KÜÇÜK BEBEK VE 2. GEBELİK

Canım benim kızım 3.5 yaşında hani büyük anlıyor aklı alıyor diye düşündüm hiç bir zararını görmedim aslında zarar vermek için yapmadı dediğin gibi kendi yiyor ya kardeşiniz de yemesini istemiş ben de dedim annecim bak senin çok güzel dişlerin var ama kardeşinin dişleri yok o yüzden o yiyemez ama biraz büyüsün o zaman birlikte veririz dedim tamam dedi inşaAllah bir daha yaşamam anlık bir olay ya sadece 2 dk da hayatım kararıyordu

Ben normal de giderdim tuvalete büyük kızım çok korumacı bazen odaya bez almaya gittiğim zaman kardeşi düşmesin diye önüne duruyor elini tutuyor sadece dün ilk defa makarna vermiş küçüğe çok korktum ya bundan sonra pusete koyar tuvalete birlikte gideriz artik

Ben de bunu yanlız kalınca dusunecem ayrı odalara koyup gitmeyi düşünüyorum ama o da ne kadar doğru bilmiyorum.
Benimki küçük olunca kardeşine oyuncak fırlatıyor oyun arkadaşı zannetti kardeşini . Ama buna daha zaman var bilmiyor ışte .

Benim büyük bebek arada bir dalıp gidiyor .
Bazen o kadar can sıkıcı ki çevrenin yorumları yapmayın bebek anlar diyorum ne anlayacak daha konuşamayan bebek diyorlar üzülüyorum. 23 aylık bebeğime
Soylenilenler :

Tahtin elden gitti
Üzerine kuma getirildi
Ayy kıskanır şimdi bu .
Biz zaten onu hiç sevmiyoruz seni daha çok seviyoruz sen üzülme gibi gibi...

Ucu nereye gidiyor hiç düşünen yok bu durumu.

Bisey olmazda ufagi uyutup buyugu kapida bekletiyorum zaten ufak hep yataginda duruyo koltuga fln birakamiyorum seninkiler nekadarlik bizdede yemk problem oluyor ufk emmk istiyor buyuk acikiyor ozellikle sabahlari ayni anda uyanip aynnij anda cis kaka yapiyorlar suan mesela buyugu temizledim kucugu kte ayni sekilde pisletmis onuda hallettim bole sira bekliyorlar anliyacagin

Bunlarin aynilari ne bi eksik ne bi fazla benim oglumada soleniyor benimkide19 aylik usttelik he bide kp bazen cocuk acikinca falan uvey ana diye benle dalga geciyo

Bende buyuge yatak aldim besigi bosaldi gun icinde besige yatirim kardesini diyorum oyuncaklari firlatiyo cocuga kaldir diye kendi yataginda yatorirsam bebegi sikinti yok ama

Gecmis olsun canim bisey olmaz dememk lazim bende ufagin altini temizliyodum buyuk te yanindaydi anneme dikkat et dedim bisey ollmaz dedi demeseyli bebegin suratina tokatin inmesi bir oldu onlarda bebek daha kizmayada kiyamiyorumki

Ya bebeklerimiz küçük sevmek istiyorlar ama yanlış sekillerle sevdikleri için her an gozlerimiz üstlerinde olmalı .

Benimkiler şuan 34 aylık ve 21 aylık küçüğü emzirmiyorum artık 2 mama sandalyemiz var ikisini oturtup yediriyorum :)

Allah akıl fikir versin bu kadar cahillik kuma nedir ya bebekleriniz var en asgari düzeyde görüşün

Bir oğlum 3,5 yasında diğer oğlum 6 aylık büyük olan sakin tuvalet uyku sorunu yoktu kardeşi olduğunda babayla dan iletişim güzel oyuzedrn pek zorlanmadım peki zorluklar olmuyo değil ama iyiki olmuş yaşım 32 oyüzden araları az oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende buyuge yatak aldim besigi bosaldi gun icinde besige yatirim kardesini diyorum oyuncaklari firlatiyo cocuga kaldir diye kendi yataginda yatorirsam bebegi sikinti yok ama

Ilk bebeğimle ilk zamanları bile çok ilgilendim küçük demedim hep sohbet ettim. Bu 2. Bebek hep beşikte .
Pek ilgilenemiyorum karnını doyur altını değiş yatır uyusun. Sanki sevgiden yoksun büyüyecek gibi korkuyorum

Hangisine vakit ayirim desem digeri kuzu kuzu bekliyo aklim obda kaliyo cok zormus iki bebek annesi olmak bugun buyuge bagirdim bi kosede agliyodu sonra bende basladim aglamaya karsilikli sarildik aglastik hic kolaay degil osimiz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…