- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
çok şükür düzelmiş.Sagolasin cano
Bereketli olsun ablaci.
Sagolasin canim daha iyi gitti okula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür düzelmiş.Sagolasin cano
Bereketli olsun ablaci.
Sagolasin canim daha iyi gitti okula
Yarın maaş günü yuppiiiiiii
Kredi kartı borcu , gün için yarım altın ,oğlanlara harçlık ekim ayı da bitti gelsin Kasım
Kızzz benim borcum yok ama param da yok çünkü karınca kararınca almaya çalıştığım altınlarım varAbla nickinden borçlar bitti, artık göğüsbankı dolduruyorsun imajı alıyorum çok güldüm nickini okuduğumda..
Öyle deme abla vardır sende =)Kızzz benim borcum ama param da yok çünkü karınca kararınca almaya çalıştığım altınlarım var
Planlarını okudum asgari ücret kadar harcama yapıp geri kalanlada birikim yapacağım demişsin.Senin yerine bende heyacanlandım.Kendim yapamıyorum ama siz yapıncada çok seviniyorum.Kasım ayını bende merakla bekliyorum.Yarın maaş günü yuppiiiiiii
Kredi kartı borcu , gün için yarım altın ,oğlanlara harçlık ekim ayı da bitti gelsin Kasım
Kartla olsa daha çok tutar diye korkmuşturama yinede bonkör gördüm bu ara eşiniMsj attım buyukbasa
Alacaklarım var çocuklara
para at dedim
Akşam vereyim dedi
Verme kartla alcam hesaba at dedim elden anca 1 2 vercek biliyorum
7 bin atmış
10 beklemiştim neyse sonra yetmedi diyip yine isteyim
Oğlana eşofman altı kiza sueter kitap siyah beyaz badi alcam gratise gitmeliyim dedi yarına para mara kalmaz bende
Bu memlekette tok acın halinden bilmezler madem yapmıyorlarPlanlarını okudum asgari ücret kadar harcama yapıp geri kalanlada birikim yapacağım demişsin.Senin yerine bende heyacanlandım.Kendim yapamıyorum ama siz yapıncada çok seviniyorum.Kasım ayını bende merakla bekliyorum.
yaparsında akıllı tutumlu kadınsın vesselamBu memlekette tok acın halinden bilmezler madem yapmıyorlar
Ben yapayım şu asgari ücret ile geçim işini dedim
Üstelik evin kira değil yaşadığım ilçenin ekonomik şartları da gayet iyi
Biraz empati yap düşüncede bırakma bilakis pratik yap dedim kendime
Inşaallah canımyaparsında akıllı tutumlu kadınsın vesselam
senin elinden birtek uçan kuş kurtulamaz
Cok degil 1 ay sonra eski haline donerPlanlarını okudum asgari ücret kadar harcama yapıp geri kalanlada birikim yapacağım demişsin.Senin yerine bende heyacanlandım.Kendim yapamıyorum ama siz yapıncada çok seviniyorum.Kasım ayını bende merakla bekliyorum.
Kartla olsa daha çok tutar diye korkmuşturama yinede bonkör gördüm bu ara eşini
Hayır, böyle devam etsin aklını başına alsınCok degil 1 ay sonra eski haline doner
Şu an mahsulden baya para aldılar 1Hayır, böyle devam etsin aklını başına alsın
Bu itiraz etmeyişlerin nedeni ne sence ?
Aynen öyle tatlım o değerlendiriyorsa fırsatları elbette sen de değerlendireceksinŞu an mahsulden baya para aldılar 1
Annesigil evde tadilat yapacaklar muhtemelen 1 ay bizde kalacaklar yerini yapıyor bu da 2
Olsun ben karıma bakarim
Neticede her türlü cekecegim
Hesapci olmayı onlardan ogrendimAynen öyle tatlım o değerlendiriyorsa fırsatları elbette sen de değerlendireceksin
Şaşmaz bir kural gibi bu erkekler işleri düşünce kuzu gibiler işleri bitince kurt gibiler
Ben tabii kimeyra dolar milyarderi tatlı rekabetinizi keyifle okuyorum bakalım kim kazanacak
Para sevmiyoruz altın seviyoruz bizKızzz benim borcum yok ama param da yok çünkü karınca kararınca almaya çalıştığım altınlarım var
Meşhur laftır kötü komşu insanı mal sahibi yapar O misal art niyetli eş insanı hesapçı yaparHesapci olmayı onlardan ogrendim
Yapacak bisey yok
Heeee ne yapalım o para kendisini sevmemizi istiyorsa yerinde dursun en azından ,değer kaybetmesinPara sevmiyoruz altın seviyoruz biz