- 28 Aralık 2023
- 6.454
- 19.465
- 168
Ahaha okuldaki odama sponsor olma cezası verecem ona haberi yok elleme ablacım durAnlaşılan sen bu süreci -5 kg değil + 5 kg olarak tamamlayacaksın
Ben bundan bunu anlarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha okuldaki odama sponsor olma cezası verecem ona haberi yok elleme ablacım durAnlaşılan sen bu süreci -5 kg değil + 5 kg olarak tamamlayacaksın
Ben bundan bunu anlarım![]()
Bugün tek öğün yaptım çiçeğim canım da çok istedi yedim vallaBi de yeme oradan, tavuklar kuru yolum değildir, ne olduğu belli değil , evde yap ye mişsss gibi![]()
Hadi ordan benim 1 Kasımdı, şişen benim 26 Ekim diye tutturmuştun hatırlarsanÖyle bişe yok canım sen başlangıç kilomu almadın ki 1 Ekim 1 kasım baaane![]()
Çünkü başladığım tarihe göre tam dört hafta o zaman dolacaktı, ama sen başlangıç kilomu almadın kiHadi ordan benim 1 Kasımdı, şişen benim 26 Ekim diye tutturmuştun hatırlarsan![]()
Ayyy onun için. Mi o kadar uğraştım başta deseydin ya…. Ben de kelli felli ceza bekliyorum haAhaha okuldaki odama sponsor olma cezası verecem ona haberi yok elleme ablacım dur![]()
Odamda hiçbir şey yok amaAyyy onun için. Mi o kadar uğraştım başta deseydin ya…. Ben de kelli felli ceza bekliyorum ha![]()
Tamam hadi acıdım, 1 Kasım a kadar mühlet sana…Çünkü başladığım tarihe göre tam dört hafta o zaman dolacaktı, ama sen başlangıç kilomu almadın ki
1 kasımdaOdamda hiçbir şey yok ama
Hmmmm ne kadar uğraştın mesela anlatsana biraz![]()
Ne yapsın kız Beylerbeyinden daire mı aldırsın sanaAyyy onun için. Mi o kadar uğraştım başta deseydin ya…. Ben de kelli felli ceza bekliyorum ha![]()
Ne yapsın kız Beylerbeyinden daire mı aldırsın sana![]()
Ayyy burdan alsa da olur 1/10 1/20 fiyatınaNe yapsın kız Beylerbeyinden daire mı aldırsın sana![]()
Yemek ye de sağlıklı ve bildiğin yerlerdenBugün tek öğün yaptım çiçeğim canım da çok istedi yedim valla![]()
O artık su orucu değil ölüm orucu gibi birşey oluyor balımmmTamam be ben bi su orucu yapayım da meydan tartı fotosu görsün![]()
Ellerinden yemek isterim, villanda şey amaaan evinde işteYemek ye de sağlıklı ve bildiğin yerlerden![]()
Savulun Altarın oğlu Tarkan amaann kızı milyoner geliyorO artık su orucu değil ölüm orucu gibi birşey oluyor balımmm
Şimdiden- 3 kg![]()
Ben odandaki misafirlere sponsor olacak anladım, aklım fikrim yemekteOdamda çalışma masam bile yok derme çatma bişeyler uydurduk, haberi yok
![]()
Ahahhaha kan şekerin düşmüşse demek kiBen odandaki misafirlere sponsor olacak anladım, aklım fikrim yemekte![]()
Düğününe gelirimEllerinden yemek isterim, villanda şey amaaan evinde işte![]()