- 28 Aralık 2023
- 6.454
- 19.464
- 168
Yatağa kaçarım kocaya noKaçma kızzzzz gönüllü git![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatağa kaçarım kocaya noKaçma kızzzzz gönüllü git![]()
Aynen canım, hep örnek veriyorum seni, yıllardır tanıyorum seni çünkü…
Ahahaha Beylerbeyi’nde olduktan sonra ne önemi var kş aşko![]()
Arkadaşım da eşinden boşanmış, iki çocuğuyla hayat mücadelesi veriyor…
Bu kadar örnek verdiklerinin içinde yaşıma başıma huyuma suyuma uygun şartları tam da benimle örtüşen bir beyfendi yok mu yahu?Aynen canım, hep örnek veriyorum seni, yıllardır tanıyorum seni çünkü…![]()
Bu kadar örnek verdiklerinin içinde yaşıma başıma huyuma suyuma uygun şartları tam da benimle örtüşen bir beyfendi yok mu yahu?![]()
Allah her daim yar ve yardımcısı olsunArkadaşım da eşinden boşanmış, iki çocuğuyla hayat mücadelesi veriyor…![]()
Yok demenin en kibar hali bu olsa gerek daha kibarı olamaz
Ben kimseyi sana layık göremem canım…![]()
Amiiiin ecmain inşallahAllah her daim yar ve yardımcısı olsun
Adam vardı da biz mi yok dedikYok demenin en kibar hali bu olsa gerek daha kibarı olamaz![]()
Senin başını yakamam…Yok demenin en kibar hali bu olsa gerek daha kibarı olamaz![]()
Adam sandık fos çıktı vıttırı vızzık adamlar şarkısını aklıma getirdinAdam vardı da biz mi yok dedik![]()
Adam sandık fos çıktı vıttırı vızzık adamlar şarkısını aklıma getirdin![]()
Canımmmmm benimSenin başını yakamam…![]()
Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin, hayırlısıyla versin canım benim…Canımmmmm benim
Şuradaki yazdığım gibi etrafımda evlilik konusunu açanların yanında olmaz demeden önce hayırlısı
Hayırlısı olsun ,nasip ,hayırlısı nasip olsun vs desem oluverecek lakin lakin işte ben öyle bir konu açılınca yokkk istemem evlenmek isteyenlere nasip olsun ben böyle iyiyim düşünmüyorum istemem deyince kendi kendimin nasibini kapatıyorum bence![]()
Amin Allah razı olsun canım benimRabbim gönlündekini hayırlı eylesin, hayırlısıyla versin canım benim…![]()
Sütten dilin yandı bir kere, yoğurda yaklaşmaman çok normal… geçecek, nasibini bulunca…Amin Allah razı olsun canım benim
Tek emin olduğum şey evlilik mevzusundan korktuğum kendimi bu konuda emin hissetmemem
Allah hepimizin hakkında her konuda her daim en hayırlı olanı versin![]()
Bu konfor alanı gerçekten çok güzelSütten dilin yandı bir kere, yoğurda yaklaşmaman çok normal… geçecek, nasibini bulunca…
Ama şu da var, ben seni çok mutlu görüyorum boşandıktan sonra… bu konfor alanını bozmaya değer mi, bilemedim…!![]()