Günaydınlar
Nasılsınız ?Bir süredir yazmıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.Takipteyim.Çok tatlı sohbetleriniz var
Görüşmeyeli bol bol para harcadım ben yine.Hiç akıllanmayacağım.Geçen hafta mutfağa ufak bir dolap ve mermer yaptırdım Dolaplara 4000 TL mermere 5000 tl ödedim.
Eşime yarısını bari sen öde dedim param yok eksi hesaptayım dedi geçti.Bu ay bir 10 bin vermişti önceden .Dolap işi sonradan çıktı onu vermedi.
Cumartesi teyzemin oğluna asker görmeye gittik evde daha önceden almış olduğum hediye vardı onu götürdüm.
Pazar günüde teyzemin kızına karşı yakaya geçtik .İki araba beş aile toplam 13 kişi gittik.Kuzenim ve eşi hem İstanbula yeni taşınmışlardı hem ev almışlardı hemde kardeşini kaybetmişti . Ziyaretimizi yaptık.Başssağlığı için 500 tl çay şeker vs aldık ayrıca önceden aldığım ev hediyesini götürdüm.
Gittiğim yerde de köy pazarı varmış.Oradan yumurta, köy yoğurdu, peynir ,domates ,biber ,fesleğen,kıvırcık aldım .500 TL de oraya verdim.Maşallah kocam yine elini cebine atmadı.Ben parayı verirken o yanımda seyretti.Tek bildiği alma alama demek
Bu ayın ortasında da büyükannemin 40 yemeği var.Annemin adına 10.000 tl para gönderdim teyzeme.Annemi o büyütmüş o kadar emeği var.Teyzem yok dedi istiyorsan çok çok az yolla dedi ama içim rahat etmedi.Geçen cuma yemeğini o karşılamıştı.
Benim oğlanada 10 bin tl gönderdim.Okul bitti staj bitti artık para kazanmıyor.İş başvurusunda bulundu.Gittiği psikolog yarım kalmasın diye hemde ihtiyaçları olur diye gönderdim.
Bu ayın ortalarında son bir düğün kaldı onuda atlatırsam düğün mevsimini kapatacağız inşallah.