Amin amin...Amin ,Allah razı olsun canım benim
Ilk 6 aylık listeyi de mahsus silmedim oradan 2024 yılının tamamını izleyip gerekli önlemleri alır, motivasyonu sağlar, planlamayı yaparsınız diye
Haydi nice bol bereketli birikimlere hep birlikte inşaallah
Allah hepimize sağlık, mutluluk ,huzur ,selamet versin
Ülkeyi yönetenlere de akıl fikir hidayet basiret versin
Vergi borcu olan şirketlerin borçları silinmesin
Üretici desteklensin aracı simsarlara göz açtırılmasın
Üreticiden tüketiciye mümkün olduğunca direk ulaşım sağlansın
Ekomimiz iyileşsin ,üretim ve ihracaatımız artsın ülkemizin geliri artsın gelirimiz adil bir şekilde vatandaşlara pay edilsin, AMİN
En başta herkes işini düzgün yapsın
İnşallah güzel günlerimiz olur..
Az önce eski bir erkek arkdsim.ki CEO gibi patron bana WhatsAppindan bir ilan atmış sahibinden de sonra yazis çizdi hisseli AVM de Dukan gibi birşey sonra bende epeyi eleştirdim sözleşme göreyim ada parsel at aradı meğer bir sıfır eksikmis attı ilandan ..ulan şaka mısın dedim ben nerdden 6 milyon Luk bir şeye gireyim beni çok mu zengin saniyorsun nedir .alttaragi 657 e tabi biriyim çocuk borç başımdan boşanma geçmiş okadar yıkım yasamisim ya yürü git dedim .bana hesap yaptirtiyor iyi mi kötümü getiri yüzde kaç olur ne eder kârlı mi değil mi yaaa aAlllahin seversen dedim ben ne anlamışım iş yeri hisse Dukan neyinden.. yemin ediyorum bazıları bazılarına çok zengin mi geliyor anlamadım..
Az para bulsam araba alacam diyorum inanmıyor Allah akıl verenqzilari çok zenginleşti bu yıllarda biz gibi memmurlar orta hallice olduk denebilir ama ya çoğunluk kesim gerçekten vahim durum.Allah sonumusuzu iyi ede