Normalde bugün yazlığa gidecektim, amaaaa gitmedim… arkadaşla parkta piknik yaptık…Almayacammmmmmmmm hıh
dışarda yemek en az 3.000, benzin vs derken 1 çeyrek parası cepte kaldı…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde bugün yazlığa gidecektim, amaaaa gitmedim… arkadaşla parkta piknik yaptık…Almayacammmmmmmmm hıh
Canın sağolsun, ne demekMeyroş ağanın eli tutulmaz adresimi atayım da şu kombini alıver bana be![]()
Meyroş ağanın eli tutulmaz adresimi atayım da şu kombini alıver bana be![]()
Kendini ihmal ediyorsun ama gez ye iç bebeğimNormalde bugün yazlığa gidecektim, amaaaa gitmedim… arkadaşla parkta piknik yaptık…
dışarda yemek en az 3.000, benzin vs derken 1 çeyrek parası cepte kaldı…![]()
Ama bak böyle yazma rekabet edemem senleCanın sağolsun, ne demek![]()
Bugün parkta arkadaşıma seni örnek verdim canım…Oğlanlara 1000 er tl harçlık gönderdim
Kendim bugün dışarı da çıkmadım herhangi bir ihtiyacım da yok
Dünden kalan yemekleri yerim nasipse
Evde tek başına olunca yaptığım temizlik uzun süreli gidiyor
Bir de dağıtmam evi dağınıklığı sevmem yoksa yerinde durmayan birşey beni boğmaya başlıyor kendimi öyle eğitmeye çalıştım![]()
Hadi hadi serde var bişeylerEstağfirullah bu arada, ağalık kiiiim biz kim![]()
Ayyy sen bana ne bakıyon, yarın acısını çıkarırım fazlasıyla, züğürt tesellisi benimki…Kendini ihmal ediyorsun ama gez ye iç bebeğim![]()
He, ben yiyip içip gezeyim, sen altın al…Kendini ihmal ediyorsun ama gez ye iç bebeğim![]()
Ahaha yapma öyle abaaaaAyyy sen bana ne bakıyon, yarın acısını çıkarırım fazlasıyla, züğürt tesellisi benimki…![]()
Bak aynı anda yazdığımız mesaja bakHe, ben yiyip içip gezeyim, sen altın al…
Kandırazmazsın beni… hıh
Teşekkür ederim canımBugün parkta arkadaşıma seni örnek verdim canım…
Para yönetimini hayatına entegre etmeyi başarabilen nadir insanlardan biri diye…![]()
Bak aynı anda yazdığımız mesaja bak
Ben ne kadannn seni düşünüyorum
Den ne yazıyon
Küstüm aba
Sen böyle değildin seni bu hallere getirenler utansın meyroşummmmkötüyüüüüm….
![]()
He sen yaptın beni böyle, aslında ben iyiydim…Sen böyle değildin seni bu hallere getirenler utansın meyroşummmm![]()
Sirkeli su iç ablacım sabah akşam iyi geliyorPerşembe günü okuldan geldiğimden beri giderek artan burun akıntısı ve hapşırık var
Anlaşılan hasta oldum hayırlısı
Bütün gün dışarı çıkmadım saat 20.30 21.00 civarı çöplerimi atmak ve de marketten çikolata almak için çıktım 167. 5 tl harcadım
Aldıklarım 1 kilo çekirdek ve 2 adet çikolata
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine…Perşembe günü okuldan geldiğimden beri giderek artan burun akıntısı ve hapşırık var
Anlaşılan hasta oldum hayırlısı
Bütün gün dışarı çıkmadım saat 20.30 21.00 civarı çöplerimi atmak ve de marketten çikolata almak için çıktım 167. 5 tl harcadım
Aldıklarım 1 kilo çekirdek ve 2 adet çikolata