Bankaya hiç bulaşmayacaksın, üç aşağı beş yukarı hepsi aynı..Harika görünüyor afiyet şifa olsun bal ablacım
Sus be
Senden bi sürpriz bekliyorum bakalım
Banka kartı kullan cınımmmm
Ahaha ben var diyette olmak şimdilik no![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankaya hiç bulaşmayacaksın, üç aşağı beş yukarı hepsi aynı..Harika görünüyor afiyet şifa olsun bal ablacım
Sus be
Senden bi sürpriz bekliyorum bakalım
Banka kartı kullan cınımmmm
Ahaha ben var diyette olmak şimdilik no![]()
Hosbuldum ablacim ne konusmussunuz beaaa okuya okuya bitmedi
Çok iyiyim çok şükür gerçekten çok iyiyimHosbuldum ablacim ne konusmussunuz beaaa okuya okuya bitmedi
İyiyim çok şükür sen nasilsin
Sen dünyanın 8. Harikası falan mısın maşallah sanaAkşam başım gözüm çok ağrıdı erkenden uydum
Sabah kalktım patatesli börek sardım
Fırın calismisken elmalı kek yaptim
Kahvaltıdan sonra büyükbaş oglanla tarlaya gitti
Bende nevresimleri değiştirip temizlik yaptım
Kardeşimle arkadaşı geldi kahve tatlı ikram ettim
Onlar gidince markete gittim 4500tl bıraktım piyasaya
Aldıklarımı yerleştirdim pizza hamuru yogurdum
Şimdi fırında pismesini bekliyorum açım![]()
Sen o 4500 tl yi markete bırakırken o adam denilen nerede acaba ?Akşam başım gözüm çok ağrıdı erkenden uydum
Sabah kalktım patatesli börek sardım
Fırın calismisken elmalı kek yaptim
Kahvaltıdan sonra büyükbaş oglanla tarlaya gitti
Bende nevresimleri değiştirip temizlik yaptım
Kardeşimle arkadaşı geldi kahve tatlı ikram ettim
Onlar gidince markete gittim 4500tl bıraktım piyasaya
Aldıklarımı yerleştirdim pizza hamuru yogurdum
Şimdi fırında pismesini bekliyorum açım![]()
Harika görünüyorlar eline sağlık ablacimYeniden merhaba kızlar
Kahvaltı yapmadan bir de poğaçalardan anneme götürdüm, bankamatikten de para çekilecekmiş onu da çekip teslim ettim ve eve geldim
Marketten acılı acuka aldım çayla poğaçaların bir kaçının hakkından geldim
Poğaçalardan birkaç tanesini buzluğa koymayı düşünüyorum denemek istiyorum bakalım nasıl olacak
Sakın ol sampiyonSen o 4500 tl yi markete bırakırken o adam denilen nerede acaba ?![]()
Yok be abartmayalımSen dünyanın 8. Harikası falan mısın maşallah sana
Hahhhh şöyle yaaaaHarika görünüyorlar eline sağlık kablacim
Sakın ol sampiyon
Onun kartıyla tabiki![]()
Zaten zibilyon tane kitap masrafı özel hocaların parası derken birde marketi ödeyrmem kusura bakmasınHahhhh şöyle yaaaa
Böyle güzel minnoş haberlerle gel yahu![]()
Allah senden de ,Ondan da razı olsun ne mutlu ikinize deKayinbabam aradı yarın altınlarını alalım diye tamam dedim. Yazın borç almıştı bi miktar hiç aksatmadan canım benim
Amiiin ablacim cümlemizden insallahAllah senden de ,Ondan da razı olsun ne mutlu ikinize de![]()
9 o zamanYok be abartmayalım![]()
İyi adam olsun getirtmesin bizi orayaZaten zibilyon tane kitap masrafı özel hocaların parası derken birde marketi ödeyrmem kusura bakmasın
Market aidat faturalar onun
Evet kabus gibi..oğlum dün öyleydi. Yani dedim ki cidden terzi kendi sokugunu dikemiyor. Biraz kapistik biraz anlaştık bakalım gelecek hafta ne olacaakOglumla ders çalışmak odev yaptırmak ne kadar zor. Pazar tüm günüm ev işi,yemek,camasir ,ütü, odev...![]()