- 6 Ağustos 2010
- 39.602
- 70.507
- 798

Sen bolçi ye dur rüyanda kalk kızzz 600 gr almış olarak uyanacaksın heeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ablacimGeçmiş olsun canım
Bakın örnek alın kızlaratom karıncam burada bolçi yapmış
Ellerine sağlık hamarat kuzum
Kayınbabanın ,babanın, annenin keselerine bol bereket versin Rabbim
Ne guzel hedefler maşallah.Ablacım hedeflerim
- Ekim ayından başlayarak aylık bütün giderlerimin asgari ücret bedelini aşmamasına dikkat etmek yani 17000 tl ile geçinmek
- Ekim ve Kasım ayı altın günlerini atlatınca Aralık ayı itibariyle aylık gelirimin en az %70 'ni birikime ayırmak
Ilk etapta üzerinde durduğum önemsediğim hedeflerim bunlar Allah nasip etsin Amin![]()
Nerden bildin
Az çok tahmin edebiliyorum benim mazide kalan pazar sabanlarımı anımsatıyorsun canımNerden bildin![]()
2 haftada bir yapıyorum mutlakaAz çok tahmin edebiliyorum benim mazide kalan pazar sabanlarımı anımsatıyorsun canım
Görüp görecekleri de o olsun![]()
Harika, ellerine sağlık afiyet şifa olsun kuzucum2 haftada bir yapıyorum mutlaka
Kalanı dondurucuya atıyorum hafta içi kahvaltıda rahat ediyorum
dolar milyoneri kızzzzz uyu sen uyu meyraa erkenden kalkmış belki de yürüyüşe çıkmıştır 10000 adımı atıp gelmiştir
Sen bolçi ye dur rüyanda kalk kızzz 600 gr almış olarak uyanacaksın heeeee![]()
AçmazlarErkenden uyuyakalmışım
Makinede çamaşırlar kalmış
Allahını bir kulu sermeyi birak kapağını bile acmamislar![]()
Ellerine sağlık, oğlun daha iyi inşallahGünaydınn
Poğaça hamuru yogurdum kahvaltı icin
Hiç yerimden kalkasim yok
Temizlik var bugün
Eve atom bombası atmışlar gibi heryer heryerde
Nerdeee, eskiden öyleydim, günde 10 bin atardım, umrede falan hatırlıyorum da 25-30 binleri zorlardım, hey gidi günler heydolar milyoneri kızzzzz uyu sen uyu meyraa erkenden kalkmış belki de yürüyüşe çıkmıştır 10000 adımı atıp gelmiştir
Sagolasin ablacim inşallah.Harika, ellerine sağlık afiyet şifa olsun kuzucum
Allah kıymetini bildirsin yanındakilere
Benim de bugün poğaça yapıp anneme de götürme niyetim var geçen hafta sonu yaptım
Anneme de götürdüm komşusuna da vermiş evde birazını buzluğa koymuştum deneme amaçlı hafta içi buzluktakileri de çıkardım yedim çok güzel oldu hiç koku filan olmadı büyük kolaylık...![]()
Allah razı olsun cnmEllerine sağlık, oğlun daha iyi inşallahbşr kaç güne toparlanıyorlar genelde
Günaydın, hayırlı sabahlar bu arada![]()
Ayy vallahi bazen ben de o günlerimi özlüyorum. Eve bir girer 3 4 gün cikamzdim. Şimdi her gün dışarıda o şu bu diye koşturuyorumBen şimdi hamur yoğurmaya gideyim o mayalanana kadar inzivaya çekilirim
Evde tek olunca çamaşır makinası da sık açılmıyor
Belki hafta içi çalışır
Buzluktan pöç çıkardım
Bugün pırasa yemeğinden kalan ,pöç ,yoğurt ,komposto
Yemeği de planladım
Kahvaltımı poğaçalar pişince yapar anneme de götürür biraz dışarı çıkmış olurum perşembe bi girdim eve daha dışarı çıkmadım![]()
Evi seviyorum ,evde vakit geçirebiliyorum yalnızlığı da seviyorum kendimi hiç yalnız hissetmiyorumAyy vallahi bazen ben de o günlerimi özlüyorum. Eve bir girer 3 4 gün cikamzdim. Şimdi her gün dışarıda o şu bu diye koşturuyorum![]()
Aslında ben de poğaça açma yapsam arada çıkarır yeriz
Bal ablacım, atom karıncam benim örnek alabileceğim, ulaşabilecegim bi yerde değil ben anca maşallah diyorum hayretleGeçmiş olsun canım
Bakın örnek alın kızlaratom karıncam burada bolçi yapmış
Ellerine sağlık hamarat kuzum
Kayınbabanın ,babanın, annenin keselerine bol bereket versin Rabbim
Tünaydın can ablacımdolar milyoneri kızzzzz uyu sen uyu meyraa erkenden kalkmış belki de yürüyüşe çıkmıştır 10000 adımı atıp gelmiştir
Son gülen iyi güler cınımmm