Amin kızzzzzAmin ablacım amin inşallah Allah razı olsunRabbim senin de karşına göz aydınlığı hayırlı bir eş çıkarsın, durdu durdu turnayı gözünden vurdu desinler ama sana elden daha iyi davransın el iyisi değil eş iyisi olsun çooook amin
Ben konaktan alıyorum o da çok güzelAhahah yeme be git yulafı boşver de üstündeki fenaymış kıaazzz zaten bolçi çikolatasını çok severdim bu da efso olmuşüç beş paket al ye
TövbeeeeTabi senin ağzın baklavalara şöbiyetlere cheesecake lere alışık
Bonfile biftek vs
Ne yapacaksın yulaf otunu
Bolu İstanbul’a yakın deeel mi kıaaz vardır orda da her markadan al hepsini ye hemen yeBen konaktan alıyorum o da çok güzelama bolçi yi de duydum , iyi diye, henüz denemedim, her yerde yok herhalde
Sana yedireceğim ben hepsinden dur senBolu İstanbul’a yakın deeel mi kıaaz vardır orda da her markadan al hepsini ye hemen ye
Meyroş adımın altında yazan subliminal mesajı aldın mı canımSana yedireceğim ben hepsinden dur sen
130 ya 150 değilBolçi molçi dubai çikolatası dedikleriymiş hımmm..
100 gr çikolataya 150 tl mi bayıldındolar milyoneri balım sen bakiiiiiiimmmmm
Şeyyy benim aldığım 400 tl idiBolçi molçi dubai çikolatası dedikleriymiş hımmm..
100 gr çikolataya 150 tl mi bayıldındolar milyoneri balım sen bakiiiiiiimmmmm
He gördüm ne olmuşMeyroş adımın altında yazan subliminal mesajı aldın mı canım
130 ya 150 değil
Eferinnnnn kızlar ,bu gidişle beylerbeyine sizden önce yerleşirim bana ev hediyesi olarak bolçi getirirsinizŞeyyy benim aldığım 400 tl idi
Senin aldığın gene ekonomikmiş 400 tl yi 5 kişi yiyiyorsunuzŞeyyy benim aldığım 400 tl idi
Ne güzel de olurEferinnnnn kızlar ,bu gidişle beylerbeyine sizden önce yerleşirim bana ev hediyesi olarak bolçi getirirsiniz
Ticarette böyle demek ki adamına göre fiyat veriyolarsaŞeyyy benim aldığım 400 tl idi
Hiiiç öylesine canın sıkıldıkça oku diye yazdım bebişim ne kızıyonHe gördüm ne olmuş
Beni görseler 39.90 tl derlerdiTicarette böyle demek ki adamına göre fiyat veriyolarsa
Ahahahha ben diyette olduğum için ödül olarak aldım diyette olmasam haftada daha fazlasını harcıyorum tatlıya çikolatayaEferinnnnn kızlar ,bu gidişle beylerbeyine sizden önce yerleşirim bana ev hediyesi olarak bolçi getirirsiniz
Ahaha kız hepsini bitirmedim ben de ablacım aaa üstüme çok gelmeyin bak regl öncesi aglayıveririm heSenin aldığın gene ekonomikmiş 400 tl yi 5 kişi yiyiyorsunuz
dolar milyoneri tek başına 150 tl yiyiyor
Balımmmm biraz daha kemerleri sıkacağızzzzz sana 1 ay bolçi yemek yasssaaaahhh
Yavlum ev alacaksın sen
Ama ben dolar milyoneriyim uleyyyynnn diyorsan bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?