- Konu Sahibi ecrin_krks
Merhaba lütfen cevap verin bizimde durumumuz sizin gibi oğlum 35 haftada 30 haftaya uyumlu doğdu baş çevresi 28 cm di şimdi 7 aylık ama baş çevresi 35.5 cm bizdende doktorlar genetik test istedi . Allah'a şükürler olsun motor becerileri güzel algısı açık bizi tanıyor gülüyor seslenince bakıyor destekli oturuyor oyuncak tutup ağzına götürüyor yüz üstü yatarken kendini sırt üstüne çeviriyor. Ama sadece kafası küçük ve buna oranla boyu ve kilo şu da düşük boyu kilosu başi hepsi tümden persentil altında. Doktorlar net birşey demiyor. Sizin şu an ki durumunuz nasıl beni lütfen bilgilendirin helak oldum ağlamaktan.Merhabalar aynı sorun bizdede var benim kızım 30 cm doğdu şuan 2 yaşında 39 anca oldu bir sürü testler yapıldı hiç bir sorun çıkmadı genetik testi yapıldı ve genetik çıktı eşimle bende yaptırdım bizdede mikrosefali çıktı gelişimde hiç bir sıkıntı yok şükür sadece kafası küçük ben artık doktorlara pek güvenemiyorum çünkü hepsi çok farklı konuşuyor çok gezdim doktor doktor insaları biraz fazla korkutuyorlar sakin olun bekleyin siz özellikle gelişimine dikkat edin bu arada kızımın görüntüsü mikrosefali hastaları gibi değil keza bizimde öyle en son gittiğim doktor sadece eğitim dedi her küçük kafalı insanda zeka geriliği olmuyor üzülmeyin sakın