Çok geçmiş olsun canım,Akşam başım gözüm çok ağrıdı erkenden uydum
Sabah kalktım patatesli börek sardım
Fırın calismisken elmalı kek yaptim
Kahvaltıdan sonra büyükbaş oglanla tarlaya gitti
Bende nevresimleri değiştirip temizlik yaptım
Kardeşimle arkadaşı geldi kahve tatlı ikram ettim
Onlar gidince markete gittim 4500tl bıraktım piyasaya
Aldıklarımı yerleştirdim pizza hamuru yogurdum
Şimdi fırında pismesini bekliyorum açım
Allah kolaylık versin sizlere gerçekten zor zanaat kadın olmakÇok geçmiş olsun canım,
hem iş,hem ev, eşler, çocuklar vs derken, arada tekliyoruz…
Ben de şu saatte, patatesli,otlu, boool zeytinyağlı mısır ekmeği yaptım yedim, jalapone turşuyla…Akşam başım gözüm çok ağrıdı erkenden uydum
Sabah kalktım patatesli börek sardım
Fırın calismisken elmalı kek yaptim
Kahvaltıdan sonra büyükbaş oglanla tarlaya gitti
Bende nevresimleri değiştirip temizlik yaptım
Kardeşimle arkadaşı geldi kahve tatlı ikram ettim
Onlar gidince markete gittim 4500tl bıraktım piyasaya
Aldıklarımı yerleştirdim pizza hamuru yogurdum
Şimdi fırında pismesini bekliyorum açım
Amin canım, hepimize inşallah…Allah kolaylık versin sizlere gerçekten zor zanaat kadın olmak
Özellikle eş ve de anneyse bir de üstüne çalışıyorsa
Bak ya bunsefer ben uğraşmadım kendi laf atıyor ablacım görüyon demiBen de şu saatte, patatesli,otlu, boool zeytinyağlı mısır ekmeği yaptım yedim, jalapone turşuyla…
Afiyet şifa olsun bize, milyonere kilo….(desem de kıyamam yaaa, ona da olmasın kilo :) )
Kendi kaşındıBak ya bunsefer ben uğraşmadım kendi laf atıyor ablacım görüyon demiVaryemez
bugün attığım adımlarla seni bile yesem kilo yapmaz bana
Yorulmuşum uslu uslu oturuyorum şurda sesim çıkmıyor ama günü güzel geçmiyor tabi benle uğraşmazsaKendi kaşındı
Sen de ne duruyorsun meyrabanı kaşı gitsin
Banane yaaaaBak ya bunsefer ben uğraşmadım kendi laf atıyor ablacım görüyon demiVaryemez
Tabi atarsın, koca yok çocuk yok, ödev yok, yemek yok, yok oğlu yok…Bak ya bunsefer ben uğraşmadım kendi laf atıyor ablacım görüyon demiVaryemez
Annemler yanımda yemek de bende bulaşık da çamaşır daTabi atarsın, koca yok çocuk yok, ödev yok, yemek yok, yok oğlu yok….
Anlaşıldı, çok zor ve eşit olmayan şartlarda yeneceğim seni..
Ben de kaçarEkran sürem bitti aşkolar
Öpüyorum sizi
Hayırlı geceler
he heAnnemler yanımda yemek de bende bulaşık da çamaşır da
Ayrıca şu an annem çocuktan farklı değil dakikada 150 soru sorabiliyor
Şartlar eşit canım
Sagol canim neredeyse 1 haftadır baş ağrım vardı bi kaç gündür gözüm de agriyor anlam veremedimÇok geçmiş olsun canım,
hem iş,hem ev, eşler, çocuklar vs derken, arada tekliyoruz…
Amin ablacimAllah kolaylık versin sizlere gerçekten zor zanaat kadın olmak
Özellikle eş ve de anneyse bir de üstüne çalışıyorsa
Ohhhh afiyet olsun. Bende 3 dilim pizza yedim fazla yemedimBen de şu saatte, patatesli,otlu, boool zeytinyağlı mısır ekmeği yaptım yedim, jalapone turşuyla…
Afiyet şifa olsun bize, milyonere kilo….(desem de kıyamam yaaa, ona da olmasın kilo :) )
Merhaba canım, düzenli olarak giremiyorum çok yoğunluğum var.Ben de oğlus da 1.sinif..Okul sonrası eve gelip yemek,ödev, oyun,yatma saati..Bugün oğlusa doğum günü yaptık okuldan çocuklu arkadaşlarla..Güzel geçti ama masraflı oldu.Oglus çok istedi yoksa ben es geçerdim.
Yeni yaşı hayırlı olsun kuzucuğununMerhaba canım, düzenli olarak giremiyorum çok yoğunluğum var.Ben de oğlus da 1.sinif..Okul sonrası eve gelip yemek,ödev, oyun,yatma saati..Bugün oğlusa doğum günü yaptık okuldan çocuklu arkadaşlarla..Güzel geçti ama masraflı oldu.Oglus çok istedi yoksa ben es geçerdim.
Mutlu yaşları olsun canimMerhaba canım, düzenli olarak giremiyorum çok yoğunluğum var.Ben de oğlus da 1.sinif..Okul sonrası eve gelip yemek,ödev, oyun,yatma saati..Bugün oğlusa doğum günü yaptık okuldan çocuklu arkadaşlarla..Güzel geçti ama masraflı oldu.Oglus çok istedi yoksa ben es geçerdim.
Yeni yaşı kutlu olsun canımMerhaba canım, düzenli olarak giremiyorum çok yoğunluğum var.Ben de oğlus da 1.sinif..Okul sonrası eve gelip yemek,ödev, oyun,yatma saati..Bugün oğlusa doğum günü yaptık okuldan çocuklu arkadaşlarla..Güzel geçti ama masraflı oldu.Oglus çok istedi yoksa ben es geçerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?