Anaaa başkalarıyla da yarışıyor musun? Olmadı şimdiAy bugün baya yoruldum yürüyüş de yapmadım yarın diyet grubunda tartı günü
Hiç de bakmıyorum ha nerde ne yazıyor rakibim… du bi bakayım kaç kg vermişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa başkalarıyla da yarışıyor musun? Olmadı şimdiAy bugün baya yoruldum yürüyüş de yapmadım yarın diyet grubunda tartı günü
Kızzz senin sofralardan kalktığın yok kiAhhahaa ben bugün kötü beslendim
1 kasıma daha çok var arkadaşım ye sen ye
He heee yiyeceeeemmm ama 1 kasımda seniAhhahaa ben bugün kötü beslendim
1 kasıma daha çok var arkadaşım ye sen ye
Ahahahha bak bakalım ne yapmışımAnaaa başkalarıyla da yarışıyor musun? Olmadı şimdi
Hiç de bakmıyorum ha nerde ne yazıyor rakibim… du bi bakayım kaç kg vermişsin
Bunlar dış minnakların oyunu ablacım o sofralardan bişey yediğini sanmıyorum 1 kasımda bir sürpriz bekliyorum ben bu meyroştanKızzz senin sofralardan kalktığın yok ki
Nasıl da tanıyor, biliyor rakibiniBunlar dış minnakların oyunu ablacım o sofralardan bişey yediğini sanmıyorum 1 kasımda bir sürpriz bekliyorum ben bu meyroştan
Aman duymasın
Offf ya bugün fenaydı, az da olsa hamur, pilav vs yedimKızzz senin sofralardan kalktığın yok ki
Kız ben senin kadar yesem bayılır kalırım bir yerlerde, Allah korusun…Bunlar dış minnakların oyunu ablacım o sofralardan bişey yediğini sanmıyorum 1 kasımda bir sürpriz bekliyorum ben bu meyroştan
Aman duymasın
Ye aslanımmm ye yiğidiiiimmmmOfff ya bugün fenaydı, az da olsa hamur, pilav vs yedim
Diyetteysek ölüm orucunda değiliz hoşBunlar dış minnakların oyunu ablacım o sofralardan bişey yediğini sanmıyorum 1 kasımda bir sürpriz bekliyorum ben bu meyroştan
Aman duymasın
Ahahaha bayılma canım benim ye tabi börekler tatlılar hamurişi ne bulursan yeKız ben senin kadar yesem bayılır kalırım bir yerlerde, Allah korusun…
Sen benim su orucu anılarımı bilmiiiiinnn demiDiyetteysek ölüm orucunda değiliz hoş
Yiyoruz elbet bir şeyler
Bak sen de ye, çok az yiyorsun, değerlerin vs düşer Allah korusun ben seni tombik de severimYe aslanımmm ye yiğidiiiimmmm
Ahahah tamam yarın senin için yaşpasta yiyecümmmmm nasıl da laf dinliyorum ya canım kendimBak sen de ye, çok az yiyorsun, değerlerin vs düşer Allah korusun ben seni tombik de severim
Ben de şu olmasa da normal oruç tutayım bariSen benim su orucu anılarımı bilmiiiiinnn demi
He bir çatal mı yeme beniAhahah tamam yarın senin için yaşpasta yiyecümmmmm nasıl da laf dinliyorum ya canım kendim
Şaka bi yana tam zamanı aslında mis gibi erken okunuyor bir iki güne regl olacam bitince (11-12 gün sürüyor) ben de tutmak istiyorumBen de şu olmasa da normal oruç tutayım bari
Ahaha yarın ödül günüm canım istediğim kadar yerim kimse de bana karışamazHe bir çatal mı yeme beni
Ben pazartesi perşembe günleri tutmayı düşünüyorum inşallah…Şaka bi yana tam zamanı aslında mis gibi erken okunuyor bir iki güne regl olacam bitince (11-12 gün sürüyor) ben de tutmak istiyorum
Beraber tutsak ya grupça
Ye yeAhaha yarın ödül günüm canım istediğim kadar yerim kimse de bana karışamaz
Ne güzel sünnet günleriBen pazartesi perşembe günleri tutmayı düşünüyorum inşallah…
Diyet için değil tabiki, biraz borcum da var…
10 günden sonrası özür malum, tutabilirsin..,