Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahha ablacım neler geçiyor aklından böyleYarın da kuru fasulye pilav yaparsam oğlanlar kafayı yer galiba
Dötüyle inatlaşan donuna mıçarmış o hesap benim oğlanlara benimle inatlaşmanın ne demek olduğunu hızlıca öğretiyorum daha ne olsunAhahahha ablacım neler geçiyor aklından böyle
TenkyuuuBereketli olsun cano
Ahaha bereketli olsun ballı lokmam durduğu yerde çoğalsın inşallah
Evden temelli kaciracam diyosunYarın da kuru fasulye pilav yaparsam oğlanlar kafayı yer galiba
Yoksa onlar beni kaçıracaklar abuk sabuk hareketleriyleTenkyuuu
Evden temelli kaciracam diyosun
Kesinlikleİşte yaptım bir salaklık 15 yılın üstüne de değişimi zor olur birkackez rezil etttim.bende yok vs diyerek ondan sonra iyi bende harcadığını yazayım okadar kıran var gelirin var vs dedi durdu sanki kendinden kiraladım..sen gibi bekarliktan kalan kendi evim kendi arabam ki kendi altinlarim da ona ev oldu var sen düşün o yüzden varsada yok diyecen bu erkeklere
Canım nohutlu tarhana çorbası istedi onu yaptım yedim 2 tabakHala kahvaltı yapmadım şimdi çay koydum bir küçük kase kiraz yedim
Belki tek öğün yaparım bugün
Meyroş kilo alsın ben zayıflayacam
Afiyet şifa olsun ablacımCanım nohutlu tarhana çorbası istedi onu yaptım yedim 2 tabak
1 tane kabağı rendeleyip soteledim içine 1 diş sarımsak ekledim buram buram misss gibi koktu
Onu da süzme yoğurt ile yemek istiyorum
Allah razı olsun balımmmmmmAfiyet şifa olsun ablacım
Ben de sucuklu yumurta yaptım
Allah razı olsun ballı lokmammmmmAllah razı olsun balımmmmmm
Ellerine sağlık sana da afiyet şifa olsun
Benim markete gitmem lazım süzme yoğurt almalıyım ama üşeniyorum
Ohh afiyet olsun ablacimCanım nohutlu tarhana çorbası istedi onu yaptım yedim 2 tabak
1 tane kabağı rendeleyip soteledim içine 1 diş sarımsak ekledim buram buram misss gibi koktu
Böyle ogrenciler gerçekten geliyor mu tercihler yani okula hiç bir zmaan tercih yaptırmadım kuzen çocuklarında hiç okuldan destek almadılar yani gercekten yazık bu kişilerde tatil yapsınlar bosunbosuna günleri gidiyorGünaydınlar efendim güzel bir hafta diliyorum
Bizim tercihler başladı ama görev yazısı yok bişeyi de düzgün yapsalar şaşarım
bugün başladım diye düşünerek okula gideceğim şimdi
Bi de saatleri küfür gibi yaptılar geçen sene de böyleydi 9.00-12.00 sonra 1.5 saat ara 13.30-16.30
Yani bişey demiyorum
Afiyet olsunnb. Çorbadan öte yemek buCanım nohutlu tarhana çorbası istedi onu yaptım yedim 2 tabak
Allah razı olsun canımAfiyet olsunnb. Çorbadan öte yemek bu
Kız mesajı ta ne zamandan buldun getirdinBöyle ogrenciler gerçekten geliyor mu tercihler yani okula hiç bir zmaan tercih yaptırmadım kuzen çocuklarında hiç okuldan destek almadılar yani gercekten yazık bu kişilerde tatil yapsınlar bosunbosuna günleri gidiyor