- 28 Aralık 2023
- 6.454
- 19.465
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kızzzzz tabiki öyle birşey değilEvlilik böyle bişey değil apllaaaaa
Dengine düşmek lazım
Ne demiş şair ; ehline düşmeyen her şey ziya olur
Can da , inci mercan da
Rabbim ehline düşmeyi nasip etsin
Evli kankilerimin de kocalarına akıl fikir hidayet ve (en çok kankilerime gösterecekleri) merhamet versin
AMİİİİNNNN![]()
Amin amin inşallah ablacımYok kızzzzz tabiki öyle birşey değil
Onu dün bazı arkadaşlarla gıygıdı yaparken gördüm buraya da attım
Ne evlilikler var iki tarafın da birbirinin gönlünü kırarım diye ödü koptuğu
Allah iyilere denk getirsin![]()
Tam anlamadım ablacım nedir durumInsanlara sözüm ona güya iyilik yapıyorlar
Altta yatan asıl nedeni görmek için sorgulamak gerek diye düşünüyorum
Sistem kurucular kredi kartı kullanımını daha da yaygınlaştırmak, kredi kartı kullanıcılarını deyim yerindeyse sistemin sürekli kölesi haline getirmek için devamlı bir plan içerisindeler
Ben şahsen bu haberi bu şekilde yorumluyorum
Allah tuzaklarını yok etsin
Kredi kartlarının asgarisinin ödemesini %40 'tan %20 ye çekmişlerTam anlamadım ablacım nedir durum
Daha az ödüyor gibi görünüp daha çok ödetecekler yaniKredi kartlarının asgarisinin ödemesini %40 'tan %20 ye çekmişler
Amin ablacım amindolar milyoneri balım akılları sıra insanlara iyilikte bulunuyorlar tam tersi insanlar daha çok borç batağına çekilecekler iyice rehavete kapılıp
Örnek 10000 tl nin % 40 ı olan 4000 tl yi ödeme zorunluluğu vardı bunu % 20 ye düşürerek 2000 tl ödeme kolaylığı sunuyorlar güya ama borç 6000 tl kalacakken 8000 tl olarak kalıyor
Öteki aya diyelim ki 10000 tl daha harcama yaptık
Borç 18000 tl oldu
Önceki aydan 4000 tl ödese 16000 tl olurdu
Neyse asıl önemli olan insanlara asgari ödeme yaptırıp borcun tamamını ne kadar geç kapatırsa bankalar açısından o kadar iyi sürekli ortada artan bir türlü kurtulunmayan bir borç oluşuyor ve insanlar bu artan borcu sürekli faizle de artırmış oluyorlar
Öyle değil mi
Asgarisini ödedikten sonra kalan borca banka faiz uygulayarak diğer aya devrettirmiyor mu sonuçta
Banka burada resmen tefeciliğin alasını yapıyor
İşin manevi içerdiği mesajlara hiç girmiyorum bile sürekli ilgili ayete bi muhalefet olma durumu der ve susarım
Allah'ım sen bizi doğru yola ilet![]()
Kolay gelsin canımUst kati supurmustum dün, bugün sildim. Aşağı kaldı. Markete çıktım, böceksavar aldım. Ekmek aldim. Mahallenin kasabindan biraz kiyma çektirdim. Karışık dolma yaptim.
Yanına ayran var.
Oglanla dkab kitabindan okuma yaptik,odev yaptik.Hiç halim kalmadı .
Komşularla biraz otururuz birazdan dışarıda.iyi geliyor![]()
Erkekler kulübü diye bir forum olsa eminim başlıklar çok çok farklı olurduAhh kizlarr bu kadınların hiç işi bitmiyor.
Düşünsenize erkekler kulübü diye bir forumun olduğunu ve başlıkları...
Heralde kıyafeti salona bıraktım.
Tabaklar yatak odasında
Yine yemeği hanım tuzsuz yapmış...
Valla bazen erkek olasım geliyor![]()
Yakışır… 1 gr eksik alırsın…Yaa şu üste bayıldım ama çok pahalı be
Kombin 2 bine mal olacak belki de geçecek![]()
Almayacammmmmmmmm hıhYakışır… 1 gr eksik alırsın…![]()