Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yaptın ablacımKredi kartımın limitini 40 bin tl ye düşürdüm
Gerekirse kullanmam kart martiyi yaptın ablacım
Ben de pazartesi bir çeyrek alabilirim belkimmmmm bu ara maşallah verdiğim borçlar bir bir geri geliyor 7 sinde arkadaşımdan borç alacaktım gerek kalmadı hem kiramı ödedim hem birikim yaptım biraz da ayırdım kenara param yetmezse 15 inde yeterse 14 ünde alcam bakıcaz duruma göre
Vazgeçmeyi öğreneli çok oldu desene ablacım kart da neymiş kendine gelsinGerekirse kullanmam kart mart
Bereketli olsun canım Allah durduğu yerde artırsın yavrulatsın
Aynen öyle be kuzucum bazı eşiklerden geçmeye alışa görsün insan oğlu gerçekten level atlıyorVazgeçmeyi öğreneli çok oldu desene ablacım kart da neymiş kendine gelsin
Ay amin amin ecmain bal ablacım
Aynen öyle be kuzucum bazı eşiklerden geçmeye alışa görsün insan oğlu gerçekten level atlıyor
Yulaf ezmesini nasıl yiyorsun canım?pasta yemedim ama buna da hayır diyemedim
Yulaf; benn ne alaka Eki Görüntüle 3489774
100 bin üstüne harç meselesi mi canım?Kredi kartımın limitini 40 bin tl ye düşürdüm gıcıklığına gerekirse kullanmam da
Ben süt yulaf ezmesi muz kaju ceviz fındık kuru üzüm hurma kakao bal ile karıştırıyorumYulaf ezmesini nasıl yiyorsun canım?
Benim büyük oğlan içine muz kakao şekersiz fıstık ezmesi bal hurma vs koyup yiyor
Ben hiç sevmedim tadını
Evet100 bin üstüne harç meselesi mi canım?
Neden? Ufukta yeni bir yatırım mı var canımAllah nasip ederse çok sıkı tasarruf tedbirleri uygulamayı düşünüyorum benim için zor olmayacağına inanıyorum;
Yıllardır birikim yapmaya çalışan biri olarak
Varken ye bee
Birikim hep var ama artık yaş geçiyor dünya düzeni her geçen gün daha kötüye gidiyor ve gidecek gibi duruyor o nedenleNeden? Ufukta yeni bir yatırım mı var canım
100 kilo mu olayımVarken ye bee
İnsanımızı yok-yer e çevirdiler Ben de kredi kartı limitini düşürdüm, tarafımız belli olsun…Bugün ismimi kirli çıkı yapayım diye düşündüm ama kirli çiki yazılıyor hoşuma gitmedi
Varyemez abla yapmayı düşündüm
Şarkıdaki kimi sen kısaca F de der gibi
Uzatma dedim Varyemez yap hem nasılsa annem de bazen bana varyemez der
Cumhurbaşkanı yanlış insanları maliye bakanlığına getiriyorİnsanımızı yok-yer e çevirdiler Ben de kredi kartı limitini düşürdüm, tarafımız belli olsun…
Aha valla varyemez oldu savulun geliyor o geliyoooooAllah nasip ederse çok sıkı tasarruf tedbirleri uygulamayı düşünüyorum benim için zor olmayacağına inanıyorum;
Yıllardır birikim yapmaya çalışan biri olarak