KÜÇÜK BEBEK VE 2. GEBELİK

Benim de kızım 13 aylık. Kardeşi dogdugunda 2 yasında bile olmayacak. Acaba aynı odada birbirlerini uyandırırlar mı diye dusunuyorum ama kızımdan da ayrılamam. Kafam karısık bu konuda

İlk geceler bebek ih dese abisi uyaniyordu şimdi çok şükür alıştı uyansa bile devam ediyor uyumaya. Biz de babasıyla şöyle düşünmüştük eğer aynı odada yapamazsak geceleri babası buyukle başka odada yatacak ben kucukle başka odada yatacağım ama 21 gün oldu ikisi de birbirinin sesine alıştı şükür. Büyük oğlum gündüz uykusu uyurken sessiz sakin bir odaya koyardim en ufak seste korkar uyanırdı. Küçük olan heralde abisinin gurultusune karnımdayken alıştı gündüz o kadar seste uyuyabiliyor yavrucak

Alısana kadar biz de oyle yaparız belki:)

Benim de kızım 13 aylık. Kardeşi dogdugunda 2 yasında bile olmayacak. Acaba aynı odada birbirlerini uyandırırlar mı diye dusunuyorum ama kızımdan da ayrılamam. Kafam karısık bu konuda
Buyuk kizim kendi odasindaydi daha kucuge hamile kalmadan ayirmistim. Farkli odalarda olmalarina ragmen bile uyandrdigi cok oluyor. Smdi misafrlkte mecburen ayni odadayiz. Kucuk uyaninca buyuk de kalkiyor ve uykuya tekrar dalmasi felaket oluyor. Ama belki sizn kiziniz uykuyu seviyodur etkilenmez. Eger odayi ayircaksaniz da doguma 1-2 ay kala yapmanzi tavsye ederm

Ayy isin komigi benm ikinci bebegim buyuk kizimdan asiri etkileniyor ve o uyanikken uyumuyor. Kapisini falan kapatyrm ama tesiri yok cok fazla

Kızım hiç uykuyu seven bir bebek değil. Odayı ayırmak haksızlık olur cunku o da cok kucuk. Bir sekilde idare edeceğiz:)

Kizlar bebegim 8 aylik olacak bu hafta ve testte silik cizgi cikti. Galiba hamileyim. Kan testi vericem pazartesi. Moralim bozuk. Kafam karisik. Aslinda istiyorum ama ikisine birden yetemezsem diye korkuyorum. Biraz morale ihtiyacim var. Esim de is degistirmeyi dusunuyodu. Bu yuzden de kendimi suclu hissediyorum. Tek bana bagli bir sey degil biliyorum ama benim icimde büyüyor. Gece gece uyuyamadim icimi dokeyim buraya

Konu sahibi bebeğim 15 aylık ve hamileyim demişsiniz, benim çocuklarımın arası 14 ay.
Oğlum 15 aylık olduğunda kucağımda süt kokan meleğim vardı.
Zor, hatta çok çok zor ama imkansız değil.
Uykusuzluğa, açlığa alışkın ve bencil bir insan değilseniz her şey yoluna giriyor, endişelenmeyin.
Tek önerim mutlaka yardım alın.
Maddi durum iyi ise bakıcı veya yardımcı, değil ise aile desteği.
Eşinize çok görev düşecek, şimdiden alıştırın.

Kızım 13 aylık ben de hamileyim keske daha erken hamile kalsaydım sımdı 4 5 aylık hamile olsam fena mı olurdu:)

Merhaba arkadaşlar bebeği daha cok küçük olupta 2. Ye hamile olanlar konuşalım ıstiyorum.
Benim bebeğim 15 aylık 2. Hamileyim.
Bu süreçte birbirimize çok yardımcı olabiliriz.
Gelin konuşalım.
Ahh ne mutlu size,şu an yerinizde olmak için herşeyimi feda ederdim

Ilk bebegini daha uzun sevmissindir. Uzulme canim. Emziriyor musun hala? Doktorun bir sey dedi mi bu konuda.
Emziriyorum doktorlar sakınca olmadığını soyledı kızım bebekleri cok seviyor kendi de bebek ama farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…