- 28 Mart 2020
- 6.205
- 24.430
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel hamleEve geldim yeni
Öğlen patlıcan kızarttim airfryda
Karnıyarık pilav domates çorbası salata var yemekte
Buyukbasima ödül
İsmini değiştirmişsin şimdi gözüme çarptı büyükbaş mesajından tanıdım seniEve geldim yeni
Öğlen patlıcan kızarttim airfryda
Karnıyarık pilav domates çorbası salata var yemekte
Buyukbasima ödül
Isim değiştiren değiştirene bu aralarİsmini değiştirmişsin şimdi gözüme çarptı büyükbaş mesajından tanıdım seni
Aynen baya değişiklik var özrengin abla falanda değiştirmişBende değiştireyim düşüneyim bir havalı birseyIsim değiştiren değiştirene bu aralar
İsmini değiştirmişsin şimdi gözüme çarptı büyükbaş mesajından tanıdım seni
Slm öyle zor ki kanser edene dek çabalıyor işte bakalım..bir kez boşandım.. başka sehirdeydi sonra nüfusunu kullanarak geri döndü bulundugum şehre çocukla küçük bir dünya küçük bir ev düzen kurduk ama bırakmadı yakamı annemi bırakacak bacilarimi aramayacam ki asla dedim.benim.meselem.onalrla değil ... Senle
Allah beni artık ondan kurtarsın iyi bir şekilde diyorum ..Allah eşlere merhamet versin diyorum.Heleki hastane süreci çok zor ekstra yardıma ihtiyaç oluyor.
Biri eski isim yeni isimmlistesi yapabilir mi) yada bende adımı külkedisi diye mi degissemIsim değiştiren değiştirene bu aralar
Allla allaogretmenim.ozrengin i niye varyemez yaptınız ki gayette güzel yiyorsunuz okula da yapıp götürüyorsunuz evinize gelen gidende çok yani bu nick olayını anlamadım öyle olabilmek adına mi değişim.oldu tersden gidiyorummgecmise anlayamadimTatlım @penceremden arkadaşımız mühendis
Bencede PDR aşırı güzel bir alanNe güzel işte maşallah
Şeytan diyor gir yks ye bi bölüm lku alan değişikliği yap, sonra diyor mis gibi odan var idareci Gibisin otur oturduğun yerde
Ama çok tatlos olmus isimle proffil fotosu çocukluğuma gittimAllah razı olsun canım benim
Gülümsemene vesile olabildiysem ne mutlu bana ,sevindim
Isim değişikliğine karar verdiğim gün muzipliğim üzerimdeydi o duyguyu değerlendirdim
Aylık 17000 tl ile geçinmeye karar verdimAllla allaogretmenim.ozrengin i niye varyemez yaptınız ki gayette güzel yiyorsunuz okula da yapıp götürüyorsunuz evinize gelen gidende çok yani bu nick olayını anlamadım öyle olabilmek adına mi değişim.oldu tersden gidiyorummgecmise anlayamadim
Aidat ve kirayı ödediğimde 1.400 tl kalıyor bana 17 bindenAylık 17000 tl ile geçinmeye karar verdim
Çok bile ya kokla ya da öl Tövbe YarabbimAidat ve kirayı ödediğimde 1.400 tl kalıyor bana 17 binden
O da internet ve telefona gidiyorÇok bile ya kokla ya da öl Tövbe Yarabbim
Hemen gidip bi Reşat al ablacımŞaka bir yana sinir bastı ve sinirlerim boşaldı resmen