- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Arkadaşlar doğum yaptınız mi ?
Yeni duzeniniz nasıl?
Senin çocuk kaç yaşındaydı canım?Ben iki haftadır annemdeydim daha yeni eve geçtim canım iki cocukla yapamazsam tekrar giderim anneme
Senin çocuk kaç yaşındaydı canım?
2 yaşında benim oğlan. Küçüğü29 aylık canim 2bucuk sayılır
2 yaşında benim oğlan. Küçüğü
Kıskanıyor.
Yanında nasıl davranıcaz şaşırıyoruz .
Nasil yani 3.yemi hamilesin ilk cocuklami 28 ay var arada ay devrelerim yandi iyi cesaret etmissin canim yaa benim esimde istiyor ama benim bunyem kaldirmz hwralde hayirli olsun bu aradaBenim ilk çocuğum 4 aylıkken hamilr kaldım ikinci bebeğe yani sizden de hızlı davrandımAralarında 13 ay var.Valla bir şekilde gidiyor yolunu buluyor herşey. Program düzen çok önemli. Ben aynı saatte kaldırıp yedirip yatırıyorum ikisini de, öyle rahat oluyor. Siz de şimdiden düzene başlayın kızınıza gece uyanmaması için önlemler alın en azından kendiniz de gece dinlenir uyursunuz.
Hamilelikte çok kasık ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu üçüncü bebekte oldu başlarda ara ara ama bu sefer arada 28 ay olucak inşallah.
Yok yok o kadar değilNasil yani 3.yemi hamilesin ilk cocuklami 28 ay var arada ay devrelerim yandi iyi cesaret etmissin canim yaa benim esimde istiyor ama benim bunyem kaldirmz hwralde hayirli olsun bu arada
Ben 3.yu dogurdum kabul olur mu
1. 5 yas 3 aylik
2. 2 yas 6 aylik
3. 90 gunluk
Bende varım ilki 34 aylık ikinci 2,5 aylık
Ben ilk kızım 3.5 yaşında 2. kızım 80 günlük :)
Benim de oğlum 35 aylık kızım 80 günlük Rabbim acılarını göstermesin
Canim bende ikinciyi istiyerek yaptim 3.yude esim istiyor ama cesaretim yok okadarina malesef buyuk oglum 19 aylik kucuk ise 23 gunluk simdiden bizimki 3. Planlari yapmaya basladi .dedigine fazlasiyla katiliyorum iki kere ayni eziyeti cekmektense bir kerede cikkicaklar sradan ve birbirlerine arkadas olabileceklerYok yok o kadar değilikinci ve üçüncü arasında 28 ay var, yani Allahın izniyle bebek doğduğunda büyük 3buçuğa yakın olacak ikinci de 2buçuğa yakın olacak. Ikinci gibi bu da plansız süpriz olduğunu düşünecek insanlar herhalde çünkü anlamıyorlar kendimiz istediğimizi. Ben birini büyütüp diğerine başlayıp 10 sene boyunca çocuk büyütmektense bir 5 sene iyice yorulup sonra rahat etmeyi tercih ederim halbuki. Ama en önemli sebebim onların yaşları yakın olması arkadaş olmaları.
Ayni canim bizimkininde aralari 19 aylik .esim artik evde supermanim vb terimlerle sesleniyor bana gercektende cok guclu olmamiz gerekiyor malesef bazen khvalti yapmayi bile unnutuyorum bazen aglma krizlerim geliyor sonra esim kendin istedin sev cocuklarini diye bbaski yapiyo zorla opturuyo ozamn biseyim kalmiyoKızlar merhaba. Ben doğum yaptım. 1 aydır iki bebekli hayatı deneyimliyorum. Benimkilerin arası 19 ay. Kendim tek başıma bakıyorum. Fenaymış. Makine gibi oldum. Hatta zombi. Otomatiğe bağladım. Bazen çıldıracak konuma geldiğim bile oluyor. Ama bir yandan alışıyorum da. Insan her şeye alışıyor. Sonuçta çok istediğim bir durumdu bu yani iki çocuklu olmak ve hatta aralarının bu kadar az olması. Sen kendin istedin diyorum ve motive olmaya çalışıyorum. Uykusuzluğumu falan unutup başlıyorum bir yandan yemek yapmaya bir yandan temizliğe. Ama önceliğim bebeklerim. Ev işleri olmasa da olur çok da kaptırmayın kendinizi.
Bazen bende böyle durumlardan korkuyorum. Benim büyük numara bugün sabah küçük numaraya zeytin uzatıyordu . Büyük olan daha tam konuşamıyor 23 aylık .ama her şeyi anlıyor.Kızlar dün felaketten döndük büyük kızım makarna istedi yaptım verdim küçük kızım 81 günlük. Düne kadar hiç bir problem yaşamadım dün çok sıkıştım sadece 2 dk yanlarında değildim tuvaletten çıktığım da kızım anne kardeşime makarna verdim dedi yüzüm aynen bu emoji gibi oldu
İnanın korkudan elim ayağım titredi küçük kızımın yanına geldim bakıyorum ağzına birşey yok büyük kızım da korktu tabi ben kızınca o an yükseldim çünkü baktım küçükte birşey yok sonra büyüğe sordum kızım verdin mi annecim doğruyu söyle dedim vermedim anne dedi neyse dedim heralde beni kandırıyor küçük kızım kaka yaptı altını alayım diye pusetten kaldırınca boynunun altında kollarında hep küçük makarna parçaları vardı şok oldum ya hiç böyle bir problem yaşamamıştım demek ki birşey yapmıyor diye güvenmemek lazımmış
Ohoo, o kendi kendine yapsın plan ama bakacak olan sensin yani :) Hayırlısı neyse o olsun yaa insallah en doğru zamanda olur olacaksa da.Canim bende ikinciyi istiyerek yaptim 3.yude esim istiyor ama cesaretim yok okadarina malesef buyuk oglum 19 aylik kucuk ise 23 gunluk simdiden bizimki 3. Planlari yapmaya basladi .dedigine fazlasiyla katiliyorum iki kere ayni eziyeti cekmektense bir kerede cikkicaklar sradan ve birbirlerine arkadas olabilecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?