- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Canım benim kızım 3.5 yaşında hani büyük anlıyor aklı alıyor diye düşündüm hiç bir zararını görmedim aslında zarar vermek için yapmadı dediğin gibi kendi yiyor ya kardeşiniz de yemesini istemiş ben de dedim annecim bak senin çok güzel dişlerin var ama kardeşinin dişleri yok o yüzden o yiyemez ama biraz büyüsün o zaman birlikte veririz dedim tamam dedi inşaAllah bir daha yaşamam anlık bir olay ya sadece 2 dk da hayatım kararıyorduBazen bende böyle durumlardan korkuyorum. Benim büyük numara bugün sabah küçük numaraya zeytin uzatıyordu . Büyük olan daha tam konuşamıyor 23 aylık .ama her şeyi anlıyor.
Dedim oğlum ne yapıyorsun kardes yemez sen ye.
Bu arada tuvalete nasıl gidiyorsunuz..? Çocukları nereye bırakıyorsunuz? Yani afedersiniz bazen tuvaletten 2 dk da çıkılmıyor öyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ben mecbur uyumalarını bekliyorum yoksa giremem yani. Bir de korkuyorum ben tuvaletteyken bunlara birsey olacak diye.
Ben de bunu yanlız kalınca dusunecem ayrı odalara koyup gitmeyi düşünüyorum ama o da ne kadar doğru bilmiyorum.Bu arada tuvalete nasıl gidiyorsunuz..? Çocukları nereye bırakıyorsunuz? Yani afedersiniz bazen tuvaletten 2 dk da çıkılmıyor öyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ben mecbur uyumalarını bekliyorum yoksa giremem yani. Bir de korkuyorum ben tuvaletteyken bunlara birsey olacak diye.
Bisey olmazda ufagi uyutup buyugu kapida bekletiyorum zaten ufak hep yataginda duruyo koltuga fln birakamiyorum seninkiler nekadarlik bizdede yemk problem oluyor ufk emmk istiyor buyuk acikiyor ozellikle sabahlari ayni anda uyanip aynnij anda cis kaka yapiyorlar suan mesela buyugu temizledim kucugu kte ayni sekilde pisletmis onuda hallettim bole sira bekliyorlar anliyacaginBu arada tuvalete nasıl gidiyorsunuz..? Çocukları nereye bırakıyorsunuz? Yani afedersiniz bazen tuvaletten 2 dk da çıkılmıyor öyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ben mecbur uyumalarını bekliyorum yoksa giremem yani. Bir de korkuyorum ben tuvaletteyken bunlara birsey olacak diye.
Bunlarin aynilari ne bi eksik ne bi fazla benim oglumada soleniyor benimkide19 aylik usttelik he bide kp bazen cocuk acikinca falan uvey ana diye benle dalga geciyoBenim büyük bebek arada bir dalıp gidiyor .
Bazen o kadar can sıkıcı ki çevrenin yorumları yapmayın bebek anlar diyorum ne anlayacak daha konuşamayan bebek diyorlar üzülüyorum. 23 aylık bebeğime
Soylenilenler :
Tahtin elden gitti
Üzerine kuma getirildi
Ayy kıskanır şimdi bu .
Biz zaten onu hiç sevmiyoruz seni daha çok seviyoruz sen üzülme gibi gibi...
Ucu nereye gidiyor hiç düşünen yok bu durumu.
Bende buyuge yatak aldim besigi bosaldi gun icinde besige yatirim kardesini diyorum oyuncaklari firlatiyo cocuga kaldir diye kendi yataginda yatorirsam bebegi sikinti yok amaBen de bunu yanlız kalınca dusunecem ayrı odalara koyup gitmeyi düşünüyorum ama o da ne kadar doğru bilmiyorum.
Benimki küçük olunca kardeşine oyuncak fırlatıyor oyun arkadaşı zannetti kardeşini . Ama buna daha zaman var bilmiyor ışte .
