibiOkuldan gelince sucuklu kaşarlı tost erik kompostosu ve kavun yedim içtim akşam menüsü olarak
Son 2 gün
Kızzzzz bereketlidir benim paramOoo iyisin canım, birikime bile paran kalacak gibi
Afiyet şifa olsun canım benimBenim de bugün hastanede annemin kontrolü vardı, öğleni birlikte orada yedik, o sağlıklı çorba içerken bilin bakalım ben ne yedimpeynirli sıcak sandviç, tost vari
Sonra da ofiste kadayıflı baklavalı çikolatalardan yedim akşama kadarama itiraf edeyim Dubai’ye on basar
Zam mı geldi ekmeğe ablacım, 9 tl alıyordunOkuldan gelince sucuklu kaşarlı tost erik kompostosu ve kavun yedim içtim akşam menüsü olarak
Son 2 gün
At bakim gözümüz şenlensinYemek işini de kısa yoldan halettiğime göre ben de kek yaptım nasibi olanlarla birlikte yeriz inşaallah
Evet kuzucum burada tekli ekmek 10 tl olduZam mı geldi ekmeğe ablacım, 9 tl alıyordun
Afiyet şifa olsun
Tabiki ne demek tatlımmmmmAt bakim gözümüz şenlensin
Vay namıssızlar vaaay daha asgariye zam gelmeden hemen zam yapmışlarEvet kuzucum burada tekli ekmek 10 tl oldu
Bi dk kontrollü bayılmam lazım offffff o nasıl bir şahane ablacım sanat eseri maşallahTabiki ne demek tatlımmmmm
Bu insanlar hiç protein almasınlar mı hep otla mı ömür tüketmek reva görülür bu milleteVay namıssızlar vaaay daha asgariye zam gelmeden hemen zam yapmışlar
Allah darda zorda bırakmasın kimseyi açlıkla terbiye etmesin ne zor ya
Ekmek mecbur alınacak et süt değil (onlar bile aslında temel ihtiyaç) ki kıssın insanlar
Allah iyiliğini versin emiBi dk kontrollü bayılmam lazım offffff o nasıl bir şahane ablacım sanat eseri maşallah
Kıaaazzz arkadaşların ne şanslı ha
Ben bu şehirde kaybolursaaammm gün ağarmadan İstanbul’da bul beniAllah iyiliğini versin emi
Sen de tayini buraya iste sen de arkadaşım ol kuzucuğum ol diyorum hala Istanbul da istanbul türküsü çağırıyorsun
Hep benim alt daire müsait arakat
Senin kira kaç tl şu an ?
Sen buraya gelsen 130 metrekare 3 +1 evi sana bizim hacı ablaya 10 bin tl ye verdiririmBen bu şehirde kaybolursaaammm gün ağarmadan İstanbul’da bul beniSon kısmını ben uyarladım
Burdan gidersem gidişim Beylerbeyi’ne olur ablacımşaka bi yana anamı babamı o zalim oğullarına bırakıp gitmek istemiyorum
15 ablacım ama son bir kaç ayım inşallah kendi evimi alacağım amiiiinnnnn dua saatidir inşallah
Eline sağlık ablacimYemek işini de kısa yoldan halettiğime göre ben de kek yaptım nasibi olanlarla birlikte yeriz inşaallah
Burda da indirim gelmiş 4 tlEvet kuzucum burada tekli ekmek 10 tl oldu
Sen de gel kızzzOhhh missss
Offf o okul ne olur ama biz o kadrolara gelsek vallaha sırtımız yere gelmez he