Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım
Allah rahmet eylesin canim

Evet bu satırları sizler okurken ben pişmanlığımı yaşıyorum

Tavuk dünyası menü söyledim makarnasıyla yanındaki eppekten yedim ve hepsini yedim

Hatta eppek biraz kaldı ona da tarım kredinin fındık parçacıklı şeysinden sürdüm bolca onu da öyle yedim

Pişmanım 🥺

Tavuk dünyası menü söyledim makarnasıyla yanındaki eppekten yedim ve hepsini yedim

Hatta eppek biraz kaldı ona da tarım kredinin fındık parçacıklı şeysinden sürdüm bolca onu da öyle yedim

Pişmanım 🥺
Tatlım son 6 gün kaldı
O kadar gün dikkat etmenin ödülü olsun tatlım
Lâkin Meyra ablana biraz az takıl mazlumun ahı tutmasın sonra bak 😉😊

Pişmanım 🥺
Topiğe girip ilk bu mesajı görmek ne güzel w ppardon ne kötüüüü, tüh neyse arada olur öyle, bir şey olmaz… 🤪
Şaka bir yana, Afiyeti şifa olsun canım da çok haklısın diyetteyken yemek aşırı can sıkıcı ve pişmanlık.. iyi bilirim o duyguyu , üzülme kıyamam 🥹

Amaaa bi kereden bir şey olmas, hem sen vermiştin zaten 😅

Ben de kurabiye yedim bugün ve açım bakalım akşamı hafif atlatabilecek miyim, anneme gidecem de 😭😂

Topiğe girip ilk bu mesajı görmek ne güzel w ppardon ne kötüüüü, tüh neyse arada olur öyle, bir şey olmaz… 🤪
Şaka bir yana, Afiyeti şifa olsun canım da çok haklısın diyetteyken yemek aşırı can sıkıcı ve pişmanlık.. iyi bilirim o duyguyu , üzülme kıyamam 🥹

Amaaa bi kereden bir şey olmas, hem sen vermiştin zaten 😅

Ben de kurabiye yedim bugün ve açım bakalım akşamı hafif atlatabilecek miyim, anneme gidecem de 😭😂
Ahaha yeme yeme 🤣🤣
Amma karnım iyi mi doydu çok şükür 🤣🤣

Pişmanım 🥺
Bi de yeme oradan, tavuklar kuru yolum değildir, ne olduğu belli değil , evde yap ye mişsss gibi 😉

X