- 28 Aralık 2023
- 6.226
- 18.930
- 168
Köye gidecez lenWaaaaaaayyyy
Hanımefendinin tartı günü bugün, ne kadar verdim diye heyecandan uyuyamamaılyor…
Günaydınlar, hayırlı sabahlar efenim…
Hayırlı sabahlar kanı deli kendi akıllı arkidişim abam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köye gidecez lenWaaaaaaayyyy
Hanımefendinin tartı günü bugün, ne kadar verdim diye heyecandan uyuyamamaılyor…
Günaydınlar, hayırlı sabahlar efenim…
Ahhh ah sen delilik görmemişsin, tutuyorum kendimi, yoksaaaaaKöye gidecez len
Hayırlı sabahlar kanı deli kendi akıllı arkidişim abam
Ee vermemişsinBiliyorum ablacım keşke ben de erken uyanabilsem ama uyu ayı da çok seviyorum
Herkes uyurken sessizliği dinlemek de güzel bir şey olsa gerek
Köye gidiyoruz yeğenlerimi çok özledim
Kilom 60.9
Gösterene gösterseneAhhh ah sen delilik görmemişsin, tutuyorum kendimi, yoksaaaaa
BakıyrköyeEe vermemişsin
Hangi köye?
Ya bi de ne kadar zayıfsın sen ya… benim eleman bar 63 kilo, boy da yok ama çıta gibi duruyorGösterene göstersene
Ahahaha manipülasyon diyorsun her yol mübah mı gııııı essahtanYa bi de ne kadar zayıfsın sen ya… benim eleman bar 63 kilo, boy da yok ama çıta gibi duruyor
5 kg verirsen çöker yüzün müsün diyim ben sana, çok zorlama canım arkadaşım
Ben dün bir yerlerde 60 küsür gördüm sanki deBakıyrköye
Nasıl vermemişim bebeğim mali müşavirsin ama matematik yok aha burda sopa geliyor bana
63.2 ile başladım ben iki hafta önce
O Salı tartısı 61.3 idiBen dün bir yerlerde 60 küsür gördüm sanki de
1 ekimden sonrası geçerli bizde ona göreBakıyrköye
Nasıl vermemişim bebeğim mali müşavirsin ama matematik yok aha burda sopa geliyor bana
63.2 ile başladım ben iki hafta önce
1 kasımda 56.3 çıkmazsan yandın1 ekimden sonrası geçerli bizde ona göre
1 elimde kaçtın asıl?
Ben dört haftalık bakıyorum kızım 26 ekimde atacam zaten sana sonucumu1 ekimden sonrası geçerli bizde ona göre
1 elimde kaçtın asıl?
Abart1 kasımda 56.3 çıkmazsan yandın
Ben anlamam 1 kasımda 56.3 yoksa ceza da yokBen dört haftalık bakıyorum kızım 26 ekimde atacam zaten sana sonucumu
56.3 nerden çıktı acaba anlatır mısın yavrucaaazımBen anlamam 1 kasımda 56.3 yoksa ceza da yok
Ne çamuru ya 1 elimde Salı günü başladık 61.3 tüm dedin çıkar 5 ne kalıyor 56.3 canım56.3 nerden çıktı acaba anlatır mısın yavrucaaazım
Hakem istiyorum lütfen Varyemez ablacım arkadaş çamura yatıyor bakar mısın
8 elimde 61.3 tüm bebiş :)Ne çamuru ya 1 elimde Salı günü başladık 61.3 tüm dedin çıkar 5 ne kalıyor 56.3 canım
Ha dersen ki 63.3 ü baz al o zaman da senin güzel hatırın için kabul edebilirim belkim, 58.3 üNe çamuru ya 1 elimde Salı günü başladık 61.3 tüm dedin çıkar 5 ne kalıyor 56.3 canım
Ha 1 ekimde kaçtın belli değil yani, bş de yarışa giriyorsun Alllahım ya çoluk çocukla uğraşıyoruz8 elimde 61.3 tüm bebiş :)