Gecmis olsun canim bisey olmaz dememk lazim bende ufagin altini temizliyodum buyuk te yanindaydi anneme dikkat et dedim bisey ollmaz dedi demeseyli bebegin suratina tokatin inmesi bir oldu onlarda bebek daha kizmayada kiyamiyorumkiKızlar dün felaketten döndük büyük kızım makarna istedi yaptım verdim küçük kızım 81 günlük. Düne kadar hiç bir problem yaşamadım dün çok sıkıştım sadece 2 dk yanlarında değildim tuvaletten çıktığım da kızım anne kardeşime makarna verdim dedi yüzüm aynen bu emoji gibi oldu
İnanın korkudan elim ayağım titredi küçük kızımın yanına geldim bakıyorum ağzına birşey yok büyük kızım da korktu tabi ben kızınca o an yükseldim çünkü baktım küçükte birşey yok sonra büyüğe sordum kızım verdin mi annecim doğruyu söyle dedim vermedim anne dedi neyse dedim heralde beni kandırıyor küçük kızım kaka yaptı altını alayım diye pusetten kaldırınca boynunun altında kollarında hep küçük makarna parçaları vardı şok oldum ya hiç böyle bir problem yaşamamıştım demek ki birşey yapmıyor diye güvenmemek lazımmış
Benimkiler şuan 34 aylık ve 21 aylık küçüğü emzirmiyorum artık 2 mama sandalyemiz var ikisini oturtup yediriyorum :)Bisey olmazda ufagi uyutup buyugu kapida bekletiyorum zaten ufak hep yataginda duruyo koltuga fln birakamiyorum seninkiler nekadarlik bizdede yemk problem oluyor ufk emmk istiyor buyuk acikiyor ozellikle sabahlari ayni anda uyanip aynnij anda cis kaka yapiyorlar suan mesela buyugu temizledim kucugu kte ayni sekilde pisletmis onuda hallettim bole sira bekliyorlar anliyacagin
Allah akıl fikir versin bu kadar cahillik kuma nedir ya bebekleriniz var en asgari düzeyde görüşünBenim büyük bebek arada bir dalıp gidiyor .
Bazen o kadar can sıkıcı ki çevrenin yorumları yapmayın bebek anlar diyorum ne anlayacak daha konuşamayan bebek diyorlar üzülüyorum. 23 aylık bebeğime
Soylenilenler :
Tahtin elden gitti
Üzerine kuma getirildi
Ayy kıskanır şimdi bu .
Biz zaten onu hiç sevmiyoruz seni daha çok seviyoruz sen üzülme gibi gibi...
Ucu nereye gidiyor hiç düşünen yok bu durumu.
Seninkiler buyukmus canim ama buyudukce dshada zorlasiyor sanirimBenimkiler şuan 34 aylık ve 21 aylık küçüğü emzirmiyorum artık 2 mama sandalyemiz var ikisini oturtup yediriyorum :)
Küçük bebek li ve 2. Bebek sahibi olanların paylaşım alanını buldum sizi de ekledim kızlar
Evet zorlaşıyor ama tabi bazı konularda da kolaylaşıyor. Çocukların karakterine bağlı ama, benim büyük inanılmaz yaramaz ve hareketli öyle olmasaydı çok farklı olurdu diye düşünüyorum.Seninkiler buyukmus canim ama buyudukce dshada zorlasiyor sanirim
Ayy ne güzel Allah bağışlasın. Sütün kesilmedikçe emzirirsin inşallah onun hiçbir sakıncası yokmuş.Kizlar kızım 11 aylık oldu ben 5 haftalik hamileyim :) emiyor henüz bakalim zaman ne gostercek
Insallah canim bende oyle istiyorum :)Ayy ne güzel Allah bağışlasın. Sütün kesilmedikçe emzirirsin inşallah onun hiçbir sakıncası yokmuş.
Bende buyuge yatak aldim besigi bosaldi gun icinde besige yatirim kardesini diyorum oyuncaklari firlatiyo cocuga kaldir diye kendi yataginda yatorirsam bebegi sikinti yok ama
Hangisine vakit ayirim desem digeri kuzu kuzu bekliyo aklim obda kaliyo cok zormus iki bebek annesi olmak bugun buyuge bagirdim bi kosede agliyodu sonra bende basladim aglamaya karsilikli sarildik aglastik hic kolaay degil osimiz vallaIlk bebeğimle ilk zamanları bile çok ilgilendim küçük demedim hep sohbet ettim. Bu 2. Bebek hep beşikte .
Pek ilgilenemiyorum karnını doyur altını değiş yatır uyusun. Sanki sevgiden yoksun büyüyecek gibi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?